۳۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۳۰
کد خبر: 85146108
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

نشان و پوستر جشنواره فرهنگی و هنری «ارادت» در قم رونمایی شد

قم- ایرنا- آیین رونمایی از نشان و پوستر جشنواره فرهنگی و هنری «ارادت» با موضوع غدیر روز سه‌شنبه در بنیاد فرهنگی امامت قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مسئول برگزاری این جشنواره در آیین رونمایی گفت: بنیاد فرهنگی امامت ، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی می‌باشد و برگزاری دوره‌های متعدد آموزشی را در دستور کار خود داشته‌است.

حجت الاسلام محمد مهدی شاهینی افزود: این بنیاد فعالیت‌های خود را از سال ۸۲ در تربیت نیروی آگاه و مدافع حریم ولایت آغاز کرده و اکنون که بدنه جامعه با سووالات زیادی در حوزه اعتقادات مواجه است بهترین زمینه برای انتقال معارف اسلامی، زبان هنر و ادبیات است از این رو دبیرخانه دائمی در حوزه امامت و غدیر برای جشنواره فرهنگی هنری ارادت در قم تشکیل شد.

وی ادامه داد: در گام اول این جشنواره از امروز بخش ادبی در رشته‌های شعر کلاسیک و نو ، داستان و پویش کتابخوانی غدیر آغاز خواهد شد و در طول سال در موضوع امامت و غدیر رویدادهای هنری زیادی را رقم خواهیم زد.

شاهینی با اشاره به این که ارائه آثار هنری برای عموم مردم در جشنواره فرهنگی هنری ارادت آزاد است، مهلت ارسال آثار را تا روز عید غدیر(۱۶ تیرماه) عنوان کرد.

وی افزود: علاقه‌مندان برای ارسال آثار خود می‌توانند به سایت بنیاد فرهنگی امامت به آدرس emamat.ir مراجعه کنند.

وی بیان کرد: داوری آثار ارسالی از ۱۷ تا ۲۱ تیرماه انجام خواهد شد و ۲۲ تیر نیز مراسم اختتامیه را برگزار خواهیم کرد.

دبیر علمی جشنواره ارادت نیز گفت: در گام اول جشنواره امسال بخش ادبی آن فعالیت خود را آغاز کرد و سال آینده بخش‌های دیگر جشنواره به مرور فعال خواهد شد.

حامد حجتی ابراز داشت: بخش هنرهای تجسمی جشنواره ارادت سال آینده در موضوع‌های تصویرسازی، نگارگری، طراحی پوستر و مجموعه آثار تجسمی برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: در صدد هستیم بخش خوشنویسی جشنواره نیز راه اندازی شود و از این رو کتابت خطبه غدیر علاوه برآن کتیبه نویسی خطبه غدیر در سال آینده در نظر گرفته شده‌است.

وی گفت:‌در پویش کتابخوانی نیز آثاری انتخاب شده‌ که جنبه‌های عمومی بیشتری داشته باشند و از این رو دو رشته در نظر گرفته شده که اولین آن مسابقه از متن کتاب و دومین آن رشته خلاصه نویسی از متن کتاب است.

نشان و پوستر جشنواره فرهنگی و هنری «ارادت» در قم رونمایی شد

رئیس بنیاد فرهنگی امامت نیز در این آیین گفت: بقای مذهب اهل‌ بیت (ع)‌بوسیله چهار گروه علما، شهدا، افراد متمکن مالی و نیز شعرا در طول تاریخ همراه بوده‌است.

آیت الله سید علی حسینی میلانی افزود: زمانی بر مذهب شیعه گذشته است که فقها خانه نشین و سلاطین جور همه علیه مذهب متفق بودند در این بین شعرا و مداحان مذهب شیعه را در شرایط خاصی نگاه داشتند.

وی با اشاره به واقعه مباهله گفت: در زمان‌های گذشته در خصومت‌هایی که اتفاق می افتاد، یکی از راه‌های اثبات حق مباهله بوده‌است و در آن عزیزترین، شریف‌ترین و با فضیلت ترین شخص را می‌آورند و در مباهله از خدا خواسته می‌شد آن را که بر باطل ااست نابود کند.

وی ادامه داد: در واقعه مباهله حقانیت اسلام و پیامبر اکرم (ص)‌ ثابت شد و اهل‌بیت در بقای این دین نقش دارند. اهل‌بیت با فضیلت ترین افراد، اشرف مخلوقات و نزدیکان پیامبر اکرم هستند و این فضیلت‌ها و شرافت‌ها در روز مباهله روشن شد.

میلانی تاکید کرد: روز مباهله باید رسمیت پیدا کند و احیا گردد و مراسم‌هایی در سراسر کشور بلکه در سراسر جهان به آن مناسبت برگزار شود که قطعا مورد رضایت حضرت ولی عصر(عج) است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha