به گزارش ایرنا از خبرگزاری یونهاپ، این اقدام در حالی انجام شد که نرخ باروری کل کره جنوبی و میانگین تعداد فرزندانی که یک زن در طول زندگی خود به دنیا می آورد، در سال ۲۰۲۲ به پایین ترین سطح یعنی ۰.۷۸ رسید، که بسیار کمتر از سطح جایگزینی ۲.۱ است که جمعیت کره جنوبی را در ۵۱ میلیون نفر ثابت نگه می دارد.
کمیته ریاست جمهوری کره جنوبی که مسئول رسیدگی به جامعه سالخورده این کشور نیز هست، در مورد جامعه پیری و سیاست جمعیت خاطرنشان کرد این کشور در مسیر گام گذاشتن به یک جامعه "فوق سالمند" در سال ۲۰۲۵ است که در آن نسبت سالمندان ۶۵ سال و بالاتر به ۲۰ درصد از کل جمعیت می رسد.
این کمیته افزود تیم جدید به طور مشترک توسط وزارت های دارایی و بهداشت رهبری می شود.
به گزارش یونهاپ، این تیم سیاستهایی را بررسی و ترویج خواهد کرد که نه تنها با نرخ پایین فرزندآوری مقابله میکند و به چالشهای ناشی از پیری جامعه رسیدگی میکند، بلکه به طور موثر تغییرات درون ساختار جمعیت را مدیریت میکند.
بانگ کی سون معاون اول وزیر دارایی و رئیس این کمیته در بیانیه ای با اشاره به عزم دولت در افزایش باروری، گفت: "ما قصد داریم به طور کامل اثرات و مخاطرات اجتماعی-اقتصادی تغییر ساختار جمعیت را تجزیه و تحلیل کنیم و با آن مقابله کنیم. "
آخرین داده های دولت کره در ماه گذشته نشان داد تنها ۲۱۱۳۸ نوزاد در ماه مارس امسال به دنیا آمدند که ۸.۱ درصد نسبت به سال قبل کاهش داشته است. این کمترین رقم برای برای ماه مورد اشاره از زمانی است که آژانس آمار کره جنوبی شروع به جمع آوری داده های ماهانه در سال ۱۹۸۱ کرد.
آمار دیگری نیز که توسط دولت کره هفته گذشته منتشر شد، نشان داد کره ای های ۶۵ ساله و بالاتر ۴۶.۴ درصد از کل جمعیت این کشور را در سال ۲۰۷۰ تشکیل خواهند داد.
بر اساس گزارش ها پیشتر رسانه ها با عنوان «کره جنوبی آنقدر بچه کم دارد که به والدین جدید ۱۰ هزار و ۵۰۰ دلار پیشنهاد میدهد»، نوشتند: والدین کره جنوبی با پول نقد مواجه میشوند اما کارشناسان میگویند پول به تنهایی نمیتواند مشکلات باروری این کشور را برطرف کند.
در کره جنوبی از سال ۲۰۲۲ (۱۴۰۱)، مادران پس از تولد فرزند، ۲ میلیون وون (۱۵۱۰ دلار) پول نقد دریافت کردهاند که بیشتر از کشورهای اروپایی از جمله فرانسه محسوب می شود.
نظر شما