جواد معراجی فر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شرایط سایر سامانه های حمل و نقلی دچار تغییر شده و موجب شده مسافر از سایر بخش ها به حمل و نقل ریلی بیایند.
وی بدون اشاره به نوع چالش در سایر بخش های حمل و نقلی بیان داشت: شرایط که همه شاهد آن هستیم باعث شده استقبال از سفرهای ریلی بیشتر شود و تقاضا برای استفاده از بخش ریلی افزایش یابد.
مدیر روابط عمومی راه آهن خراسان در خصوص مطالبه مردم برای افزایش ظرفیت سفرهای ریلی نیز بیان داشت: برنامه ریزی برای قطارهای مسافربری در تهران انجام می شود ولی راه آهن همه ظرفیت ریلی مسافری را برای خدمت شایسته به مردم و زائران حضرت رضا(ع) بسیج کرده است.
به گفته وی، تصمیم گیری درباره راهکارهای افزایش ظرفیتهای مسافری ریلی موجود، در تهران انجام می شود.
معراجی اظهار داشت: هم اکنون روزانه ۸۴ رام قطار مسافربری در مسیر ۲۷ شهر و مرکز استان به مشهد تردد دارند، این ظرفیت بدون تغییر نسبت به دوره های قبلی در پیش فروش بلیت قطارهای مسافری یکم تا ۱۵ تیرماه نیز اعمال شده است.
بسیاری از مردم در تماس با ایرنا از تکمیل پیش فروش سریع بلیت قطارهای مسافربری در بازه تیرماه گلایه داشته و خواستار افزایش ظرفیت قطارهای مسافربری در مسیرهای منتهی به مشهد هستند.
از سوی دیگر بررسی ایرنا نشان می دهد سفرهای ریلی در دوزه زمانی سالهای ۹۶ تا ۹۸ از ظرفیت بیشتری برخوردار بوده ،چنانچه مدیر کل وقت راه آهن خراسان در این بازه زمانی در گفت وگو با ایرنا اعلام کرد: به طور متوسط روزانه ۳۷ هزار نفر با ۹۵ رام قطار ورودی و خروجی در مسیر راه آهن مشهد به ۲۷ شهر کشور رفت و آمد می کنند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص اینجا کلیک کنید.
بر اساس اعلام اداره کل راه آهن خراسان پارسال بیش از ۱۵ میلیون مسافر در مسیرهای ریلی منتهی به مشهد تردد کردند.
نظر شما