سجادی: ورزشکاران برجسته سفیران سلامت جامعه هستند/ تمرکز ایران بر ورزش زنان بی‌بدیل است

تهران- ایرنا- وزیر ورزش و جوانان در اجلاس وزرا و مقامات ارشد ورزش یونسکو گفت: ورزشکاران برجسته الگو و سفیران سلامت در جامعه هستند و جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های قابل توجهی را در این خصوص انجام داده است.

به گزارش عصر سه‌شنبه ایرنا، حمید سجادی که برای حضور در هفتمین اجلاس وزرا و مقامات ارشد ورزش اعضای یونسکو به باکو سفر کرده، اظهار داشت: امروز با خرسندی در هفتمین کنفرانس بین‌المللی وزرا و مقامات مسئول تربیت‌بدنی و ورزش دور هم جمع شده‌ایم. این رویداد ممتاز نمایندگانی از کشورهای عضو یونسکو را به همراه دارد و نشان می‌دهد که همه ما در ترویج تربیت‌بدنی و ورزش در سطح جهان تمرکز و علاقمندی داریم.

وی ادامه داد: به خوبی می‌دانیم که تاثیر ورزش فراتر از بهره‌مندی فردی است. امروز ما تاکید می‌کنیم که ورزش قدرت تحول‌آفرینی دارد و از طریق ورزش می‌توان به طور گسترده با چالش‌های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی روبه‌رو شد. نظریه‌ها و تجارب تاریخی نشان داده‌ که ورزش ابزاری قوی برای مبارزه با خشونت، ترویج صلح و مدیریت تنش‌ها و اختلافات است.

سجادی یادآور شد: به عنوان وزرا، مسئولین ورزش و جوانان مسوولیت ما فراتر از کسب مدال و برنده شدن در رقابت‌های بین‌المللی است. ما مسوولیت داریم که از ورزشکاران برجسته به عنوان نمونه‌های الگو و سفیران سلامت در تمام اقشار جامعه استفاده کنیم. این موضوع به ویژه بیشترین تاثیر را بر کودکان، نوجوانان و جوانان خواهد داشت و هدف آن ترویج زندگی فعال و سالم است.

وی تاکید کرد: با افتخار اعلام می‌کنم که جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های قابل توجهی برای ترویج ورزش در کشور انجام داده و برنامه‌های گسترده‌ای را برای خانواده‌ها، کودکان، طرح‌های پیاده‌روی عمومی، ورزش در طبیعت، گردشگری، سالمندان، زنان باردار و آتش‌نشانان به اجرا در آورده است. همچنین ما پارک‌های ورزشی مخصوص بانوان را تشکیل داده‌ایم و با شهرداری‌ها همکاری می‌کنیم تا ترویج فعالیت‌های ورزشی در جوامع تسهیل شود.

وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: حمایت ما از سازمان‌های غیردولتی و همکاری با جنبش‌های داوطلبانه نشان از تعهد ما به ترویج فعالیت‌های ورزشی در تمام اقشار جامعه دارد. علاوه بر این، ما بر احیا و گسترش ورزش‌های بومی و محلی تاکید داریم تا همچنان ارزش‌های فرهنگی را حفظ کرده و در زندگی خود فعالیت‌های جسمانی را ترویج دهیم. تمرکز ما بر ورزش زنان و توانمندسازی دختران و زنان بی‌بدیل است. وزارت ورزش و جوانان یک بخش تخصصی را جهت تدوین و اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های راهبردی در راستای ترویج ورزش زنان تشکیل داده و با همکاری نزدیک با سازمان های غیردولتی و جنبش‌های داوطلبانه، اطمینان حاصل می‌کنیم که توسعه ورزش زنان به طور کامل مورد توجه قرار بگیرد. علاوه بر این، ما در تمامی فدراسیون‌های ورزشی ایرانی حضور زنان را به عنوان نایب رئیس، ترویج داده و شراکت‌های معناداری را تسهیل می‌کنیم تا رشد ورزش زنان را سرعت ببخشیم.

در ادامه سخنان وزیر ورزش و جوانان،‌ پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران به منظور ترویج و پیشرفت ورزش به کنفرانس هفتم ارائه شد که از آن جمله می‌توان به تدوین طرح‌های اجرایی بین‌المللی و ملی برای توسعه ورزش و نمایش موفق‌ترین مدل‌ها به‌عنوان الگوهای برتر اشاره کرد. همچنین تعیین و تضمین حمایت مالی لازم از کشورهای پیشرفته‌تر به منظور اجرای طرح‌های بین‌المللی و ملی جهت گسترش و ارتقای ورزش در کشورهای ضعیف‌تر مورد توجه قرار گرفت.

سجادی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران برنامه توسعه پایدار۲۰۲۰، برنامه عملیاتی کاران(KAP) و ابتکار تندرست برای زندگی را اسنادی داوطلبانه می‌داند. بنابراین در صورت تضاد مفاد آن با قوانین، آیین‌نامه، سیاست‌ها، اولویت‌ها، اصول اسلامی، ارزش‌ها، عرف‌های فرهنگی و سنت‌های ملی تعهد قانونی درباره اجرای ابزارهای مذکور ندارد. علاوه بر این در صورت تضاد مفاد اسناد یادشده با مقررات و قوانین ملی جمهوری اسلامی ایران، اجرای قوانین و مقررات ملی در اولویت خواهد بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha