۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۳۱
کد خبر: 85140563
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

پاد: دولت سیزدهم به وضعیت ایرانیان خارج کشور نگاه واقع‌بینانه دارد

تهران - ایرنا - دستیار رئیس جمهور در جلسه بررسی مشکلات مرتبط با ایرانیان خارج از کشور گفت: باید در بحث رسیدگی به وضعیت ایرانیان خارج از کشور، نگاه تحولی و واقع‌بینانه داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، نشست بررسی مشکلات مرتبط با ایرانیان خارج از کشور با حضور سکینه سادات پاد، دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی، بیگدلی معاون کنسولی و ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه، مدیرکل شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور و همچنین قائم مقام و کارشناسان مرکز پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی ریاست جمهوری برگزار شد.

در این نشست که به میزبانی مرکز پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی برگزار شد؛ اهم مسائل مربوط به ایرانیان خارج از کشور از جانب طرفین مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی در ابتدا با اشاره به وظایف مرکز در خصوص ایرانیان خارج از کشور، این موضوع را یکی از دغدغه‌های مهم رئیس جمهور عنوان کرد.

وی با اشاره به لزوم هم‌افزایی در این زمینه به تشریح موضوعات مطرح شده در وبینار اول با ایرانیان خارج از کشور پرداخته و همکاری وزارت خارجه در این زمینه را امیدوار کننده دانست و گفت: مسائل و مشکلات مطروحه توسط ایرانیان خارج از کشور، در کوتاه‌ترین زمان ممکن تقدیم رئیس جمهور شد.

پاد با بیان اینکه رسیدگی به موارد نقض شده حقوق ایرانیان خارج از کشور در مجامع بین‌المللی، وظیفه مرکز پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی است، گفت: با استفاده از ظرفیت‌های ایرانیان خارج از کشور و همکاری وزارت امورخارجه می‌توان بخشی از حقوق نقض شده ایرانیان را احیا کرد.

دستیار رئیس جمهور با بیان اینکه متولی قانونی رسیدگی به وضعیت ایرانیان خارج از کشور را وزارت امور خارجه می‌دانیم؛ افزود: این هم صدایی به حل مشکلات هموطنان ما کمک خواهد کرد. باید در بحث رسیدگی به وضعیت ایرانیان خارج از کشور، نگاه تحولی و واقع بینانه به مسائل داشته باشیم.

پاد ادامه داد: لایحه برپایی اجتماعات نظرات ترمیمی و تخصصی تقدیم رئیس جمهور و نسبت به فراگیری حق برپایی اجتماعات ایرانیان خارج از کشور هم نظرات تخصصی اعلام شد.

نیازی، قائم مقام مرکز پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی ضمن تشریح فعالیت‌های این مرکز، گفت: باتوجه به اینکه رئیس‌جمهور دستور ساختارمند کردن مرکز پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی را دادند و طبق جلساتی که در این زمینه با متخصصان داشتیم، ۲ ساختار طراحی و تقدیم ایشان شد. مرزبندی و رعایت حریم دستگاه‌های متولی در حوزه بین‌الملل را در مرکز پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی، با هدف هم‌افزایی دستگاه‌ها پیش‌بینی کردیم.

بیگدلی، معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه در نهادهای مختلف وظایفی در ارتباط با ایرانیان خارج از کشور تعریف شده است ساماندهی خدمات به ایرانیان خارج از کشور را ضروری دانست.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم وجود یک دبیرخانه چابک جهت ارائه خدمات و حل مشکلات ایرانیان خارج از کشور، بیان کرد: باید نگاه ما به ایرانیان خارج از کشور تغییر کرده و در جهت رفع مشکلات آن‌ها تلاش کنیم.

بیگدلی ضمن اشاره به وجود ۱۴۰ نمایندگی وزارت امورخارجه در خارج از کشور، افزود: در بحث ایرانیان خارج از کشور با جامعه مخاطبی طرف هستیم که به واسطه برخی کاستی‌ها انتقاداتی دارند لذا باید به دقت مشکلات آنها را شناسایی کرد.

سهرابی، دستیار وزیر و مدیرکل شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور با بیان اینکه امکانات ما برای رفع همه مشکلات ایرانیان خارج از کشور کافی نیست، گفت: بخشی از مشکلات هم اینگونه است که به علت نداشتن قانون مناسب، نتوانستیم درست عمل کنیم و گفتمان سازی درستی داشته باشیم.

در پایان مقرر شد که در وبینار بعدی، معاون کنسولی وزارت امور خارجه و مدیرکل ایرانیان خارج از کشور به همراه دستیار رئیس جمهور، در این جلسه شرکت و به موضوعات مطروحه پاسخ داده شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha