به گزارش ایرنا ، سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف روز پنجشنبه در همایش کارگروه رسانه و مسئولان سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل اظهار کرد: در ۹۰ درصد از تحلیل محتوای رسانهای رسانههای بیگانه تلاش برای این است که بگویند انقلاب اسلامی برای ایران، آورده نداشته و دستاوردهای قبل از انقلاب اسلامی را برجسته میکنند.
وی با اشاره به اینکه ۵۰ میلیون نفر از جمعیت کنونی ایران دوران ستمشاهی را درک نکرده و برداشت عینی و ملموسی از استبداد، استکبار و وابستگی کشور ندارند، افزود: دشمنان با بهرهگیری از علوم روانشناسی، جامعهشناسی ، آمار و ارتباطات تلاش میکنند شرایط کنونی کشور را برای ایجاد حس ناامیدی در همه مباحث بحرانی جلوه دهند.
این مسئول با بیان اینکه دشمنان چشم دیدن استقلال، عمران، آبادانی، رفاه، پیشرفت و آینده روشن نظام جمهوری اسلامی ایران را ندارند و برای نادیده گرفتن دستاوردهای کشور و برجسته کردن مشکلاتی که در همه جوامع نیز وجود دارد تلاش میکنند، تصریح کرد: وظیفه اصحاب رسانه در مقابل جنگ رسانهای دشمن این است که شناخت دقیقی از دوران شاهنشاهی داشته باشند.
سردار سرتیپ دوم پاسدار شریف با بیان اینکه طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه نظام شاهنشاهی، یک سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، بیش از ۷۰ درصد جمعیت ایران در روستاها و ۳۰ درصد در مراکز استانها و شهرها زندگی میکردند، ادامه داد: بنابراین ۷۰ درصد جمعیت ایران در آن دوره از نعمت آب، برق، گاز، بهداشت و درمان محروم بودند ولی امروزه علیرغم وجود فشارهای دشمن، نظام جمهوری اسلامی ایران خدمات ارزندهای به اقشار مختلف جامعه ارائه کرده و بیش از ۹۸ درصد جمعیت کشور از نعمت برق و ۹۶ درصد نیز از نعمت گاز برخوردار هستند.
وی ادامه داد: دشمن در دوران اغتشاشات با استفاده از فرصت گسست نسلی در کشور یک تصویر غیرواقعی از جمهوری اسلامی در فضای مجازی به نمایش گذاشت و میخواست اینگونه بگوید که انگار همه دنیا خوب و تنها ایران پر از مشکلات است.
سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر لزوم توجه و اهمیت ارتقای سواد رسانهای در کشور تصریح کرد: سواد عاطفی ،سواد ارتباطی ،سواد مالی و سواد رسانهای و تربیتی از تواناییها و مهارتهای باسواد بودن توسط سازمان جهانی یونسکو قرار گرفته است، بدین ترتیب شخصی که در یک رشته دانشگاهی موفق به دریافت مدرک دکترا میشود، حدود پنج درصد باسواد است.
وی با اشاره به اینکه امنیت مهمترین مقوله کشور است،خاطر نشان کرد: امنیت ملی یکی از مهمترین و حیاتیترین بحثهای هر کشور است که بهطور کلی به شیوه حفاظت از ارزشهای یک ملت و جلوگیری از آسیب رسیدن به آن ارزشها بحث میکند.
نظر شما