۳۰ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۰
کد خبرنگار: 3009
کد خبر: 85146609
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

امضای تفاهمنامه ایران با هند و سوریه در زمینه شناسایی گواهینامه دریانوردان

تهران - ایرنا - معاون دریایی سازمان بنادر با اشاره به موضوع توسعه اقتصاد دریامحور گفت: گسترش همکاری با سایر کشورها در زمینه شناسایی گواهینامه دریانوردان و انعقاد تفاهمنامه با هند و سوریه در همین راستا انجام شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «مجید علی نازی» روز سه شنبه در مراسم فرارسیدن ۲۵ ژوئن(چهارم تیرماه) روز جهانی دریانورد افزود: بیش از ۸۵ درصد تجارت از طریق دریا انجام می‌شود و اهمیت حمل‌ونقل دریایی بسیار زیاد است. ۵۸۰۰ کیلومتر نوار دریایی داریم که بر موهبت‌های ایران برای استفاده از امکانات دریا افزوده است.

وی گفت: صنعت حمل‌و نقل دریایی در مبادلات بازرگانی و تجارت فراقاره ای نقش مهمی دارد و ایمن ترین روش حمل‌و نقل کالا است و تاثیر زیادی بر اقتصاد کشورها دارد.

علی نازی به شعار روز جهانی دریانورد اشاره کرد و گفت: شعار امسال «تاثیر مشارکت دریانوردان در محیط زیست دریایی» است و بازیگران این نقش دریانوردان هستند که آموزش درست را دیده و بر استفاده از سوخت کم سولفور تاکید دارند.

وی افزود: دریانوردان هسته‌ای‌ترین عنصر تأثیرگذار در صنعت دریانوردی هستند و در بسیاری از کشورها رکن چهارم نیروهای نظامی شناخته می‌شوند و این نشان از نقش‌آفرینی و اهمیت بالای این نیروهای ارزشمند دارد.

معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: با توجه به آموزش‌های تخصصی دریانوردان که طبق کنوانسیون استانداردهای آموزش، گواهینامه و نگهبانی مصوب سال ۱۹۷۸ و اصلاحات بعدی آن صورت می‌گیرد، آموزش درست به همراه فرهنگ‌سازی مناسب، ارتباط مستقیم با اجرای صحیح الزامات و تعهدات زیست محیطی روی کشتی‌ها، جلوگیری از انتشار مواد نفتی به دریا، نریختن زباله و فاضلاب کشتی تا تعهد به استفاده از سوخت‌های کم‌ سولفور برای جلوگیری از آلودگی از موارد قابل ذکر با شعار امسال است.

معاون دریایی سازمان بنادر با بیان اینکه رویکرد اقتصاد دریامحور کشور یکی از اولویت‌های اصلی سازمان بنادر است، گفت: گسترش همکاری با سایر کشورها در زمینه شناسایی گواهینامه دریانوردان و انعقاد تفاهمنامه با هند و سوریه، همچنین اجرای طرح مطالعاتی ارتقای اثربخشی، دوره‌های آموزشی با فناوری‌های روز دنیا از جمله اقدامات برای توسعه اقتصاد دریا محور است.

وی به برنامه‌ریزی‌ها برای توسعه کمی و کیفی دریانوردان اشاره کرد و افزود: شایسته‌سازی دریانوردان شناورهای صیادی و شایسته‌سازی پرسنل سکوهای فراساحلی بر اساس کنوانسیون STKW از برنامه‌ها در این باره است.

به گفته علی نازی سال‌های گذشته برای رفاه حال دریانوردان اقدامات مناسبی در راستای تحقق دولت الکترونیک صورت پذیرفت و امروز از سامانه همراه دریانوردان (ناد) رونمایی شد.

وی افزود: در حوزه حقوق دریانوردان، سازمان بنادر با برخورداری از واحد کار دریایی در مرکز و بنادر و در راستای اجرای مقاوله‌نامه کار دریایی، پیگیری موثری در زمینه پرداخت حقوق، بازگشت به میهن دریانوردان زمین‌گیر و شکایات آنها به عمل آورده و به‌طور مستمر پیگیر مطالبات و حقوق دریانوردان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha