امیر فریدنیا روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع این ۵۲ حزب، ۳۸ شعب استانی احزابی با گستره ملی اند و ۱۴ حزب گستره استانی دارند.
وی ادامه داد: خانه احزاب خراسان رضوی نیز در شهریور سال ۹۵ با مشارکت احزاب استانی با گرایشهای سیاسی مختلف تشکیل و شروع به فعالیت کرد.
رییس کمیته سیاسی ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی و ابلاغ وزارت کشور از ابتدای سال ۱۴۰۲ فعالیت تشکلهای صنفی - تخصصی و کانون های بازنشستگان در زمینه های مختلف از جمله برگزاری انتخابات، نظارت بر آنها و تایید مجوز به معاونت اقتصادی استانداری ها واگذار و از حوزه معاونت سیاسی خارج شده است.
فریدنیا با بیان کارکرد موسمی برخی از احزاب و تشکل های سیاسی در استان افزود: برخی از احزاب فقط در برهه های خاص زمانی از جمله انتخابات فعال هستند و پس از آن، فعالیت آنها تا انتخابات بعدی متوقف میشود همچنین نبود فضای فیزیکی برای راه اندازی دفتر دائمی حزب و ساماندهی فعالیتها و برگزاری جلسات نیز یکی دیگر از دغدغههای احزاب استانی است که میبایست بدان توجه شود.
وی در خصوص رویکردهای دولت در رابطه با احزاب گفت: پشتیبانی از فعالیت احزاب و تشکل های سیاسی قانونی در چارچوب افزایش نقش آنان در اداره جامعه، تضمین حقوق و آزادی های عمومی مصرح در قانون اساسی، پاسداشت مردم سالاری دینی، نهادینه سازی و پاسداری از حقوق شهروندی، تضمین و تقویت مشارکت مردم و نهادینه سازی آن، توسعه وفاق ملی و تقویت انسجام و همبستگی اجتماعی برخی از اصول و رویکردهای دولت در رابطه با احزاب است.
رییس کمیته سیاسی ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت:باتوجه به راهبردهای تعیین شده مقام معظم رهبری در بحث مشارکت و رقابت در فضای انتخابات، نقش آفرینی احزاب و تشکل های معتقد به نظام و انقلاب در این برهه حساس ضروری است و احزاب و تشکل ها باید تمام توان و ظرفیت خود را در راستای فضای تبیینی و تهییجی و تبلیغی برای ایجاد نشاط سیاسی و رقابتی کردن فضای انتخابات و ایجاد مشارکت بالا به کار گیرند و ما هم به عنوان ستاد انتخابات برابر نظرات استاندار و رییس ستاد انتخابات سعی خواهیم کرد تا سلامت و امنیت انتخابات را با استفاده از تمام ظرفیت های موجود تضمین کنیم.
نظر شما