تفاهم‌نامه قرارگاه محرومیت‌زادیی امام حسن مجتبی با استانداری کرمانشاه امضا شد

کرمانشاه- ایرنا- سردار «جمال‌الدین آبرومند» دبیر فرماندهی قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) و «محمدطیب صحرایی» استاندار کرمانشاه برای انجام طرح‌های توسعه و آبادانی روز جمعه ۹ تیرماه تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، براساس این تفاهم‌نامه که با حضور جمعی از مدیران استان و فرماندهان سپاه در استانداری کرمانشاه به امضا رسید، قرار است قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در حوزه‌های راه‌سازی، احداث مسکن، آبرسانی روستایی، آبرسانی مزارع، احیای قنوات، آسیب‌های اجتماعی، محلات حاشیه‌نشین، احداث تصفیه‌خانه، نوسازی مدارس و حمایت از اقشار کم بضاعت طرح‌هایی در استان اجرایی شود.

پیش از این کارگروه‌های تخصصی در باره جزییات همکاری‌ها و سرمایه‌گذاری های ویژه قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با حضور مدیران استان و مسوولان این قرارگاه در استانداری کرمانشاه برگزار شده بود.

تفاهم‌نامه قرارگاه محرومیت‌زادیی امام حسن مجتبی با استانداری کرمانشاه امضا شد

دبیر فرماندهی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در نشست امضای این تفاهم نامه گفت: قرارگاه با ترکیبی از نهادهای حامی مانند بنیاد مستصعفان، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، آستان مقدس رضوی، کمیته امداد، بهزیستی، سپاه و بسیج تشکیل شده و مسوولیت آن در سه بعد تعریف شده که اولین آن جامعه هدف است که قشر آسیب پذیر مانند مددجویان کمیته امداد، بهزیستی و خانواده‌های کم برخوردار را شامل می‌شود. در این بخش علاوه بر کمک‌های معیشتی، با حل موضوع مسکن خیلی از مشکلات آنها حل خواهد شد.

«جمال الدین آبرومند» افزود: در مسئله دوم جغرافیای هدف تعیین شده که به مناطق محروم و روستاها بر می‌گردد که معتقدیم اگر بتوانیم زیرساخت‌های مناسبی را فراهم کنیم مردم در روستاهای خود باقی می‌مانند.

وی اضافه کرد: در قدم سوم باید بتوانیم در این جغرافیای محروم ثروت تولید کنیم که اگر این کار صورت نگیرد این افراد به شهر منتقل می‌شوند و مسئله حاشیه نشینی به وجود می‌آید. در این حوزه موضوعات آبخیزداری و تقویت کشاورزی و دامپروری مورد هدف است.

دبیر فرماندهی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) گفت: با اجرای این کارهای جهادی اگر نتوانیم برای مردم ثروت تولید کنیم مدتی دیگر باید دوباره همین طرح‌ها و پروژه‌ها را از ابتدا انجام دهیم. لذا از مدیران استانی تقاضا داریم روی این موضوع بیشتر کار کنند.

وی اظهار داشت: بستر عملیاتی ما منوط به ایجاد شرایط مناسب از طرف دولت است که دولت ظرفیت کار را برای قرارگاه ایجاد کرده و از این بابت از رییس جمهور و معاون اول ایشان سپاسگذاریم و از مدیران استانی تقاضا داریم که موانع و مشکلات را از بین ببرند تا بتوانیم کار را سرعت ببخشیم.

آبرومند گفت: وقتی که کار شروع می‌شود مرحله به مرحله باید انجام شود و این‌گونه نیست که برای مثال آبرسانی به ۱۰۰ روستا را به صورت همزمان آغاز کنیم، بلکه بتدریج و مرحله به مرحله این کار را انجام می‌دهیم.

تفاهم‌نامه قرارگاه محرومیت‌زادیی امام حسن مجتبی با استانداری کرمانشاه امضا شد

استاندار کرمانشاه هم در این نشست گفت: یکی از موهبت‌های خداوند به انقلاب اسلامی، بهره‌مندی از پیشران‌هایی در نگاه اعتقادی، فکری و خدمت رسانی به اسلام و مسلمین است.

«محمدطیب صحرایی افزود: در فضای خدمت رسانی به مردم با اقدامات انجام شده از همراهی کسانی که سابقه طولانی در جهاد خدمت رسانی به مناطق محروم دارند، بهره‌مند می شویم.

وی اضافه کرد: اگر با یک کار جهادی به اعداد و ارقامی که در مورد آنها صحبت شد بپردازیم، در مدت کوتاهی خوشی دل انگیزی که مردم می‌توانند از آنها برخوردار شوند به دست می‌آید.

استاندار کرمانشاه اظهار داشت: برای اجرای آب رسانی و ساخت مدارس مستحکم در روستاها، ایجاد اشتغال و موضوعات ذکر شده در تفاهم نامه ما باید در استان تلاش کنیم و مدیران استان نیز باید در این زمینه همراه و همقدم در جهت رسیدن به اهداف مقدس انقلاب اسلامی گام بردارند.

وی یادآور شد: در تلاشیم که بتوانیم از تنش آبی عبور کنیم و یک جریان پایدار آب در استان مهیا کنیم و کارهایی در این زمینه در حال انجام است و یکی از راهکارهای این موضوع استفاده بهینه از آب های مصرفی استان است.

صحرایی با بیان اینکه سالانه نزدیک به ۷۰ میلیون متر مکعب فاضلاب در شهر کرمانشاه تولید می‌شود، گفت: اگر بتوانیم با تصفیه این آب آن را به صنایع اطراف شهر برسانیم می‌توانیم صرفه جویی خوبی در مصرف آب تصفیه شده داشته باشیم. در این زمینه از کمک‌های قرارگاه امام حسن برای تسریع در روند این پروژه استفاده خواهیم کرد

وی تاکید کرد: اگر تصفیه‌خانه های فاضلاب شهر فعال شوند فرصتی برای رفع دغدغه های مردم کرمانشاه و پاکسازی و استفاده مناسب از رودخانه قره‌سو است و این رودخانه می‌تواند فرصت بسیار مناسبی در زمینه شغل، زیبایی شهر و گردشگری برای مردم ایجاد کند.

استاندار کرمانشاه در پایان عنوان کرد: ساماندهی رودخانه قره سو به ویژه در شهر کرمانشاه از دیگر کارهای خوبی است که قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) مسوولیت آن را برعهده گرفته که در حاشیه این رودخانه امکانات خوبی را می‌توان ایجاد کرد.

تفاهم‌نامه قرارگاه محرومیت‌زادیی امام حسن مجتبی با استانداری کرمانشاه امضا شد

در این نشست جمعی از مدیران کل استان کرمانشاه نیز در باره جزییات تفاهم‌نامه مطالبی عنوان کردند که ساخت ۸۴ مدرسه با ۲۲۷ کلاس درس به متراژ تقریبی حدود ۲۰ هزار متر مربع، حدف ۳۶ مدرسه کانکسی، حذف ۴۳ مدرسه سنگی و احداث پنج مدرسه ۱۲ کلاسه با زیربنای ۱۲ هزار متر مربع در حاشیه شهر کرمانشاه، احداث حدود ۶۰ هزار واحد مسکونی برای افراد زیرپوشش کمیته امداد، بهزیستی، رزمندگان مسن، بنیاد شهید، سه دهک ضعیف جامعه و افرادی که به دلیلی مشکلات مالی نتوانستد در طرح ملی مسکن ثبت نام کنند از جمله آنها است.

تامین اعتبار برای پروژه‌هایی مسکن مهر، احداث ۶ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده کرمانشاه در صورت تامین زمین آن توسط شهرداری و تامین اعتبار ۲۰۰ واحد مسکونی نیمه تمام روستایی، ساخت ۲۵۰ کیلومتر جاده برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار و نگهداری و مرمت هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه، لایروبی و مرمت ۳۰۰ رشته قنات در سطح ۱۰۰ کیلومتر، احداث استخر ذخیره آب باغات برای هشت هزار هکتار، اجرای ۱۰ هزار کیلومتر انتقال آب با لوله برای ۳۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و ۵۰ کیلومتر احداث کانال انتقال آب از دیگر مفاد این تفاهم‌نامه است.

مدیران کل استان کرمانشاه همچنین به بازسازی ۴۰ خانه بهداشت روستایی، ساخت و ترمیم راه‌های عشایری با ۷۸ میلیارد تومان اعتبار، تامبن آب، حفر چاه عمیق و ساخت مخزن ذخیره آب با ۵۴ میلیارد تومان اعتبار، ایجاد سکونتگاه عشایر با امکانان سرویس بهداشتی و حمام صحرایی با ۴۸ میلیارد تومان اعتبار و استفاده از انرژی نو با ۱۸ میلیارد تومان از دیگر طرح‌هایی بود که براساس تفاهم نامه منعقد شده قرار است در استان اجرایی شود.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha