۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۵۶
کد خبر: 85140426
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی در نیشابور ۳۷ درصد افزایش یافت

مشهد- ایرنا- سرپرست تیم ارزیاب هیات بورد پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پذیرش دانشجوی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از دو سال گذشته آغاز شده و ظرفیت این دانشجویان در این مدت ۳۷ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر علی دواتی روز چهارشنبه در بازدید از فرایند اعتباربخشی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: ۲۷ دانشجوی رشته پزشکی در سال ۱۴۰۰ در این دانشگاه پذیرش شدند که این عدد در سال ۱۴۰۱ به ۳۷ دانشجو افزایش یافته است.

وی خاطر نشان کرد: آنچه امروز در دانشکده‌های پزشکی نوپا برنامه‌ریزی می شود، سنگ بنای اقدامات ضروری در آینده برای دانشگاه است.

سرپرست تیم ارزیاب هیات بورد پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: انتظار می رود در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ضمن آشنایی با اسناد بالادستی، در فرآیند آموزشی به بهترین نحو به کار گرفته شود.

ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی در نیشابور ۳۷ درصد افزایش یافت

دکتر دواتی ادامه داد: استان خراسان بزرگ دارای دانشکده‌های پزشکی بسیاری است و استان خراسان رضوی نیز بیشترین دانشگاه پزشکی را دارد که این امر فرصتی را برای رقابت در شرق کشور فراهم می‌کند.

سرپرست تیم ارزیاب هیئت بورد پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با توجه به سابقه درخشان خود در رشته پزشکی و با توجه به تثبیت و ارتقای کد رشته پزشکی در این دانشگاه، بتواند در رقابت دانشگاه‌های شرق کشور در این زمینه خوش بدرخشد.

رتبه سیزدهم پژوهشی برای دانشگاه علوم پزشکی نیشابور

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور نیز در این نشست با بیان اینکه این دانشگاه دارای رتبه سیزدهم پژوهشی بین دانشگاههای تیپ سه علوم پزشکی کشور است، گفت: همچنین این دانشگاه دارای جایگاه دوم نسبت تعداد مقاله به عضو هیأت علمی در بین دانشگاه‌های تیپ سه علوم پزشکی کشور را دارا است.

دکتر سعیده عسکریان افزود: این دانشگاه با هفت معاونت، دو بیمارستان فعال و یک بیمارستان در حال ساخت ۱۷۵ تختخوابی به فعالیت می‌پردازد.

وی بیان داشت: آزمایشگاه‌های آموزشی علوم پایه به صورت متمرکز در پردیس دانشگاه شامل آزمایشگاه‌های میکروب شناسی، قارچ شناسی، ایمونولوژی، بیوشیمی، بافت شناسی و فیزیولوژی دایر است .

دکتر عسکریان اضافه کرد: مطالبه تثبیت و ارتقای کد رشته پزشکی در نیشابور یک مطالبه دیرین است چرا که این اقدام به جذب و نگهداشت پزشکان متخصص و فوق تخصص و تربیت نسلی از پزشکان حاذق کمک می‌کند و به افزایش رضایت شهروندان از خدمات درمانی و تشویق پزشکان جوان و متخصص برای اقامت و کار در نیشابور خواهد انجامید.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور خدمات بهداشتی و درمانی در چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه را به ۵۸۰ هزار نفر ارائه می‌دهد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha