آنچه در شورای اداری استان سمنان با حضور مشاور رهبر انقلاب گذشت

سمنان -ایرنا- توجه به تولید ثروت در روستاها به منظور جلوگیری از مهاجرت، بحران کم‌آبی، کاهش نرخ جمعیت، کمبود نیروی کار توجه ویژه به ظرفیت‌ معدنی، تخصیص ۸۲ درصد اعتبارات مصوبه سفر رییس جمهور به استان و افزایش واحدهای فناور بخش کشاورزی استان از پنج به ۳۲ واحد، بخشی از موضوع‌های مطروحه در شورای اداری استان سمنان با حضور علی آقامحمدی مشاور رهبر معظم انقلاب بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، شورای اداری استان سمنان عصر دوشنبه 29 خرداد با حضور علی آقامحمدی مشاور رهبر معظم انقلاب، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و جانشین وزیر کشور درسالن همایش استانداری سمنان برگزار شد و استاندار سمنان، امام جمعه موقت و دیگر مسوولان استانی در حضور وی به بیان چالش‌ها، فرصت‌ها و ظرفیت‌های استان سمنان پرداختند.

آنچه در شورای اداری استان سمنان با حضور مشاور رهبر انقلاب گذشت

توجه به معیشت روستاییان عامل مانع از مهاجرت
استاندار سمنان در نشست شورای اداری استان گفت: توجه به اقتصاد و معیشت عامل مانع مهاجرت از روستاها است.

سیدمحمدرضا هاشمی در نشست شورای اداری استان سمنان با در سالن همایش استانداری سمنان افزود: روستاها باید محل تولید ثروت باشد و باید بخش‌های مختلف در در تحقق این راهبرد همراهی کنند.

وی ادامه داد: بحران شدید آب، کاهش نرخ جمعیت و کمبود نیروی کار و تصادفات جاده‌ای از چالش‌های مهم استان است.

هاشمی افزود: ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبارات مازاد مصوبه سفر رییس جمهور به استان سمنان برای اجرای طرح‌ها تخصیص یافت.

استاندار سمنان گفت: ۱۴۸ واحد از 1700 واحد مستقر در ۱۹ شهرک و ناحیه صنعتی در استان سمنان در زمان روی کارآمدن بنده در پاییز ۱۴۰۰ راکد بود که اکنون با همراهی دولت و مسوولان ۱۰۵ واحد ۱۰۰درصد راکد دوباره راه‌اندازی شد.

وی یادآور شد: جمعیت استان سمنان هشت دهم درصد کشور است، اما دومین استان کشور در جذب تسهیلات رونق تولید است.

استاندار سمنان تصریح کرد: استان سمنان بعد از ۱۸ سال نرخ بیکاری کمتر از ۶ درصد را تجربه کرد و در زمینه کاهش و کمترین نرخ بیکاری جزو استان برتر معرفی شد.

هاشمی افزود: ۶۰ هزار خانه در قالب طرح نهضت ملی مسکن در استان سمنان باید ساخته شود و اکنون ۱۴هزار واحد در دست ساخت است.

وی یادآور شد: استان سمنان در ۲۵ مورد رتبه اول تا سوم در حوزه‌های مختلف مانند اشتغال، تسهیلات، خرید هوشمندنان، ارتباطات و تعاملات مردمی را در کشور از آن خود کرد.

هاشمی بیان کرد: بنده به همراه مدیران کل دستگاه‌های اجرایی در ۳۲۰ روستا دیدار مردمی داشتیم و ۵۴۰ مصوبه نتیجه این دیدارها بود که اکنون ۷۰درصد مصوبات اجرایی شد.

استاندار سمنان گفت: ۱۸۰ تا ۲۰۰ تن مرغ در زمان اجرای طرح هدفمندی یارانه و تخم‌مرغی که اکنون در بازار تهران عرضه می‌شود تولید استان سمنان است.

تقویت ارتباط مردمی راهبرد دولت سیزدهم
استاندار سمنان بیان کرد: ارتقای سرمایه اجتماعی با تقویت ارتباط مردمی و دیدار چهره به چهره از جمله اقدامات و رویکردهای دولت سیزدهم است.

وی افزود: دیپلماسی عزت‌مندانه و تقویت روابط خارجی سفر رییس جمهور به ۱۴ کشور دنیا، عضویت ایران به عضویت ثابت شانگهای، تامین واکسن کرونا، مردمی‌کردن یارانه‌ها و پیشرفت‌های علمی و اقتصادی از جمله دستاوردهای دولت سیزدهم در سالگرد ۲ سالگی انتخاب آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به عنوان رییس جمهور است.

آنچه در شورای اداری استان سمنان با حضور مشاور رهبر انقلاب گذشت

ظرفیت معدنی استان سمنان برای تولید ثروت مورد توجه ویژه باشد
امام جمعه موقت سمنان نیز در این نشست گفت: استان سمنان دارای ظرفیت ارزشمند در حوزه معادن است و باید از این منابع خدادادی با جذب سرمایه گذاران و استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها د زمینه فرآوری بهره گرفته شود.

حجت‌الاسلام محمدباقر عبدوس افزود: توجیه اقتصادی فعالیت در حوزه معدن لازمه جذب سرمایه‌گذاران است و باید در این زمینه بیش از پیش تلاش شود.

وی تاکید بر اینکه منافع استفاده از منابع خدادادی باید در سفره‌های مردم بیش از پیش احساس شود، اظهار کرد: برنامه‌ریزان اقتصادی در برنامه‌ریزی‌های خود تناسب بین درآمدزایی و هزینه‌کرد جامعه را مدنظر قرار دهند.
عبدوس افزود: تحولات و اقدامات دولت سیزدهم باید در سفره و معیشت مردم بیش از پیش نمایان شود.

وی گفت: وضعیت کشور در این برهه از زمان در مسیر توسعه و پیشرفت است و دشمن چشم دیدن این موفقیت‌ها را ندارد.

امام جمعه موقت سمنان گفت: موفقیت‌های امروز نظام جمهوری اسلامی در حوزه هسته‌ای، چشمگیر و خار چشم دشمنان است.

آنچه در شورای اداری استان سمنان با حضور مشاور رهبر انقلاب گذشت

تخصیص ۸۲ درصد اعتبارات مصوبه سفر رییس جمهور ۲ سال زودتر از موعد مقرر
همچنین رییس سازمان برنامه و بودجه استان سمنان در این نشست گفت: ۸۲ درصد اعتبارات مصوبه سفر رییس که قرار بود در مدت چهار سال به استان سمنان تخصیص یابد در مدت کمتر از ۲ سال تخصیص یافت.

نادر مالکی اظهار کرد: از مجموع اعتبارات عمرانی و زیربنایی مصوبات سفر رییس جمهور به استان سمنان که مقرر شد طی چهار سال پرداخت شود اکنون ۲هزار و ۸۵۵ میلیارد تومان پرداخت شد که ۹۷۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بیش از اعتبار درنظر گرفته برای ۲ سال است.

وی افزود: ۱۲۳ طرح مصوبه سفر رییس به بهره‌برداری رسید و بقیه در دست پیگیری و ساخت است.

رییس سازمان برنامه و بودجه استان سمنان یادآور شد: برخی طرح‌ها مانند بیمارستان دامغان در قالب مصوبه ماده ۲۳ با همراهی استاندار سمنان و تلاش برای توجیه طرح در سازمان برنامه و بودجه کشور دارای اعتبار شد.

مالکی تصریح کرد: ۱۴۵ مصوبه شامل ۴۶۹ ریزطرح با اعتبار افزون بر ۱۴ هزار ۳۷۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان مرتبط با ۲۵ نهاد و وزارتخانه پیرو سفر رییس‌جمهور به استان سمنان در آبان ۱۴۰۰ به تصویب رسید که از این تعداد ۱۱۷ مصوبه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۴۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مربوط به حوزه عمرانی زیربنایی و ۲۸ مصوبه با اعتباری بیش از ۱۰ هزار و ۹۳۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان مربوط به حوزه اقتصادی است.

وی گفت: ‏وزارت راه و شهرسازی، با ۲۰ مصوبه، بیشترین تعداد مصوبات سفر آیت‌الله رئیسی رییس جمهور را به این استان دارد.
وی ابراز کرد: پس از راه و شهرسازی، کمیته امداد امام خمینی(ره) با ۱۵ مصوبه، جهاد کشاورزی با ۱۳ مصوبه و وزارت نفت با ۱۱ مصوبه، بیشترین تعداد مصوبات سفر رییس جمهور به استان سمنان را دارند.

مالکی بیان کرد: بانک مرکزی با اعتبار ۱۰ هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان، وزارت راه و شهرسازی با اعتبار ۷۴۱ میلیارد تومان، جهاد کشاورزی با ۷۳۶ میلیارد تومان و وزارت نیرو با ۶۳۰ میلیارد تومان، بالاترین میزان تعهدات از لحاظ اعتباری را در سفر رییس جمهور به استان سمنان در آبان ۱۴۰۰ برعهده دارند.

وی خاطر نشان کرد: وزارت آموزش و پرورش هشت مصوبه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سه مصوبه و وزارت بهداشت و آموزش پزشکی ۹ مصوبه، سازمان محیط زیست یک،وزارت ورزش و جوانان ۶ مصوبه در استان سمنان داشت.

رییس سازمان برنامه و بودجه استان سمنان گفت: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی تا قبل از پایان سال مالی در شهریور ماه در جذب اعتبارات و تکمیل طرح‌ها اهتمام ورزند.

آنچه در شورای اداری استان سمنان با حضور مشاور رهبر انقلاب گذشت

فعالیت ۳۲ واحد فناور و دانش‌بنیان در بخش کشاورزی استان سمنان به برکت دولت سیزدهم
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در این نشست ضمن گرامیداشت ۱۱۸ شهید جهاد کشاورزی استان، گفت: واحدهای فناور فعال در بخش کشاورزی این استان تا پایان سال ۱۴۰۰ پنج واحد بود و پایان سال گذشته با توجه به فعالیت ستاد تحقق شعار سال شمار این واحدها ۳۲ واحد رسید که نشان از رشد چند برابری است.

محمدرضا قاسمی افزود: بدون شک رشد دانش‌بنیان‌ها نقشی مهم در افزایش بهره‌وری دارد.

وی با اشاره به اینکه بهبود معیشت و گشایش در سفره مردم به عنوان ضرورت در تامین امنیت غذایی مورد توجه ویژه است، اظهار کرد: ۱۱۳ طرح اقتصادی و عمرانی با سرمایه‌گذاری ۸۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به مناسبت هفته جهادکشاورزی در استان به بهره‌برداری رسید.

قاسمی بیان کرد: از مجموع ۱۱۳ طرح آماده بهره‌برداری به مناسبت هفته جهاد کشاورزی ۱۰۰ طرح عمرانی و ۱۳ طرح اقتصادی است.
قاسمی ادامه داد: تمرکز در طرح‌های عمرانی بر موضوع آب، بهینه‌سازی و توسعه سامانه‌های نوین آبیاری است و ۱۳ طرح اقتصادی در زمینه فرآوری و افزایش توسعه کشت گلخانه‌ای و افزایش تولید گوشت قرمز، گوشت مرغ و آبزی‌پروری است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تصریح کرد: ۹۸ خانوار از افتتاح طرح‌های جهادکشاورزی استان سمنان برخوردار خواهند شد و برای ۶۳ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی می‌شود.

وی افزود: ۹۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان اعتبار نقدی مصوبه سفر رییس جمهور به استان سمنان به صورت ۱۰۰ درصدی جذب شد.

قاسمی تصریح کرد: ۴۵میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافته به استان سمنان مصوبه سفر رییس جمهور به استان در سالجاری است.

۱۲۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان سال گذشته تنها در بخش آب وخاک تسهیلات و کمک بلاعوض پرداخت شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، استان سمنان که به دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استان‌های کشور ایران است که با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha