به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن بختیاری روز پنجشنبه در سمینار یک روزه شوک در بارداری استان افزود: سه دستگاه شبیه ساز احیا در دانشگاه علوم پزشکی خریداری و نصب شده است.
وی اضافه کرد: اگر بخواهیم با تکنولوژی و پیشرفتهای روز دنیا و انقلابی که در حوزه علم رخ داده است، همگام باشیم باید به عرصه هوش مصنوعی ورود کرده و دانشگاه با جدیت این موضوع را دنبال میکند.
این مسوول ادامه داد: طی یک سال گذشته موافقت اصولی ۱۳ رشته در مقاطع مختلف فوق تخصص، تخصص، Ph.D، کارشناسی ارشد و کارشناسی اخذ شده است.
وی اظهار داشت: همچنین برای تعدادی از آنها، بازدید بورد انجام و نتیجه نهایی آن حاصل شده که امسال نیز در چند رشته از جمله روانشناسی بالینی و پرستاری در مقطع Ph.D و ایمونولوژی و علوم اعصاب در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو انجام میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به اهمیت اقدامات اولیه موثر در مواجهه با موارد شوک در بارداری اشاره کرد و گفت: باید تلاش کنیم با بهرهگیری از علم روز، شوک در بارداری و عوارض ناشی از آن را به حداقل برسانیم.
وی اظهار داشت: این در حالی است که در بسیاری از موارد شوک در بارداری، مادر به این دلیل دچار عارضه، بستری طولانیمدت و یا فوت میشود که متاسفانه اقدام اولیه به موقع انجام نمی گیرد.
این مسوول خاطرنشان کرد: یک اقدام اولیه مناسب در مواجهه با موارد شوک در بارداری، اگر به موقع انجام شود بسیار موثرتر و کمهزینهتر از اقدامات بعدی است.
نظر شما