به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی محمد صادق معتمدیان در پیامی که روز چهارشنبه به مناسبت هفت تیر سالروز بمباران شیمیایی سردشت صادر کرد، آورده است: هفت تیرماه سال ۱۳۶۶ یادآور رشادت و مقاومت مردمانی است که بیدفاع و مظلوم مورد تهاجم وحشیانه و غیرانسانی دشمن نادان و ناتوان قرار گرفتند. مردم دلاور سردشت در این برهه از تاریخ مظلومیت و بیگناه بودن را معنا بخشیدند.
وی ادامه داده است: رژیم بعثی عراق که ناتوان از رویارویی با جوانان و دلاور مردان ایران در مناطق جنگی و عرصههای عملیاتی و نظامی بود با انجام جنایتی هولناک علیه مردم غیر نظامی و ساکن در شهرها نام خویش را در تاریخ بشریت بعنوان جنایتکار برای ابد ثبت کرد.
شما مردم مقاوم و صبور سردشت نماد پایداری و بردباری در برابر سختیها هستید که با توکل به خدا و همت بلند هیچ گاه خللی در اراده و ایمان شما وارد نساخته که درود و سلام خداوند بر این عزیزان و تمامی شهدا و مصدومان این حادثه باد.
معتمدیان در ادامه پیام خود افزود: دولت مردمی با تاکید بر اینکه توسعه همه جانبه سردشت عزیز بواسطه کار و تلاش جهادی و شبانه روزی میتواند تا حدود زیادی تسکین دهنده رنج و درد بمباران وحشیانه دشمن بعثی شود.
همچنین در یک برنامه ریزی میان و بلند مدت از طریق بهره گیری از ظرفیتهای مردمی و نخبگان محلی، علاوه بر تلاش دیپلماتیک برای بازگشایی معابر جدید و رسمی نمودن معبر کیله، خدماتی چون ساخت مدرسه، درمانگاه و پایگاه بهداشتی درمانی، آسفالت راههای روستایی، گازرسانی، رونق اقتصاد محلی و توسعه گردشگری را بیش از پیش اجرایی کردده است.
سردشت قهرمان برای دولت مردمی عرصه کار و تلاشی شبانه روزی تا دستیابی به توسعه ای پایدار است.
وی یادآور شده است: خدمتگزاران مردم در دولت سیزدهم ضمن توجه به مطالبات بحق جانبازان عزیز شیمیایی و افراد متقاضی شرکت در کمیسیون های تشخیص جانبازی، مصمم تر از همیشه در مسیر بالندگی سردشت قهرمان گام برمیدارد.
معتمدیان افزوده است: اعتقاد راسخ داریم که روح «مام قادر مولان پور» مردی از «رش هرمه» و شهدای جلیل القدر سردشت ناظر و شاهد تلاش متولیان امر در برآورده ساختن رویاهای ساکنان سرزمین انگور سیاه است.
سردشت زنده تر از همیشه در مسیر زندگی حرکت میکند و این حرکت را پاس میداریم.
به گزارش ایرنا، رژیم بعث عراق در هفتم تیر ۱۳۶۶ با استفاده از بمبهای شیمیایی چهار نقطه پرازدحام سردشت را بمباران کرد که در این حمله ناجوانمردانه ۱۱۹ نفر از ساکنان غیرنظامی شهر شهید و بیش از هشت هزار نفر نیز در معرض گازهای سمی قرار گرفته و دچار مصدومیت شیمیایی شدند.
بمباران شیمیایی شهر مرزی سردشت فجیع ترین تهاجم شیمیایی بود که آثار و مشکلات منفی بسیاری به وجود آورد و این شهر اولین شهر قربانی جنگ افزارهای شیمیایی در جهان پس از بمباران هستهای هیروشیما نامیده شده است.
سردشت با ۱۲۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و هم مرز با کشور عراق واقع شده و ۸۵۶ شهید و بیش از چهار هزار جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
نظر شما