به گزارش روز دوشنبه ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر عبدالجبار ذاکری در نشست کمیته دانشگاهی حذف مالاریا و کنترل پشه آئدس و بررسی شرایط شرق کشور افزود: وقوع سیل و زلزله در پاکستان و همچنین وضعیت نابسامان سیاسی به وجود آمده در افغانستان باعث شد جمعیت بسیاری از این ۲ کشور از طریق استان سیستان و بلوچستان وارد کشور شوند که باتوجه ورود مهاجران، متاسفانه وضعیت انتقال بیماری مالاریای شهرستان ایرانشهر در سیستان و بلوچستان نیز نگران کننده شده است.
وی یادآورشد: در شهرستان جاسک که بیشترین مبتلای مالاریا را دارد، ۲ هزار و ۴۱۶ مکان در ۱۲ کانون و در شهرستان بشاگرد که چرخه انتقال بیشتری دارد ۶۷۸ مکان سمپاشی شده است.
این مقام بهداشتی بیماریابی، توزیع یکهزار و ۵۵۰ عدد پشه بند در شهرستانهای استان، انجام عملیات مهپاشی و لاروکُشی و همچنین ایجاد کارزار (کمپین) بیماریابی مالاریا را از دیگر کارهای انجام شده اعلام کرد.
دکتر ذاکری تصریح کرد: استان هرمزگان محل ورود اتباع بیگانه است که بیماریابی را با چالش جدی مواجه کرده و همچنین وجود نداشتن ساز و کار مناسب جهت دسترسی پرسنل شبکه بهداشت و درمان برای بیماریابی در گروههای پرخطر و اتباع بیگانه، مشکلاتی را ایجاد کرده که لازم است سایر دستگاههای اجرایی و نظارتی با دانشگاه علوم پزشکی همکاری بیشتری داشته باشند.
نظر شما