۱ تیر ۱۴۰۲، ۲۰:۱۱
کد خبرنگار: 1050
کد خبر: 85148588
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سالانه ۶۷ هزار مقاله علمی ایرانی در مجلات بین المللی چاپ می‌شود

کرج - ایرنا- عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: سالانه ۶۷ هزار مقاله علمی که ماحصل کارهای پژوهشی در کشور است در مجلات بین المللی به چاپ می‌رسد.

به گزارش خبرنگار ایرنا،"علیرضا عباسی " روز پنجشنبه در نشست هیات امنای پژوهش سرای دانش آموزی ملاصدرا ناحیه ۴ کرج، با تبریک حلول ماه ذی الحجه و اعیاد فرخنده این ماه به ویژه عید سعید غدیر خم اظهار کرد: اما این مقالات درصد قابل قبولی را برای حل مشکلات کشور به خود اختصاص نداده‌اند و در برخی مواقع منابع و امکانات کشور هدر می‌رود.

وی گفت: ظرفیت‌های فراوانی در جای جای کشور وجود دارد و به واسطه وجود این ظرفیت‌ها امروز به خود می‌بالیم، اما کوتاهی‌ها و کمبودهایی هم وجود دارد که باید در جهت رفع آنها تلاش کنیم.

عباسی بیان کرد: برخی افراد که به عنوان سفرای ایران اسلامی به خارج از کشور اعزام می‌شوند که باید ارزش‌های انقلابی و اسلامی ما را ترویج دهند،بر عکس عمل می‌کنند و عده‌ای از آنها با بی انصافی تمام، علم ناتوانی و عدم وجود توان و ظرفیت های کشور را برمی دارند.

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون در مدارس، آشنایی با یکسری فناوری ها تدریس می‌شود که یک افتخار برای محسوب می‌شود.

سالانه ۶۷ هزار مقاله علمی ایرانی در مجلات بین المللی چاپ می‌شود

عباسی با اشاره به فراوانی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های البرز نسبت به سایر استان‌ها گفت: باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم چراکه البرز قطب علم و فناوری کشور محسوب می‌شود و مجموعه‌های علمی باید با همسویی و هم افزایی مشکلات را حل کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از بهترین ظرفیت‌های زیست فن‌آوری و بیوتکنولوژی کشور در استان البرز وجود دارد، اظهار کرد: پژوهشگاه بیوتکنولوژی که در کل کشور اول است، باید از ظرفیت این مجموعه در استان البرز بیشتر بهره‌مند شد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس بیان کرد: مجموعه‌هایی در حوزه گیاهان دارویی، سلول های بنیادین و غیره در استان البرز فعالیت دارند، بنابراین باید بدون نگاه جزیره‌ای و با نگاه جامع و کل نگر و همسو از این امکانات در جهت آموزش و مهارت افزایی دانش آموزان استفاده کنیم.

عباسی افزود: رهبر انقلاب تاکید دارند باید پژوهش‌ها به غیر از( عبور از مرزهای دانش) مسئله محور و ناظر بر حل مسایل و مشکلات کشور باشد.

وی ادامه داد: بنابراین باید در مقطع ابتدایی و راهنمایی فرهنگ‌سازی شود تا پژوهش‌ها در ۲ بخش قلمرو و مرز دانش و ناظر بر مشکلات کشور باشد و در این راستا ذهن دانش‌آموز را خلاق و مساله محور پرورش دهیم.

عباسی با ابراز تاسف بر ترویج فرهنگ مدرک گرایی در کشور، گفت: کارهای پژوهشی و مقاله نویسی اساتید دانشگاه‌ها باید در جهت رفع مشکلات و چالش‌های کشور باشد ولی متاسفانه مقاله محوری و در برخی موارد متاسفانه مقاله فروشی رواج می‌یابد.

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بحث پژوهش سراها را باید در آموزش و پرورش برای نهادینه کردن فرهنگ پژوهش جدی بگیریم و افق جدیدی را در کشور ایجاد کنیم.

وی عنوان کرد: باید به صورت همزمان هم به مسایل علوم انسانی توجه جدی داشته باشیم و هم در علوم پایه و در حوزه علوم انسانی و علوم پایه باید به صورت متوازن حرکت کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha