به گزارش ایرنا از روابط عمومی بانک کشاورزی مازندران، هوشنگ حیدر نژادیان به مناسبت نودمین سالروز تاسیس بانک کشاورزی افزود: عشایر به عنوان مهمترین تولید کنندگان گوشت قرمز بشمار می روند و دولت بمنظور حمایت از تولید تسهیلات مناسب با سود کم برای پروار بندی در اختیار این قشر قرار می دهد.
طبق آمار رسمی سه هزار و ۸۰۰ خانوار عشایر بومی و یک هزار و ۶۰۰ خانوار عشایر غیر بومی با حدود ۲ میلیون ۴۰۰ هزار واحد دامی سبک و سنگین در استان مازندران زندگی میکنند.
مدیر شعب بانک کشاورزی استان مازندران در خصوص تسهیلات پرداختی در بانک کشاورزی استان مازندران در سال گذشته گفت: پارسال مبلغ ۸۱ هزار و ۸۹۴ میلیارد ریال به حدود ۶۰ هزار نفر از متقاضیان تسهیلات اعطا شد.
حیدرنژادیان منابع بانک کشاورزی استان مازندران در اسفندماه سال گذشته را حدود ۱۴۰ هزار ریال اعلام کرد و گفت: این رقم در ۲۱ خرداد ماه سال جاری به حدود ۱۵۰ میلیارد ریال رسیده است که نشان از رشد جذب منابع در سال جاری دارد.
وی بابیان اینکه بانک کشاورزی مازندران از ابتدای سال گذشته تا پایان اسفندماه، مبلغ یکهزار ۴۰۸ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه ازدواج به یکهزارو ۹۳۸ نفر از واجدان شرایط تسهیلات پرداخت کرده است، افزود: در این مدت نیز مبلغ یکهزار ۷۳۳ میلیارد ریال تسهیلات فرزند آوری به ۶۳۸ نفر از متقاضیان این تسهیلات در راستای تحکیم بنیان خانواده، ترویج و سهولت اجرای سنت حسنه ازدواج و افزایش امید به زندگی در شعب بانک کشاورزی استان مازندران پرداختشده است.
حیدرنژادیان توسعه بخش کشاورزی و زیر بخشهای آن را یکی از مهمترین نقشهای ذاتی بانک کشاورزی برشمرد و افزود: پرداخت تسهیلات برای خرید ماشینآلات و تجهیزات پیشرفته باهدف گسترش مکانیزاسیون کشاورزی در اولویت پرداختهای این بانک قرارگرفته است.
وی ادامه داد: در راستای اعطای تسهیلات مکانیزاسیون بخش کشاورزی در سال گذشته ی کهزارو ۳۱۳ فقره تسهیلات به ارزش ۷۵۰ میلیارد ریال به متقاضیان این تسهیلات اعطا شد.
مدیر شعب بانک کشاورزی استان مازندران بیان داشت: در اجرای مفاد جزء (۱) بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه در سال گذشته یکهزار ،۱۴۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۹۸۸ نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی پرداخت شد.
وی بیان داشت: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی توسط بانک کشاورزی در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی این بانک در حمایت از بهبود پایدار معیشت خانوارهای کمدرآمد و رونق اقتصادی کشور انجام میشود.
حیدرنژادیان در خصوص عملکرد طرحهای ویژه بانک کشاورزی در استان مازندران گفت: در بخش مصوب و پرداختی از محل بند الف تبصره ۱۸ در رستههای مختلف بانک کشاورزی استان مازندران موفق گردید در سال گذشته ۳۸۴ فقره تسهیلات به ارزش ۹هزار ۱۱۶ میلیارد ریال به واجدین شرایط پرداخت نماید که ازنظر تعداد ۴.۸ درصد و ازنظر مبلغ ۷.۱۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.
وی خاطرنشان کرد: در بخش مصوب و پرداختی بند الف ماده ۵۲ بانک کشاورزی استان مازندران توانست در سال گذشته ۶۰ فقره تسهیلات به ارزش یکهزار و ۶۰۶ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت کند.
اولویت تسهیلات کشاورزی برای توسعه گلخانه در مازندران
مدیر شعب بانک کشاورزی مازندرا یکی از سیاستهای کلان کشور در سالهای اخیر را افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی برای کاهش مصرف آب در کشور دانست و ادامه داد: در شرایط کنونی بسیاری از شهرهای کشور با تنش آبی مواجه هستند و برای کنترل ذخایر آب زیرزمینی باید ضریب تولید محصولات کشاورزی نسبت به آب مصرفی باید بهبود پیدا کند، ازاینرو بانک کشاورزی در راستای تحقق ۲ هدف اصلی توسعه پایدار شامل امنیت غذایی و حفظ منابع پایه، اهتمام ویژهای در پرداخت تسهیلات کشت گلخانهای دارد.
مدیر بانک کشاورزی استان مازندران ادامه داد: در این راستا در سال گذشته ۱۰۳ فقره تسهیلات به ارزش یکهزارو ۴۷۵ میلیارد ریال برای احداث و توسعه تأسیسات گلخانهای به متقاضیان واجد شرایط پرداختشده است.
وی بابیان اینکه عملکرد مثبت بانک کشاورزی، عامل موفقیت طرح مردمی سازی یارانهها بوده و موفقیت این طرح، در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی کشور تحول مثبتی ایجاد خواهد کرد افزود: خدمترسانی شعب بانک کشاورزی مازندران در اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانهها، نشانگر فهیم بودن، دغدغه مندی و تعهد کارکنان این بانک نسبت به سرنوشت کشور و مردم است، این تلاش در خدمترسانی، یک رکورد برای بانک کشاورزی است که جای تقدیر دارد.
حیدر نژادیان در خصوص بند «خ» جذبشده در بانک کشاورزی مازندران گفت: در سال گذشته ۶۷۹ میلیارد ریال در این بخش جذب گردید که این مبلغ در اردیبهشت ماه سال جاری به ۲ هزار و ۲۹ میلیارد ریال رسیده است.
وی در خصوص تسهیلات پرداختی تکلیفی و غیر تکلیفی بانک کشاورزی مازندران در سال گذشته گفت: در بخش تسهیلات تکلیفی ۲ هزار و ۷۲۷ فقره تسهیلات به ارزش ۱۳ هزار و ۶۸۵ میلیارد ریال و در بخش تسهیلات پرداختی غیر تکلیفی تعداد ۵۶ هزارو ۹۸۰ فقره تسهیلات به ارزش ۶۸ هزارو ۲۳۲ میلیارد ریال به متقاضیان این تسهیلات پرداخت شد.
مدیر شعب بانک کشاورزی مازندران در خصوص پرداخت خسارت بیمهی کشاورزی در استان گفت: صندوق بیمه کشاورزی بهعنوان مهمترین و مؤثرترین نهاد دولتی در جبران خسارات وارده به بخش کشاورزی ناشی از خطرات و حوادث طبیعی، در تلاش است تا با رویکرد مدیریت خطر پذیری و طراحی و ارائه مناسبترین بستهها و طرحهای بیمهای بر مبنای خواست و انتظار بهرهبرداران و بهرهگیری از بستر فناوریهای نوین دیجیتالی، امنیت سرمایهگذاری و رشد اقتصاد کشاورزی دانشبنیان را باهدف تحقق پایداری در تولید و اقتدار غذایی، تضمین کند.
وی بیان داشت: در سال زراعی جاری تعداد ۳۳ هزارو ۱۱۶ فقره بیمهنامه در استان صادر و بیش از ۵۷ میلیارد ریال به خسارت دیدگان این استان غرامت پرداخت شده است.
حیدر نژادیان ا بیان اینکه بانک کشاورزی برای تحقق شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) «مهار تورم، رشد تولید» نامگذاری شده است، نهایت تلاش خود را به کار خواهد گرفت، افزود: بدون تردید بانک کشاورزی در جغرافیای استان مازندران و با تاسی از سیاست های کلان دولت سیزدهم، نهایت تلاش خود را در راستای تحقق این شعار از طریق پرداخت تسهیلات نظارت شده و کمک به جریان تولید پایدار و رشد و توسعه بخش کشاورزی، بکار خواهد بست.
نظر شما