به گزارش ایرنا، شهردار قروه روز شنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی آسفالت جاده دسترسی به شهرک تعمیرکاران قروه اظهار کرد: این طرح شامل بلوار کردستان به طول ۱.۵ کیلومتر است که عملیات خابرداری انجام شد.
شهرام عبدالملکی با بیان اینکه زیرسازی شروع شده است، اضافه کرد: از محاسن این طرح، رعایت پدافند عیرعامل در حوادث غیرمترقبه و برخورداری روستاهای اوریه و شانوره از راه میانبر است.
وی عرض این بلوار را ۱۵ متر اعلام کرد و گفت: انتقال تعمیرکاران و صنوف در آینده به این منطقه انجام می شود که مشکل اصلی آنان عدم دسترسی به جاده مناسب بود.
شهردار قروه اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح را ۱۵ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: شهرداری توان تامین تمام این اعتبار از منابع داخلی را ندارد، ضمن اینکه تامین مصالح و قیر از مشکلات بزرگ این طرح است.
نماینده قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی هم اظهار کرد: رویکرد استاندار برای حضور به موقع در پروژها الگویی برای همه مدیران برای حضور در جمع مخاطب است.
پرویز اوسطی ادامه داد: مشکل شهرک تعمیرکاران با ۷۰۰ نفر ایجاد این جاده دسترسی بود که کار اجرایی ان با پیشرفت خوبی در دست اجراست.
وی با بیان اینکه در تامین قیر مشکل خاصی وجود ندارد، ابراز امیدواری کرد این طرح تا هفته دولت بهره برداری شود.
پروژه گردشگری سراب
امروز همچنین با حضور استاندار کردستان، طرح گردشگری سراب قروه نیز آغاز شد.
این طرح شامل ۱۴ غرفه غذاخوری سنتی، ۱۰ سوییت اقامتی ارزان قیمت ۶۰ متری برای اسکان مسافران ورودی به استان است.
شهردار سنندج در این رابطه نیز اظهار کرد: قرار است ۱۲ هزار اصله درخت در صلع غربی سراب غرس شود.
عبدالملکی ادامه داد: مجموعه ورزشی کاملی در نزدیک بیمارستان راه اندازی شده که مجموعه وسیعتری برای سراب قروه است.
وی از ایجاد پیست پیاده روی و دوچرخه سورای در کل دور دریاچه سراب خبر داد و گفت: جاده دسترسی به سراب نامناسب است که در صدد ایجاد لاین دوم برای آن هستیم.
شهردار قروه اضافه کرد: ۳۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که نیاز اصلی این مجموعه گردشگری تخصیص کامل آن اس، ضمن اینکه نبود آب آشامیدنی از بزرگترین مشکلات این مجموعه است.
نماینده قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: دغدغه همه تا چند سال قبل خشک شدن سراب بود که طرح بزرگ حوصه شیخ جهپعفر و جنیان در دستور کار است.
اوسطی افزود: انتطار می رود این طرح به یکی بزرگترین مجموعه های گردشگری استان و کشور تبدیل شود
وی با بیان اینکه دنبال ثبت ملی سراب به عنوان یک اثر طبیعی هستیم، اضافه کرد: در نگاه بلند مدت مجموعه را به سمت روستای اوریه و پیرپیشه و بالوانه و مشیر آباد و شانوره به جاده کنگره و کرمانشاه متصل و مسیر گردشگری بین دو استان ایجاد می کند.
افزایش ۱۲۰ درصدی کمک مالی به شهرداری ها در سال گذشته
استاندار کردستان هم گفت: سراب قروه ظرفیت و گنجینه ای برای استان است که موضوع توسعه با مطالعات دقیق و همه ملاحظات زیست محیطی و تسهیل شرایط برای تفریح مردم شهر قروه در نظر گرفته شده است.
زارعی کوشا اظهار کرد: شورای شهر قروه در بودجه امسال خود بخشی از اعتبار مورد نیاز را تدوین کرده اند که تخصیص آن منوط به درآمدهاست و دولت هم کمک خواهد شد.
وی گفت: پارسال کمک مالی به شهرداری ها ۱۲۰ درصد بیشتر از سال قبل از آن بود که از ۳۰۰ به ۶۷۰ میلیارد تومان رسید.
استاندار کردستان تاکید کرد: فرمانداران در موضوع مدیریت شهری و سرمایه گذاری گردشگری با مشارکت شورا و شهرداریها برنامه ریزی کنند.
زارعی کوشا افزود: سراب در اولویت این برنامه هاست که از نطر دارا بودن شرایط گردشگری منحصر بفرد است و توسعه آن با تاخیر مواجه است که باید سالها قبل انجام می گرفت و مجموعه استان برای مصالح و قیر پای کار است.
وی ادامه داد: در هر موضوعی که مزیتی برای شهرستان ایجاد کند، آماده کمک به فرمانداری، شهرداری و شورای شهر هستیم.
وی با بیان اینکه سراب قروه برای تکمیل زنجیزه گردشگری حلقه اصلی بشمار می رود، اضافه کرد: امسال باید سال پررونقی برای مدیریت شهری باشد که پروژههای عمرانی در کمترین زمان با کار جهادی بهرهبرداری شود.
قروه در ۹۰ کیلومتری شرق سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.
نظر شما