به گزارش ایرنا از وزارت نیرو، «سید مهدی حسینی» افزود: نخستین ماه فعالیت نماد، بیش از ۵۶ میلیون کیلووات ساعت برق تجدیدپذیر با ارزش معاملاتی بیش از یکهزار و ۱۳۰ میلیارد ریال در تابلو برق سبز عرضه شده و به فروش رسید.
وی ادامه داد: بهتازگی دومین نشست مشترک ساتبا با حضور نمایندگان شرکت مدیریت شبکه ایران و شرکت بورس انرژی ایران درباره فرایند عرضه برق نیروگاههای تجدیدپذیر در تابلو برق سبز با حضور سرمایهگذاران بخش خصوصی در محل سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهر وری انرژی برق برگزار شد که در این جلسه فرایند اجرایی، دستورالعملهای مبادلات برق در بورس انرژی و ضوابط و مراحل اجرایی عرضه برق در تابلو برق سبز به اطلاع سرمایهگذاران رسید.
مدیر کل دفتر بودجه، تسهیل سرمایه گذاری و تجهیز منابع مالی ساتبا درباره فرایند و رویه عرضه برق نیروگاههای تجدیدپذیر در تابلو برق سبز، ادامه داد: خریداران این تابلو شامل صنایع، ساختمانهای اداری یا استخراجکنندگان قانونی رمز ارز خواهند بود که میتوانند با قیمت مناسب و عادلانه نسبت به تامین برق خود از تابلو برق سبز اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، تابلوی برق سبز در بورس انرژی با هدف ایجاد فضای عرضه و تقاضای مستقیم، مردمیسازی اقتصاد تجدیدپذیر و ایجاد بستر رقابتی تبادل برق تجدیدپذیر ایجاد شده است.
مطابق ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانشبنیان و آییننامه اجرایی آن و در راستای توسعه صنایع دانشبنیان مرتبط با انرژیهای تجدیدپذیر، توسعه بازار و تولید برق پاک در محل مصرف، همه واحدهای صنعتی با قدرت مصرف بیشتر از یک مگاوات، موظف هستند معادل یک درصد از برق مورد نیاز سالیانه خود را در سال جاری از طریق ساخت نیروگاههای تجدیدپذیر تأمین کند و این میزان سالیانه یک درصد افزایش خواهد یافت و در پایان سال پنجم دستکم به پنج پنج درصد میرسد.
نظر شما