دستگاه‌های متولیِ برنامه کاهش تصادفات، عقب‌ماندگی‌های چند ساله را جبران کنند

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: اقدامات انجام شده در حوزه کاهش ترافیک و تصادفات درون و برون شهری استان نیازمند شتاب بیشتر است چرا که انتظار است دستگاه‌های متولیِ برنامه کاهش تصادفات، عقب‌ماندگی‌های چند ساله را جبران کنند.

به گزارش ایرنا، " فرزاد مخلص الائمه" عصر چهارشنبه در نشست شورای راهبری تصادفات استان مرکزی ضمن گرامیداشت یاد شهدای فراجا افزود: این تعداد از شهدا که جان خود را در راستای تأمین امنیت و صیانت از نظم جامعه فدا می‌کنند نشان از عزم استوار و جدی دستگاه پلیس است که مایه مباهات است.

وی تاکید کرد: اقدامات امیدبخش انجام شده در حوزه کاهش ترافیک و تصادفات استان مرکزی باید به اطلاع مردم رسانده شود هر چند پیگیری و رفع مشکلات و مسائل باقیمانده در این حوزه نیز مدنظر ویژه مسئولان امر قرار دارد.

نماینده عالی دولت سیزدهم در استان مرکزی اظهار کرد: تردد بالای خودروهای شوتی و قاچاق‌بر در جاده‌های ارتباطی استان، ناامنی اجتماعی و روانی ایجاد کرده در حالی که این استان مبدأ و مقصد قاچاق نیست و انتظار است از سوی دستگاه‌های ملی در حوزه قانون گذاری و مقررات‌گذاری نسبت به بحث قاچاق چاره‌اندیشی کنند و همچنین استانهای مرزی در این راستا تدابیر ویژه ای بیندیشند.

رئیس شورای راهبری کاهش تصادفات ادامه داد: از سال ۹۵ تا ۱۴۰۰ میزان بودجه تخصیصی در راستای اجرای طرح های عمرانی استان حدود ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود و این در حالی است که سال گذشته، حدود سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در این راستا تخصیص یافت که نسبت به مجموع ۶ سال گذشته میزان اعتبار تزریق شده در یک سال هشت درصد بیشتر بوده که یک رویداد بی‌نظیر است ...
وی عنوان کرد: چنانچه تکمیل پل شهدای سنجان با روند قبل ادامه می یافت به طور تقریبی سال ۱۴۲۵ این طرح به بهره برداری می رسید.

استاندار مرکزی گفت: در شهر تفرش، با تنش آب شرب به ویژه در پایان هفته ها مواجه هستیم که محل نگرانی مردم است و در راستای تکمیل این طرح آبرسانی، ۲ شیفت ۱۲ ساعته فعالیت دارند و در حالی که از ابتدای انقلاب تا پارسال در استان مرکزی هیچ طرحی به صورت شبانه روزی انجام نمی شد.

استاندار مرکزی عنوان کرد: شهرداری اراک نیز اجرای برخی طرح های عمرانی خود را شبانه روزی کرده و جلوتر از برنامه زمان بندی است و این مهم مدنظر ویژه قرار گیرد که ناترازی‌های انباشته زیاد است و جبران عقب‌ماندگی‌ها نیازمند زمان است هر چند که مسائل و مطالبات جدید هم اضافه می شود.

وی افزود: در شهرستان‌ها نیز برای جبران عقب افتادگی باید چند "کارویژه" تعریف کنند چرا که نمی‌توان تمام طرح‌ها را شبانه‌روزی کرد یا شاید امکان حضور و نظارت میدانی مدیران ارشد استان در تمام طرح‌ها فراهم نباشد اما می توان کارویژه‌هایی به عنوان نماد تحرک و کارآمدی تعیین کرد چرا که انجام بعضی اقدامات بر اساس اولویت بندی آثار مثبت خود را روی دیگر اقدامات می گذارد.

استاندار مرکزی ضمن تأکید بر رفع نقاط حادثه خیز جاده‌های ارتباطی استان گفت: اجرای طرح پل خیرآباد و تقاطع خنداب پس از سالها شتاب گرفته هر چند برخی طرح های افتتاح شده دارای نواقص جدی است که قابل بهره برداری نیست اما در این راستا راهکارهای ویژه ارائه خواهیم داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تکمیل بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) اراک گفت: این طرح بزرگ درمانی در آینده نزدیک بهره برداری می شود هر چند که
برنامه برق رسانی این طرح با حواشی زیادی همراه بود اما در تاریخ استان، بهره گیری از ظرفیت ۵۵۰ نیرو از ۲۵ دستگاه اجرایی در بازه زمانی ۴۸ ساعته، اجرای ۹ کیلومتر کابل‌گذاری عملیات بی نظیری بود که به واسطه کار جهادی پرسرعت و تیمی و با کیفیت و منجر به رضایتمندی مردم انجام شد که جای تقدیر دارد.

استاندار مرکزی تاکید کرد: می توان در جای جای استان و در تمامی حوزه ها فرهنگ کار جهادی و تیمی را به سرعت توسعه و تعمیم دهیم و در راستای خدمت رسانی به مردم از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

مخلص الائمه گفت : بخشی از تجهیزات بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) خریداری شده و این طرح مشکل مالی ندارد همچنین موضوع جذب نیروی انسانی این طرح نیز در حال نهایی شدن است و هم‌زمان با افتتاح این طرح بزرگ درمانی چندین طرح دیگر در حوزه سلامت به بهره برداری می رسد که تحول آفرین خواهد بود.

وی گفت: به طور حتم تمام ظرفیت‌ها در راستای رفع مشکلات ترافیکی و دیگر مباحث بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) اراک به کار گرفته می شود تا در راستای ارائه خدمات مطلوب درمانی به مردم خللی ایجاد نشود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای مصوبات کاهش ترافیک و تصادفات درون شهری نیز گفت: در نشست‌های قبلی شورای راهبری تصادفات مصوبات قابل توجهی داشتیم که برخی از آنها به لحاظ تامین مالی و برخی دیگر به لحاظ زمان بر بودن ممکن است تاکنون به طور کامل اجرایی نشده اما اجرای این مصوبات دستور کار ویژه قرار دارد.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: برخی سرعت‌گیر و سرعت‌ کاه‌ها منشا خطر یا موجب نارضایتی شهروندان است و شهرداری‌ها باید در اسرع وقت نسبت به ایمن‌سازی و آشکارسازی آنها، اقدام کنند.

مخلص الائمه تاکید کرد: برخی مشکلات تنها مربوط به شهرداران فعلی استان نیست و برخی از سالهای گذشته انباشته شده و باید با بهره گیری از ظرفیت‌های سخت افزاری و نرم افزاری نسبت به رفع مشکلات آنها اقدام شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha