ساخت ۶ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن ملی در کرمانشاه آغاز شد

کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه از آغاز ساخت ۶ هزار و ۵۰۰ واحد جدید و توافق پنج هزار و ۴۰۰ واحدی پس از سه سال رکود خبر داد و گفت: آورده بانک‌ها برای احداث مسکن ملی پیش از آورده مردم تامین می‌شود و متقاضیان جزء آورده اولیه، تا زمان سفت‌کاری و نما هزینه‌ای واریز نخواهند کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «محمدطیب صحرایی» عصر چهارشنبه در جلسه شورای مسکن استان، با بیان اینکه خوشبختانه روند حرکت این شورا بر روال کاری دقیق و امیدبخشی قرار گرفته و خبرهای خوشایندی از این جلسات در خصوص تسریع در طرح‌های مسکن به گوش می رسد، افزود: امروز دستگاه‌ها در جلسات شورای مسکن همراهی و همکاری مناسبی پیدا کردند و در آن بحث‌ها و خبرهای خوشایندی در خصوص پیشرفت طرح‌های مسکن برای خانه‌دار شدن مردم گفت و گو می‌شود.

وی یکی از این خبرهای خوب را اختصاص سهم آورده بانک ها قبل از آورده مردم در اجرای نهضت ملی مسکن عنوان کرد و گفت: این موضوع پیشنهاد کرمانشاه به مرکز بود که مورد تایید قرار گرفت. براین اساس از شروع عملیات اجرایی تا شروع پایان سفت کاری و نما، بانک‌های عامل کل تسهیلات اعطایی خود به متقاضیان را در سه قسط به منظور کمک به مردم پرداخت کنند.
استاندار کرمانشاه اضافه کرد: آورده مردم پس از تسهیلات بانک‌ها، دریافت می‌شود. این مصوبه می‌تواند یک تنفس خوب برای متقاضیان مسکن ملی برای تامین آورده خود باشد و مردم با آسودگی خاطر بیشتری می‌توانند ثبت نام کنند و کار ساخت مسکن آنها با سرعت بیشتری دنبال خواهد شود.

وی تصریح کرد: همچنین آغاز عملیات اجرایی و شروع ساخت ۶ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن جدید در استان نیز خبر خوشایند دیگری است که حاکی از جدیت و پیگیری مستمر این شورا برای تسریع در برنامه های نهضت ملی مسکن است.

نماینده عالی دولت در استان با اشاره به توافق صورت گرفته برای ساخت پروژه پنج هزار و ۴۰۰ واحدی بنیاد مستعضفان در استان گفت: این موضوع هم خبر خوشایندی در خصوص مسکن در کرمانشاه است که خوشبختانه توافق آن طی چند روز گذشته پس از سه سال معطلی نهایی شد و این طرح نیز آماده شروع عملیات اجرایی است.

وی همچنین با بیان اینکه برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن باید از تمام ظرفیت ها به منظور خانه دار شدن مردم استفاده کنیم، اظهار داشت: مدیران اجرایی در کارهای مربوط به این شورا باید اصل را در تسهیل کارها قرار دهند زیرا هدف حل مشکلات مسکن مردم است.

صحرایی عنوان کرد: حتما نیاز نیست که مکانی برای ساخت مسکن در نظر گرفته می شود مختص افرادی از یک قشر و یا یک طبقه باشد بلکه مسکن آنها می‌تواند در جاهای مختلف ساخته شود زیرا همه مردم در کنار هم و با هم زندگی کنند خیلی بهتر است.

وی تاکید کرد: مدیران ملزم هستند که از مصوبات و مباحث فنی این شورا تبعیت و مصوبات آن را با جدیت اجرایی کنند و اگر غیر از این باشد باید از لحاظ اداری پاسخگو باشند.

استاندار کرمانشاه همچنین بر جذب و استقبال از حضور بخش خصوصی به منظور همکاری در اجرای طرح نهضت ملی مسکن تاکید کرد و گفت: همه متولیان در اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن باید به سه موضوع مهم قیمت مناسب، کیفیت برتر و سرعت قابل قبول توجه ویژه داشته باشند.

وی خواستار بررسی و جمعبندی کامل در خصوص تعیین دقیق واحدهای طرح نهضت ملی مسکن باتوجه به شرایط اقتصادی مردم شد.

صحرایی در ادامه با تاکید بر تهیه برنامه‌های تشویقی برای ساماندهی بافت‌های فرسوده از مدیران ذیربط خواست که نسبت به تهیه طرح‌های تشویقی در این بافت ها اقدام کنند و در این زمینه اطلاع رسانی لازم را به مردم از طریق رسانه ها نیز داشته باشند.

وی اظهار داشت: تهیه بسته های تشویقی در بافت های فرسوده در هر کدام از مجموعه های شهری و روستایی باید جذابیت و ویژگی های خاص خود را داشته باشد و دستگاه های اجرایی این موضوع را به عنوان یک الزام مهم مد نظر قرار دهند.

سهمیه استان کرمانشاه از مسکن ملی ۱۲۰ هزار واحد است

به گزارش ایرنا، هم‌اکنون عملیات ساخت ۳۳ هزار واحد مسکن ملی در استان آغاز شده و کل سهمیه کرمانشاه در چهار سال ۱۲۰ هزار واحد است.
در ابتدای فراخوان دولت، ۲۰۰ هزار کرمانشاهی متقاضی دریافت مسکن ملی بودند که بعد از پالایش اولیه ۵۷ هزار نفر دارای شرایط اولیه تشخیص داده شدند و در حال تکمیل مدارک خود هستند.

تسهیلات اعطایی به مردم شهر کرمانشاه ۴۰۰ میلیون تومان و در شهرستان‌های استان ۳۰۰ میلیون تومان است.
گفته می‌شود حدود ۵۰۰ هکتار زمین برای طرح مسکن ملی در استان کرمانشاه مورد نیاز است.
برای دریافت مسکن ملی سه شرط اساسی وجود دارد، متقاضی نباید از سال ۱۳۵۷ یعنی ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز زمینی از دولت دریافت کرده باشد، از تسهیلات بانک مسکن استفاده نکرده و همچنین از پنج سال پیش تا به امروز ملکی به نام او ثبت نشده باشد.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمیعت دارای ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha