مطالبات و گشایش های گردشگری کهگیلویه وبویراحمد در دولت سیزدهم

یاسوج - ایرنا- صنعت گردشگری کهگیلویه و بویراحمد که در دولت سیزدهم هم از محل مصوبات سفر رئیس جمهور و هم منابع مالی دیگر شاهد گشایش های چشمگیری بوده در انتظار تحقق مطالبات دیگری برای توسعه زیرساخت هاست.

به گزارش ایرنا، صنعت گردشگری کهگیلویه و بویراحمد که دومین ظرفیت درآمدزایی و توسعه اقتصادی این سرزمین چهار فصل محسوب می شود در صورت تحقق مطالبات و انتظارات فعالان این عرصه در سفر دوم رئیس جمهور که قرار است تیر ماه امسال انجام شود افزون بر ثروت آفرینی و اشتغالزایی به رونق تولید محصولات محلی و بهبود درآمد بازاریان نیز کمک می کند.

این استان با داشتن ۲۵۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه و وجود ۷۵۰ اثرمیراث فرهنگی ثبت شده در فهرست آثار ملی به تقویت زیرساخت های حوزه گردشگری برای درآمدزایی و توسعه اقتصای نیاز مبرم دارد به همین علت فعالان صنعت گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد در انتظار نگاه ویژه دولتمردان در سفر دوم هستند.

با افتتاح مجموعه تفریحی بازی های آبی و ۲ مجتمع تفریحی رفاهی دیگر در سفر دوم به کهگیلویه و بویراحمد برگی دیگری از توجه دولت سیزدهم در میدان عمل به منثه ظهور برسد البته این همه کار نیست بلکه مسئولان مصمم هستند تا با کلنگ زنی ۱۲ طرح دیگر به تلاش برای توسعه صنعت گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد ادامه دهند.

افتتاح سه طرح در سفر دوم

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سفر دوم رئیس جمهور به استان قرار است سه طرح بزرگ گردشگری افتتاح شود.

سعید طالبی افزود: این طرح ها که با حجم سرمایه گذاری یکهزار و ۵۵۰ میلیارد ریال بهره برداری می شود زمینه اشتغال ۱۷۵ نفر را به صورت مستقیم فراهم می کند.

مطالبات و گشایش های گردشگری کهگیلویه وبویراحمد در دولت سیزدهم

وی بیان کرد: طرح های گردشگری افتتاحی سفر دوم رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد روزانه ظرفیت پذیرایی از ۲ هزار و ۳۸۰ نفر را دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: دولت برای به مرحله بهره برداری رساندن این طرح ها ۴۰۴ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به سرمایه گذاران پرداخت کرده است.

طالبی تصریح کرد:با بهره برداری از این طرح ها هفت هزار و۷۷۰ متر مربع به زیربنای زیرساخت های گردشگری استان افزوده می شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه مجموعه پارک آبی یاسوج مهمترین طرح افتتاحی سفر دوم رئیس جمهور در حوزه گردشگری است ابراز کرد: این طرح که در زمینی به مساحت ۶ هزار و۲۰۰ متر مربع احداث شده روزانه ظرفیت پذیرایی از ۲ هزار نفر را دارد.

وی خاطرنشان کرد: مرکز گردشگری سرگرمی تفریحی پارک آبی در ورودی شهر یاسوج و منطقه تل خسرو با سرمایه گذاری یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال و ۱۵۰ فرصت شغلی مهمترین طرح افتتاحی حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در سفر دوم است.

طالبی خاطرنشان کرد:استخر شنا، استخر بچه ها، استخر درمانی، وان نمک، سالن ماساژ، رودخانه آرام و انواع سرسره های آبی از جمله مواردی بوده که در پارک آبی پیش بینی شده است.

وی عنوان کرد:عملیات اجرای طرح پارک آبی یاسوج در سال ۱۳۹۵ آغاز شده بود حدود ۲ سال در شرایط تعطیلی به سر می برد با استقرار دولت سیزدهم و تزریق منابع لازم از محل تسهیلات بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه به مرحله بهره برداری رسیده است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه شهرستان بویراحمد به عنوان یکی از قطب های گردشگری جنوب کشور مطرح است افتتاح این پروژه می تواند به عنوان یک طرح پیشران در تکمیل زنجیره زیرساخت های گردشگری ایفای نقش کند.

طالبی ابراز کرد: همچنین در سفر تیرماه رئیس جمهور به استان همچنین یک مجموعه پذیرایی و یک مجتمع گردشگری به ترتیب در آبشار یاسوج و روستای ده برآفتاب بویراحمد افتتاح می شود.

آغاز عملیات اجرایی ۱۲ طرح گردشگری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: در سفر دوم رئیس جمهور به استان 12 طرح گردشگری با حجم سرمایه گذاری ۱۲هزار و۲۷۰ میلیارد ریال در استان کلنگزنی می شود.

وی ابراز کرد: این طرح ها که با زیربنای ۲۶ هزار و ۳۰۰ متر مربع برنامه ریزی شده زمینه فرصت شغلی برای ۳۱۲ نفر را به صورت مستقیم فراهم می کند.

طالبی عنوان کرد: برای ساخت این زیرساخت ها که در قالب مجتمع های گردشگری یا رفاهی پیش بینی شده نیاز است هفت هزار و ۳۶۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به سرمایه گذاران پرداخت شود.

تلاش برای تکمیل طرح های نیمه تمام

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در زمان حاضر ۴۰ طرح حوزه گردشگری در مناطق استان در حال اجراست گفت: انتظار می رود سفر دوم رئیس جمهور بتواند زمینه پرداخت تسهیلات بانکی برای تکمیل این طرح ها را فراهم کند.

مطالبات و گشایش های گردشگری کهگیلویه وبویراحمد در دولت سیزدهم

طالبی ابراز کرد: این طرح ها که با حجم سرمایه گذاری ۱۲ هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال در حال اجرا هستند نیازمند هفت هزار و ۹۰میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل هستند.

وی بیان کرد: طرح های نیمه تمام مذکور در صورت بهره برداری افزون بر ایجاد ۸۲۸ شغل مستقیم ۷۶هزار و ۸۱۳ متر مربع به فضاهای گردشگری استان اضافه می کند.

وی تاکید کرد: پروژه های خوبی همچون طرح گردشگری رودخانه بشار، سد شاه قاسم، آبشار یاسوج، دهکده گردشگری سد چمشیر از جمله طرح های پیشنهادی سفر رئیس جمهور هستند.

ارمغان سفر نخست برای حوزه گردشگری

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۵۰میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر رییس جمهور به توسعه زیرساخت های اردوگاه های گردشگری مناطق مختلف استان اختصاص یافته بود که این اعتبار به طور کامل جذب و هزینه شد.

فرشید کرمی اظهار داشت:این میزان سرمایه گذاری برای تکمیل امکانات مورد نیاز اردوگاه های گردشگری مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد هزینه شده است.

مطالبات و گشایش های گردشگری کهگیلویه وبویراحمد در دولت سیزدهم

وی تاکید کرد: با این اعتبار زیرساخت های اردوگاه های گردشگری مناطقی مانند آبشار کمردوغ،چشمه میشی موگرمون و تنگ سولک تقویت یافت.

کرمی بیان کرد: اردوگاه های گردشگری مذکور با زیرساخت های رفاهی و اقامتی سال های گذشته در مناطق گردشگری استان احداث شده بود اما دارای نواقصی بوده اند.

کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استان‌های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha