بخش خیابانی به جشنواره تئاتر استان‌ها اضافه شد/ آغاز به کار کانون‌های استانی

تهران- ایرنا- مدیر کانون تخصصی تئاتر خیابانی گفت: با توجه به اینکه جشنواره تئاتر استان‌ها پس از گذشت سال‌ها، مجدداً میزبان بخش تئاتر خیابانی شده است؛ استان‌ها می‌توانند با استفاده از پتانسیل ایجاد شده بر اساس ایجاد کانون تئاتر خیابانی در استان­‌ها و مناطق آزاد کشور وحدت رویه­ ای برای شکل‌گیری جریان پویا و دست­یابی به «تئاتر برای همه» را محقق کنند.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، شهرام نوشیر از آغاز به کار کانون تئاتر خیابانی انجمن هنرهای نمایشی ایران در ۲۷ استان و منطقه آزاد کشور خبر داد.

وی درباره تشکیل این کانون‌ها گفت: در ابتدای امر طرح ایجاد کانون تئاتر خیابانی در سراسر کشور با رویکردی علمی، تخصصی، پایش‌شده، عدالت‌محور، توانمند، عاری از شخصی‌نگری، متکی به خرد جمعی و با نگاه به جغرافیای پهناور کشور به مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی ایران ارائه شد و با استقبال و حمایت از این پیشنهاد کارشناسی‌شده مواجه شدیم.

نوشیر ادامه داد: پس از این با تک‌تک انجمن های هنرهای نمایشی در ۳۴ استان و منطقه آزاد کشور طی مکالمات متعدد و سازنده، طرح را تبیین و سپس با مکاتبه رسمی با انجمن ها، درخواست پیشنهاد معرفی فردی واجد شرایط مسئولیت تئاتر خیابانی استان را ارائه و تشریفات اداری آن پیگیری شد.

تئاتر خیابانی به جشنواره تئاتر استان‌ها اضافه شد/ آغاز به کار کانون‌های استانی

مدیر کانون تخصصی تئاتر خیابانی ضمن قدردانی از حمایت اداره کل هنرهای نمایشی و انجمن هنرهای نمایشی ایران از این طرح افزود: خوشبختانه با همراهی‌های انجام‌شده احکام کانون تخصصی تئاتر خیابانی کشور برای ۲۷ مسئول کانون تئاتر خیابانی در استانها و مناطق آزاد کشور صادر شده است.

این هنرمند گفت: تلاش بر این است که ۲۷ کانون تئاتر خیابانی استان و منطقه آزاد را در آینده پیش رو به ۳۴ کانون تئاتر خیابانی استان و منطقه آزادبرسانیم.

نوشیر با اشاره به مراحل اهدای احکام به مسئولان مربوطه توضیح داد: در حال حاضر نسخه الکترونیک احکام برای مسئولان تئاتر خیابانی ارسال شده است و در تلاش هستیم تا در اولین فرصت، در مراسمی رسمی، اصل احکام را تقدیم این عزیزان کنیم.

وی افزود: پس از صدور احکام و پیش از استقرار مسئولان تئاتر خیابانی در مکان هایی که با همکاری و مساعدت ادارات کل و انجمن هنرهای نمایشی استانها و مناطق آزاد کشور در نظر گرفته شده؛ پیشنویس افزودن بخش تئاتر خیابانی به شیوه نامه برگزاری سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر استانها در دستور کار قرار گرفت.

نوشیر ادامه داد: سیاست اجرایی کانون تخصصی تئاتر خیابانی کشور، مبتنی بر تمرکززدایی و مشارکت کانون های تئاتر خیابانی استانها و مناطق آزاد کشور است. به همین منظور سازوکاری تعریف‌ شده تا به شکلی منظم و هدفمند، مسئولان این ۲۷ کانون از توانمندی افراد فعال این حوزه در شهرستان‌ها بهرهمند شوند که شرح این بخش در هفته های آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مدیر کانون‌های تخصصی تئاتر خیابانی تأکید کرد: روشن و واضح خواهد بود که هرگونه فعالیتی در سطوح مختلف مسئولیتی و در هر گستره جغرافیایی، خالی از اشکال نیست و تلاش ما در خانواده کانونهای تئاتر خیابانی کشور بر این است تا با خرد جمعی و همکاری و همپوشانی فعالیتها؛ ضریب خطا در سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، حمایت و پشتیبانی و اجرا را به حداقل ممکن برسانیم.

نوشیر گفت: با توجه به اینکه جشنواره تئاتر استان‌ها پس از گذشت سال‌ها، مجدداً میزبان بخش تئاتر خیابانی شده است؛ استان‌ها می‌توانند با استفاده از پتانسیل ایجاد شده بر اساس ایجاد کانون تئاتر خیابانی در استان‌ها و مناطق آزاد کشور وحدت رویه ای برای شکل‌گیری جریان پویا و دستیابی به «تئاتر برای همه» را محقق کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha