دیدارهای چهره به چهره سریع ترین راه نتیجه گیری در مسائل قضایی آذربایجان شرقی

تبریز- ایرنا- رییس کل دادگستری آذربایجان شرقی با اعلام اینکه در یک سال گذشته تعداد ۷۴ هزار نفر از مردم این استان با مسوولان استانی و شهرستانی دستگاه قضائی دیدارهای چهره به چهره و ملاقات عمومی داشته اند، گفت: دیدارهای چهره به چهره مسوولان دستگاه قضا در استان افزایش یافته و روند نتیجه گیری را تسریع کرده است.

به گزارش ایرنا، موسی خلیل اللهی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، برپایی دیدارهای عمومی و ملاقات مردمی را یکی از برنامه های اولویت دار و محوری دادگستری آذربایجان شرقی طی سال عنوان و اظهار کرد: بر اساس تاکید ریاست قوه این دیدارها و ملاقات های عمومی به صورت هفتگی و در قالب برپایی میزهای خدمت، دیدارهای عمومی در محل دادگستری، مساجد، محلات، شهرها و بخش های مختلف آذربایجان شرقی اجرایی می شود و همچنان تداوم دارد.

وی با تاکید بر اینکه این دیدارهای مردمی تقویت خواهد شد، یکی از مسیرهای مناسب، بدون هزینه و با صرف کمترین زمان را دیدارهای عمومی و ملاقات های چهره به چهره با مردم دانست و یادآور شد: در این دیدارها بسیاری از مشکلات حقوقی و قضائی مردم در سریع ترین زمان ممکن حل و فصل می شود.

وی با تاکید بر اینکه این دیدارهای مردمی تقویت خواهد شد، یکی از مسیرهای مناسب، بدون هزینه و با صرف کمترین زمان را دیدارهای عمومی و ملاقات های چهره به چهره با مردم دانست و یادآور شد: در این دیدارها بسیاری از مشکلات حقوقی و قضائی مردم در سریع ترین زمان ممکن حل و فصل می شود.

خلیل اللهی ادامه داد: طی یک سال اخیر بیش از ۲۳ هزار نفر از مردم آذربایجان شرقی با مسئولین قضایی استان و شهرستان و ۵۱ هزار نفر نیز با مسئولین قضایی در شهرستان های ۲۱ گانه در قالب برگزاری جلسات دیدار مردمی در طول هفته دیدار کرده و مشکلات قضایی آنها بررسی و دستورات لازم صادر شده است.

وی با اعلام اینکه دیدار عمومی رئیس کل دادگستری استان با مردم روزهای سه شنبه هر هفته در محل دادگستری مرکز آذربایجان شرقی برگزار می شود، گفت: در یکسال گذشته بیش از چهار هزار نفر به طور مستقیم با بنده دیدار داشته اند.

خلیل اللهی ادامه داد: در همین مدت در ۹ مسجد سطح شهر تبریز بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء نیز دیدارهای مردمی مسئولین قضایی برگزار شده است و میزهای خدمت در مصلای حضرت امام خمینی (ره) تبریز قبل از خطبه های نماز جمعه برپا شده است و این سنت حسنه همچنان ادامه دارد.

وی هفته قوه قضائیه را فرصتی مناسب برای بیان راهبردها و سیاست‌های قوه قضائیه و ارائه گزارش از عملکرد دستگاه قضائی دانست و گفت: آیت الله شهید بهشتی شخصیتی مجتهد، فیلسوف، سیاستمدار، اقتصاددان و مدیر و مدبر بود که توانست نظم و نظام ویژه ای به دستگاه قضائی کشور بدهد.

رییس دادگستری آذربایجان شرقی با بیان اینکه شهید بهشتی از زمانی که عهده‌دار دستگاه قضایی شد به دنبال تضمین عدالت در کشور بود، افزود: تلاش همگانی کارکنان دستگاه قضائی بر همین رویه بوده و با وجود کاستی ها باید تلاش ها برای رسیدن به اهداف تعیین شده تداوم یابد.

خلیل اللهی اضافه کرد: قبل از انقلاب بخشی از قوانین الهام گرفته از شرع و فقه شیعه نبود که شهید بهشتی کاری کرد تا قانون به عنوان اساسی‌ترین محور تضمین عدالت در جامعه طبق شریعت اسلامی تدوین شود و او تمام توان خود را گذاشت تا استقلال دستگاه قضایی به دست آید.

به گزارش ایرنا اول تا هفتم تیر به مناسبت سالروز شهادت آیت الله بهشتی هفته قوه قضائیه نام گذاری شده است.

بهشتی هفتم تیر سال ۱۳۶۰ش، در دفتر حزب جمهوری اسلامی همراه با عده‌ای از همفکرانش بر اثر انفجار بمب به شهادت رسید.

مسئولیت این بمب گذاری را سازمان تروریستی مجاهدین خلق بر عهده گرفت.

در ۱۳۵۸ش امام خمینی وی را به ریاست دیوان‌عالی کشور انتخاب کرد؛ وی وظیفه «ایجاد تشکیلات نوین قضایی بر اساس تعالیم مقدس اسلام و تدوین لوایح قضایی جدید جمهوری اسلامی ایران را برعهده گرفت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha