۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۶
کد خبر: 85138890
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طلب ۱۲۷ میلیارد تومانی شرکت توزیع برق استان مرکزی از مشترکان

اراک - ایرنا - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: این شرکت ۱۲۷ میلیارد تومان از مشترکان بخش‌های مختلف مطالبه دارد.

به گزارش ایرنا، «محمود محمودی» روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران استان مرکزی در اراک، افزود: ۳۸ میلیارد تومان از این میزان در بخش خانگی، حدود ۳۰ میلیارد تومان در بخش عمومی، پنج میلیارد تومان در بخش کشاورزی، حدود ۲۹ میلیارد تومان در بخش صنعتی و ۲۵ میلیارد تومان در بخش سایر مصارف است.

وی بیان کرد: امسال طبق روال سال گذشته برنامه‌های مدیریت مصرف در استان مرکزی از ۱۵ خرداد آغاز و تا آخر شهریور ادامه دارد و امید است همکاری‌های لازم برای عبور موفق از این پیک صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: دولت سیزدهم زمانیکه شروع به فعالیت کرد که با ناترازی نامتعارفی در بحث تولید و مصرف برق مواجه بود و این ناترازی به ۲۰ هزار مگاوات رسید.

محمودی اظهار کرد: وزیر نیرو از همان ابتدای کار، ۱۰۰ برنامه برای گذر از پیک مصرف اعلام کرد و در همین راستا مقرر شدکه ۱۳۷ نیروگاه کشور تعمیرات دوره‌ای خود را به سرعت در دستور کار قرار دهند.

وی گفت: شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی یکی از ۳۹ شرکت در سطح کشور است که خدمات برق را به مشترکین ارایه می‌کند و هم‌اکنون ۱۲ شهرستان و ۳۳ شهر با ۱۷ واحد اتفاقات و ۱۳۲ دفتر پیشخوان دولت شهری و روستایی و یک مرکز خدمات غیرحضوری در ۲۹ هزار و ۱۲۷ کیلومترمربع در سطح استان به مشترکین خدمات ارایه می‌دهد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: این استان به عنوان یک استان مولد است و و سهم استان مرکزی در مدیریت بار کشور کلیدی و مهم است، چرا که ۶۷ درصد مصرف ما در بخش کشاورزی و صنعت است.

محمودی اظهار کرد: در راستای کاهش تلفات برق در سطح استان مرکزی، ۷۰ درصد شبکه‌های شهری و روستایی بهسازی شد و در این خصوص تبدیل شبکه سیم‌های بدون روکش به کابل خودنگهدار از اقدامات شرکت توزیع نیروی برق است، چرا که در کاهش سرقت‌ها و قطع شاخه‌های درختان نقش موثری دارد.

وی عنوان کرد: رمز ارزها، ظرفیت نیروگاهی، تفاوت قیمت ارزان برق و مشوق‌ها از مهمترین علل ناترازی تولید و مصرف برق است و این در حالی است که ۸۰ درصد ناترازی‌ها به مصارف سرمایشی مربوط می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی افزود: سال گذشته در بخش خانگی در استان اتفاقات خوبی رقم خورد، به طوریکه شاهد کاهش ۱۰ درصدی مصارف بودیم که در تاریخ صنعت برق رکورد خوبی بود.

محمودی یادآور شد: ۷۷ درصد مشترکین استان مرکزی در سال گذشته که ۶۴ درصد مصرف را داشتند، الگوی مصرف برق را رعایت کردند.

وی گفت: ۹۰ درصد صنایع استان مرکزی صنایع متوسط و کوچک هستند که شرکت توزیع نیروی برق استان برای این صنایع برنامه خاصی ندارد، اگرچه نیاز است تنها ۱۰ درصد صنایع بزرگ و سنگین در استان در راستای مدیریت مصرف برق همکاری‌های لازم را داشته باشند تا با موفقیت از پیک مصرف سال جاری عبور کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی اضافه کرد: سرقت سیم‌های برق که از جنس مس است، با رشد زیادی مواجه بود که در این خصوص تبدیل شبکه سیم‌های بدون روکش به کابل خودنگهدار از برنامه های شرکت است.

محمودی بیان کرد: ۹۵ درصد از ادارات استان مرکزی در راستای کاهش برق به کنتور هوشمند مجهز شده‌اند.

وی اظهار کرد: ۱۸هزار و ۸۰۰ هزار دستگاه ترانسفورماتور با ظرفیت ۲ هزار و ۶۶۶ مگاوات در استان مرکزی وجود دارد و تعداد روستاهای برقدار استان به یک‌هزار و ۱۶۹ روستای رسیده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی افزود: این استان جزو استان‌هایی است که در آن هیچ روستای فعال بدون برق وجود ندارد.

محمودی بیان کرد: استان مرکزی در زمینه تولید پراکنده انرژی و انرژی‌های تجدیدپذیر نیز از جایگاه خوبی برخوردار است و در این راستا ۶۴ مگاوات تولید دارد.

وی تصریح کرد: ۵۱ پست فوق توزیع، ۴۴۴ فیدر فشار متوسط و ۲۱ هزار و ۴۰۰ دستگاه کنتور هوشمند منصوبه نیز در مجموعه شبکه استان وجود دارد و شاخص خاموشی در استان مرکزی ۶۲ صدم دقیقه در شبانه روز است.

مدیرعامل توزیع نیروی برق استان مرکزی اضافه کرد: الگوی مصرف در ماه‌های گرم سال برابر ۳۰۰ کیلووات ساعت در ماه برای مناطق عادی استان و ۴۰۰ کیلووات ساعت برای مناطق گرمسیر تعریف شده است.

محمودی تاکید کرد: ظرفیت نیروگاهی استان مرکزی حدود هفت هزار مگاوات افزایش پیدا کرده و این استان در سال جاری به ۷۰ هزار ظرفیت نیروگاهی رسیده است.

وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد صنایع استان مرکزی کوچک هستند، گفت: در خصوص این صنایع هیچ برنامه‌ای برای مدیریت مصرف وجود ندارد اما ۱۰ درصد باقی مانده که بزرگ و متوسط هستند باید در مصرف همکاری لازم را داشته باشند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: مصرف برق مشترکین تا هفت مگاوات بر عهده شرکت‌های توزیع و بالای هفت مگاوات برعهده برق منطفه‌ای باختر است که در استان مرکزی ۸۰۱ هزار مشترک زیر هفت مگاوات و ۱۷ مشترک بزرگ بالای هفت مگاوات وجود دارد.

محمودی عنوان کرد: ۲۱ هزار کیلومتر در استان مرکزی شبکه برق وجود دارد که باید سرویس و نگهداشت شود تا خدمات برق مستمر و پایدار ادامه یابد.

وی یادآور شد: ۲۰ هزار واحد مسکونی جدید سال گذشته برق‌دار شدند که بیشتر آنها از سیستم خنک‌کننده کولرگازی استفاده می‌کنند و اگر مدیریت مصرف رعایت نشود، پایداری شبکه به مشکل برمی‌خورد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: مصارف برق ادارات به صورت مستمر رصد می‌شود و اداراتی که رعایت نکنند اخطارهای لازم را دریافت و جریان برق آنها قطع و فهرست آنها به استاندار و نهادهای نظارتی ارسال می‌شود.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان و جمعیت یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفری، دارای بیش از ۷۷۰ هزار مشترک برق است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha