به گزارش خبرنگار ایرنا، فاطمه حاجی زاده عصر دوشنبه در حاشیه بازدید از تعاونی مهرگان بافت ثمین شهرستان ملارد اظهار داشت: این شهرستان در حوزه فرش دستباف استعدادهای فراوانی دارد که می توان به عنوان نقطه قوت و ظرفیتی قوی در استان معرفی کرد.
وی احداث سالن نمایشگاه های دایمی برای معرفی محصولات و ساماندهی این قشر زحمتکش را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: باتوجه به فرسایشی بودن شغل قالیبافی نیاز مبرم به حمایت از این شغل برای تداوم آن است که این مهم در اولویت دفتر بانوان فرمانداری قرار دارد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، این مجموعه جوان با مطالعه، تحقیق، بازاریابی صحیح وتغییر روش و ایده های جذاب ونوین وارد بازار جهانی شده و در نمایشگاه های ملی وبین المللی حضور پررنگ و موثری داشته است و درسال ۹۶ازسوی معاونت زنان ریاست جمهوری به عنوان کارافرین جوان ونخبه معرفی شده است.
تعاونی مهرگان بافت ثمین در زمینه پژوهش، تولید، آموزش وصادرات هنرصنعت فرش ایران به مدیریت نرگس اکرامی، کارافرین جوان ملاردی در شهرستان فعال است.
ملارد - ایرنا - مسئول امور بانوان و خانواده فرمانداری ملارد گفت : بیش از سه هزار قالیباف که بیشتر آنان بانوان هستند در شهرستان ملارد فعالیت می کنند.
اخبار مرتبط
-
اشتغال11 هزار نفر بنابي در كار قاليبافي
تبريز - ايرنا - مديرعامل شركت تعاوني فرش روستايي بناب اعلام كرد: 11 هزار نفر در اين شهرستان…
-
رييس مركز ملي فرش ايران:
پرداخت تسهيلات به افراد پشتيبان، موجب بقاي قاليبافان مي شود
كرمانشاه - ايرنا - رييس مركز ملي فرش ايران گفت: پرداخت تسهيلات اشتغال در حوزه فرش بافي به افراد…
نظر شما