۲ تیر ۱۴۰۲، ۲۰:۰۹
کد خبر: 85149212
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

جمعیت آمریکا در سراشیبی کهنسالی

۲ تیر ۱۴۰۲، ۲۰:۰۹
کد خبر: 85149212
جمعیت آمریکا در سراشیبی کهنسالی

تهران – ایرنا – میانگین سنی در آمریکا به بالاترین حد در تاریخ این کشور رسید. کاهش نرخ زاد و ولد، کند شدن مهاجرت و پیری پیوسته از جمله علل این روند پیری عنوان شده اند.

به گزارش روز جمعه ایرنا از لس آنجلس تایمز، بر اساس برآوردهای اداره سرشماری آمریکا که روز پنجشنبه منتشر شد، از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲، میانگین سنی این کشور - که نیمی از جمعیت آن جوان‌تر و نیمی مسن‌تر هستند – دو دهم سال افزایش یافت و به بالاترین حد خود یعنی ۳۸.۹ سال رسید. میانگین سنی این کشور برای مردان ۳۷.۸ سال و برای زنان ۴۰ سال است.

میانگین سنی آمریکا بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۲ تقریباً چهار سال افزایش یافته است. در آن دوره، جمعیت بخش زیر ۱۸ سال از ۲۶ درصد به ۲۱.۷ درصد کاهش یافت. در همین حال، سهم افراد مسن از ۱۲ درصد در سال ۲۰۰۰ به ۱۷.۳ درصد در سال ۲۰۲۲ افزایش یافت.

کریستی وایلدر، جمعیت شناس آمریکایی شاغل در بخش جمعیت اداره سرشماری در یک بیانیه خبری گفت. "در حالی که میانگین سنی کشور به ۴۰ سالگی نزدیک تر می شود، می ببینید که چگونه پیر شدن آمریکایی ها بر میانگین سنی کشور تأثیر می گذارد. "

بنا به گزارش لس آنجلس تایمز، حدود یک سوم ایالت‌های آمریکا در سال ۲۰۲۲ میانگین سنی بالای ۴۰ سال داشتند که ایالت مین با ۴۴.۸ سال در صدر قرار داشت. یوتا نیز با رقم ۳۱.۹ کمترین مقدار را داشت.

اداره کار آمریکا تخمین می زند تعداد افراد ۷۵ ساله و بالاتر که هنوز مشغول به کار هستند، در دهه آینده ۹۶.۵ درصد رشد کند.

به گفته اندرو بیوریج، جامعه شناس در کالج کوئینز و مرکز دانشگاه و مدرسه تحصیلات تکمیلی دانشگاه سیتی نیویورک، میانگین سنی در آمریکا از دهه ۱۹۸۰ به دلیل تغییرات در نرخ زاد و ولد و الگوهای مهاجرت به طور پیوسته در حال افزایش بوده است.

وی گفت: «مستقل تر شدن زنان به این معناست که آنها تنها مجبور نیستند مادر شوند. آنها برای ازدواج معمولا عجله ای ندارند. سن ازدواج دختران آمریکایی از اوایل دهه ۲۰ اکنون به ۳۰ سالگی نزدیک شده است. هر چه در سنین بالاتری ازدواج کنید، احتمال اینکه بچه های زیادی داشته باشید کمتر خواهد بود.»

به زعم بیوریج، آمریکا نسبت به سایر کشورهای غربی کمتر «دوستدار کودکان» است و ایتالیا را نمونه ای از این کشورها ذکر کرد که برخی از هزینه های پزشکی و تربیت کودک را برای تشویق افراد به بچه دار شدن پوشش می دهد.

طبق این گزارش، اغلب آمریکایی ها با هزینه های بالای مسکن، شهریه کالج و مراقبت از کودکان دست و پنجه نرم می کنند که باعث می شود اغلب آنان کمتر بچه دار شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha