رسانه صهیونیست مدعی احتمال سفر وزیر خارجه عمان به کرانه باختری شد

تهران-ایرنا- یک رسانه صهیونیست مدعی شد که وزیر خارجه عمان در حال رایزنی با مقامات رژیم صهیونیستی برای سفر به شهر رام الله مقر تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری رود اردن جهت دیدار از مسجدالاقصی در شهر اشغالی قدس است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، شبکه تلویزیونی صهیونیستی «آی۲۴نیوز» در گزارشی به نقل از منابع آگاه در کابینه رژیم صهیونیستی مدعی شد که «سید بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان قصد سفر به رام‌الله (مقر تشکیلات خودگردان فلسطین) را در هفته های آینده دارد.

براساس این گزارش، البوسعیدی قصد دارد در این سفر، از مسجدالاقصی نیز دیدن کند و برای فراهم کردن زمینه‌های سفر خود با مقامات وزارت خارجه رژیم صهیونیستی تماس گرفته است.

در عین حال، مقامات رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی صهیونیستی «آی۲۴نیوز»، از تلاش «الی کوهن» وزیر خارجه این رژیم برای دیدار با البوسعیدی در طول این سفر خبر دادند.

شبکه تلویزیونی صهیونیستی «آی۲۴نیوز»، موافقت عمان با دیدار وزیر خارجه این کشور با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی را در هاله‌ای از ابهام عنوان کرد.

این رسانه صهیونیست با اشاره به پیوستن امارات، بحرین، مغرب و سودان به معاهده عادی‌سازی روابط موسوم به «پیمان آبراهام»، عمان را به ادعای خود یکی از گزینه های احتمالی برای عادی سازی ارزیابی کرد.

براساس این گزارش، زمانی که عمان از گشایش فضای هوایی خود به روی هواپیماهای این رژیم خبر داده بود، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با همتای عمانی خود تلفنی گفت‌وگو کرده بود.

شبکه تلویزیونی صهیونیستی «آی۲۴نیوز»، سفر سال ۲۰۱۸ «بنیامین نتانیاهو» به مسقط و در عین حال سفر «ایزرائیل کاتز» از وزرای وقت کابینه وی به این منطقه را یادآور شد و گفت: باوجود تلاش ها برای بهبود روابط اسرائیل و عمان، روابط نزدیک مسقط- تهران مانعی جدی برای امضای توافق عادی سازی بین دو طرف است.

اواخر سال گذشته نیز این رسانه صهیونیستی از دیدار یک مقام عالی رتبه رژیم صهیونیستی با وزیر خارجه عمان در حاشیه یک نشست بین المللی خبر داده و نوشته بود: در این دیدار، مقامات عمانی هرگونه توافق با تل‌آویو را با مناسبات تل‌آویو- ریاض و در عین حال مناسبات رام‌الله-تل آویو مرتبط دانسته بودند.

رژیم صهیونیستی در طول سالهای گذشته بویژه در منطقه خلیج فارس تلاش کرده است تا با سیاست کهنه ایران هراسی، تهران را تهدیدی برای کشورهای عرب این منطقه و خود را به عنوان دوست و هم پیمان آنها معرفی کند تا از این طریق به این کشورها نزدیک شده و به سمت سازش و عادی سازی روابط با آنها پیش برود.

در این میان، عربستان سعودی با توجه به نقش بارز آن در بین کشورهای عرب مورد توجه ویژه مقامات صهیونیست بوده است و آنها در طول سالهای گذشته تلاش های زیادی برای برقراری روابط با این کشور کرده اند اما نقشه آنها بویژه در سایه توافق مهم تهران - ریاض با بن بست مواجه شده است و آنها اکنون با اظهار نظرهای پشت سرهم برای القای این مسئله تلاش می کنند که با وجود تحولات اخیر منطقه، روند سازش بویژه با عربستان امکانپذیر است تا از این طریق از انزوای موجود خارج شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha