به گزارش ایرنا، "مجتبی حمیدیان" امروز (پنجشنبه) در جریان بازدید خبرنگاران از طرحها و پروژههای توسعهای و در دست اقدام شرکت سنگ آهن مرکزی ایران افزود: این پروژه ها شامل ۱۵هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در حوزه معدنی از جمله توسعه پروژه معدن D19، توسعه معدن "ناریگان" و توسعه آنومالی شمالی این شرکت (به حجم ۲۷۰ میلیون تن سنگآهن) است.
وی افزود: در حوزه صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در کارخانه آهن اسفنجی و بین پنج تا ۶ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در کارخانه کنسانتره مورد نیاز است.
حمیدیان خاطرنشان کرد: در حوزه زیرساختی، این شرکت در توسعه طرح فاضلاب شهر یزد مشارکت دارد که این پروژه نیازمند ۱۰ تا ۱۱ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری است، همچنین در حوزه برق نیز احداث نیروگاه خورشیدی و نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی را در برنامه داریم.
وی ادامه داد: چند پروژه اصلاح خط یکهزار میلیارد تومانی بهرهوری در این مجموعه تعریف شده و علاوه بر آنها بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تن باطله معدنی در این شرکت وجود دارد که مشغول پرعیارسازی آنها هستیم و نیازمند سرمایهگذاری است.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران خاطرنشان کرد: سال گذشته این شرکت بیش از سههزار میلیارد تومان افزایش سرمایه داشت و امسال نیز افزایش سرمایه به منظور پیشبرد و توسعه پروژه ها را در دستور کار دارد.
وی اظهار داشت: این منطقه قدیمیترین بلوک معدنی ایران و سایر عناصر نادر خاکی است که در عین حال با سابقهترین و پر پتانسیلترین منطقه معدنی کشور محسوب می شود.
وی گفت: به اعتقاد کارشناسان، ظرفیت بالای صنعتی و معدنی در این منطقه وجود دارد که هر چند از دهه ۵۰ فعال شده، اما هنوز به فعلیت لازم نرسیده است.
حمیدیان تاکید کرد: بلوک مرکزی معدنی ایران با فاصله منطقی نسبت به همه مجموعه های فولادی کشور، همچنین فاصله ای معقول تا دریا برای صادرات، وجود ذخایر قابل توجه و برخورداری از زیرساختهای ریلی و منابع آب و زیرساختهای فنی، فرصت بزرگی برای توسعه بخش معدن و صنایع معدنی است.
وی بیان داشت: در پروژه های معدنی برآورد میشود هنوز ظرفیت بالای ۱.۵ میلیارد تن ذخایر معدنی در منطقه وجود دارد که باید با انجام سرمایه گذاری و سرعت بخشیدن به بهره برداری پرداخت.
لزوم حرکت به سمت معدنکاری زیرزمینی
وی تصریح کرد: اگر به دنبال تداوم توسعه زنجیره فولاد در کشور هستیم، باید نگاهی به آینده داشته باشیم و در این راستا باید بتوانیم به سمت معدنکاری زیرزمینی حرکت کنیم.
حمیدیان خاطرنشان کرد: این شرکت جمعآوری، تصفیه و بهکارگیری فاضلاب شهرستان بافق را در دستور کار دارد و علاوه بر آن در پروژه فاضلاب شهرستان یزد به طول ۱۶۰۰ کیلومتر، جمع آوری سطحی و خط تصفیه خانه و انتقال آب به شهرستان بافق برای استفاده در شرکت را در برنامه دارد تا به تامین آب مورد نیاز خود پرداخته و از آب های اصلی منطقه کمتر استفاده کند.
وی اضافه کرد: مرکز نوآوری "بافقی نو" در دانشگاه آزاد اسلامی این شهر افتتاح می شود،همچنین مرکز مشابهی در شهر یزد برای شرکت های دانش بنیان تاسیس می شود از جمله اقدامات این شرکت در حوزه دانشی است.
نظر شما