۳۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۵
کد خبرنگار: 860
کد خبر: 85146067
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات به نخبگان لرستان پرداخت شد

بروجرد - ایرنا - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان گفت: ۵۳۲ مورد از ایده‌های خلاقانه نخبگان استان مورد حمایت قرار گرفتند و هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات در دولت سیزدهم پرداخت شده است.

به گزارش ایرنا، جلال شیخ پور روز سه شنبه در اولین جشنواره ایده شو که در محل سالن اداره ارشاد بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: این تسهیلات به منظور حمایت از ایده‌های خلاقانه پرداخت شده است.
مدیرکل کمیته امداد لرستان با تاکید بر فراهم کردن زمینه های حمایت از نخبگان و صاحبان ایده و خلاقیت بیان کرد: تا کنون به ۸۴۵ مورد ایده ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض شده است.
شیخ پور با اشاره به اینکه حدود ۵۰۰ نخبه در حوزه‌های مختلف در لرستان شناسایی شده است، افزود: تکلیف ما در برابر نخبگان این است که زمینه‌های بروز و ظهور ایده های آنها را فراهم کنیم.
وی با اشاره به اینکه زمینه حمایت از نخبگان در لرستان با همکاری اداره کل کمیته امداد و پارک علم و فناوری فراهم شده است، گفت: جشنواره ایده شو یکی از همین راهکارهای عملیاتی است تا نخبگان ایده های خود را مطرح و مورد داوری قرار گیرد و در صورت تایید در مسیر تبدیل ایده به محصول مورد حمایت قرار می گیرند.
شیخ پور با اشاره به مجموعه فرهنگی باقرالعلوم در لرستان بعنوان فرصتی برای حمایت از نخبگان گفت: این مجموعه یک ظرفیت آماده همکاری است که در عین حال ایجاد چنین مجموعه هایی فرصتی و مجالی برای دیده شدن فعالیت های نخبگان است که در ادامه حضور مسوولان کلیدی و مرتبط با این حوزه در چنین مجموعه هایی در پی دارد که در مجموع فرصتی برای دیده شدن نخبگان است.
مدیرکل کمیته امداد با تاکید بر فرهنگ سازی در این زمینه گفت: هر صاحب ایده و یا خلاقیتی می تواند به میدان بیاید و بعد از داوری و تایید ایده او در مسیر حمایت قرار گیرد و به او فرصت داده شود تا در مدت زمان ۲ ساله ایده خود را به محصول تبدیل کند.
معاون پارک علم و فناوری نیز در جشنواره ایده شو گفت: نخبگان وظیفه سنگین تری در حل مشکلات دارند تا بتوان یک برنامه عملیاتی در حل مشکلات و چالش های موجود داشت.
امین حسنوند با تاکید بر ارتباط حوزه دانشگاه و صنعت گفت: این موضوع همیشه یک چالش بوده است و در حالی‌ که در حوزه علم و مقاله و دانشگاه اساتید مطرحی وجود دارد اما در حوزه صنعت و کالایی که در اختیار مردم قرار می گیرد.
حسنوند با اشاره به اینکه دانشگاه وظیفه تولید علم دارد و صنعت وظیفه ایجاد ثروت را دارد، بیان کرد: جنس علم دانایی و جنس فناوری توانایی است و پارک های علم و فناوری و مراکز رشد، توانایی تبدیل دانش به ثروت را دارند.
وی افزود: شیوه کار در پارک علم و فناوری اینگونه است که؛ کسی که صاحب ایده هر چند در مرحله سطحی باشد به این مراکز مراجعه می کند و مورد حمایت قرار می گیرد تا در یک بازه زمانی سه ساله آن ایده او به محصولی تجاری سازی برسد.
معاون پارک علم و فناوری لرستان افزود: یکی از راه‌های ایده های خلاقانه برگزاری جشنواره های ایده شو است ‌تا صاحبان ایده بیایند و از ایده خود دفاع کنند و بعد از تایید داوران در مرحله تجاری سازی قرار گیرد.
اولین جشنواره ایده با همکاری اداره کل کمیته امداد لرستان و پارک علم و فناوری در شهرستان بروجرد برگزار شد. در این جشنواره صاحبان ایده های خلاقانه با حضور داوران به دفاع از ایده خود پرداختند .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha