اکبر ابدالی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: این کار با هدف کمک به مجموعه استان در راستای مدیریت تامین منابع انرژی صورت گرفتهاست و ما با توجه به مزایای بسیاری که اجرای طرحهای کاهش مصرف انرژی درپی دارد، به دنبال توسعه آن در بخشهای مختلف صنعتی هستیم.
وی افزود: منابع انرژی، سرمایه ملی است و امروز صنعتگران ما در استان قم برای حفظ این سرمایه، با انجام سرمایهگذاریهای کلان و استفاده از دستگاههای پیشرفته که برای تولید محصول مورد نظر، به انرژی کمتری نسبت به حالت طبیعی نیاز دارد، به فعالیت خود ادامه میدهند.
وی ادامه داد: بخش صنعت قم در مسیر نوسازی و استفاده هرچه بیشتر و بهتر از فناوریهای روز حرکت میکند و ما در این زمینه تلاش داریم با پرداخت تسهیلات مورد نیاز تولیدکنندگان از ایشان در تحقق هدفی که دنبال میکنند، حمایت کنیم.
ابدالی گفت: شمار قابل توجهی از صنعتگران استان قم، همه درآمد حاصل از فعالیت اقتصادی خود را با هدف افزایش سطح تولید و اشتغال برای اجرای طرحهای توسعهای در واحدهای صنعتی خود هزینه و سرمایهگذاری میکنند که این کار، اقدامی ارزشمند در راستای تحقق شعار سال است.
در بخش صنعت، قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارند.
شهرکهای صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیتهای تولیدی در حوزههای مختلف دارند و سرمایهگذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرکها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف میتوانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.
گفتنیاست با پایش صورت گرفته تا ابتدای سالجاری برای ۳۹ هزار و ۷۹ نفر در شهرکهای صنعتی استان فرصت اشتغال ایجاد شدهاست؛ همچنین بررسیها نشان میدهد در مجموع طی این سالها، یکهزار و ۷۰۰ واحد تولیدی در شهرکهای صنعتی استان قم به بهرهبرداری رسیدهاست.
نظر شما