حسین قدیمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این مقدار ۱۸۳ میلیارد ریال به مشترکان کم مصرف در بخش خانگی، ۳۰ میلیارد ریال به بخش صنعت، ۶ میلیارد و ۳۹۰ میلیون ریال به بخش کشاورزی، یک میلیارد و ۵۳۰ میلیون ریال به بخش عمومی و ۱۸۰ میلیون ریال هم به بخش سایر مصارف پاداش پرداخت شده است.
وی ادامه داد: سال گذشته از ۵۰۷ هزار مشترک برق خانگی در استان اردبیل ۳۳۸ هزار مشترک مشمول پاداش صرفهجویی شدند ، به عبارتی دیگر به ۸۲.۷ درصد مشترکان برق خانگی در این استان پاداش صرفهجویی در برق پرداخت شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل خاطرنشان کرد: پارسال به یکهزار و ۵۱۵ مشترک کم مصرف برق در بخش کشاورزی استان، ۲۷۵ واحد تولیدی و صنعتی و ۶۳ مشترک کم مصرف برق در بخش عمومی پاداش صرفهجویی پرداخت شد.
قدیمی با تشریح جزئیات طرح پاداش امسال وزارت نیرو نسبت به پارسال، ادامه داد: سال گذشته فقط مشترکان در محدوده الگوی مصرف میتوانستند از پاداش صرفهجویی بهرهمند شوند اما امسال همه مشترکان میتوانند مشمول این طرح شوند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: میزان پاداش در نظر گرفته شده بسته به میزان مصرف برق مشترکان، متفاوت است به طوری که هر چه میزان مصرف برق کاهش یابد پاداش بیشتری و هرچه میزان مصرف برق افزایش یابد پاداش کمتری به مشترکان پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه مبنای محاسبه پرداخت پاداش به مشترکان کم مصرف، میزان کاهش مصرف برق نسبت به دوره مشابه سال گذشته است، گفت: پارسال پاداش مدیریت مصرف برق پنج برابر تعرفه بود اما امسال این پاداش تا ۲۰ برابر تعرفه قبوض برق افزایش یافته است.
قدیمی افزود: امسال به هر مشترک از ۰ تا ۱۵۰ کیلووات ساعت مصرف به ازای هر یک کیلووات ساعت مبلغ ۲۰ هزار ریال پاداش صرفهجویی با مقایسه قبض ماه مشابه سال ۱۴۰۱ پرداخت میشود.
وی اظهار کرد: از ۱۵۰ تا ۳۰۰ کیلووات ساعت به ازای هر یک کیلووات ساعت ۱۵ هزار ریال، از ۳۰۰ تا ۴۵۰ کیلووات ساعت به ازای هر یک کیلووات ساعت مبلغ ۱۰ هزار ریال و از ۴۵۰ تا ۷۵۰ کیلووات ساعت به ازای هر یک کیلووات ساعت مبلغ پنج هزار ریال پاداش صرفهجویی با مقایسه قبض ماه مشابه سال ۱۴۰۱ پرداخت میگردد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل با اشاره به اینکه الگوی مصرف برق در مناطق مختلف کشور بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است، بیان کرد: الگوی مصرف در استان اردبیل در ماههای غیرگرم ۲۰۰ کیلووات ساعت در ماه و در ماههای گرم ۳۰۰ کیلووات ساعت در ماه تعیین شده است.
وی با بیان اینکه الگوی مصرف در برخی از مناطق گرمسیری کشور در ماههای گرم تا سه هزار کیلووات ساعت در ماه است، اضافه کرد: در استان اردبیل، شهرستانهای پارسآباد، بیلهسوار، اصلاندوز و جعفرآباد جزو مناطق گرمسیری چهار محسوب میشود.
وی از مشترکان و مردم خواست، با مدیریت مصرف و مصرف بهینه از انرژی برق علاوه بر کمک به تامین برق پایدار، خدمتگزاران خود در صنعت برق را بیش از پیش یاری کنند.
نظر شما