به گزارش ایرنا، محمدشریف زارعی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته کاشان در مصلای بقیهاللهالاعظم (عج) این شهر افزود:سال قبل ۲۲۶ نفر بیمار آلوده به مواد مخدر از مراکز ترک اعتیاد کاشان ترخیص و به چرخه زندگی عادی برگشتند.
وی اظهار کرد:باید بحث اشتغال بعد از ترک، برای افراد معتاد پیش بینی شود،سال قبل هفت میلیارد تومان برای اشتغال این افراد وام کم بهره پرداخت شد.
فرماندار ویژه کاشان بیان کرد:در حال حاضر ۲هزارو ۲۳۱ نفر درگیر مواد مخدر در کاشان هستند، تعدادی از این بیماران تحت عنوان معتاد متجاهر بوده و در جامعه رها می باشند.
زارعی گفت:۱۲۰ معتاد متجاهر مرد و ۲۰ معتاد متجاهر زن در سطح شهرستان داریم ، در سال قبل با تمهیداتی که با اداره بهزیستی و نیروی انتظامی کاشان داشتیم تعداد ۱۰ نفر از این افراد را به کمپ ترک اعتیاد مرکز استان منتقل کردیم.
وی افزود: اعتیاد آسیب هایی ازجمله طلاق،سرقت،شک و بدبینی را وارد خانواده ها می کند،۶۶ مرکز درمان اختلال مصرف مواد شامل سه مرکز دولتی و ۶۳ مرکز خصوصی در شهرستان کاشان داریم و از این تعداد ۵۲ مرکز خصوصی در کاشان و بقیه در شهرستان آران و بیدگل مستقر است.
وی اظهار کرد:در حال حاضر ۱۰ هزارو ۷۰۰نفر بیمار تحت درمان در مراکز یادشده در حال درمان هستند و در سال ۱۴۰۱ تعداد بیماران مراجعه کننده به مراکز درمان اختلال مصرف نسبت به سال ۱۴۰۰ ،۹درصد افزایش داشته است.
فرماندار ویژه کاشان بیان کرد: در سال گذشته ۱۷۵نفر دستگیری قاچاقچی مواد مخدر و ۳۰۰ نفر معتاد داشتیم۴۹۰ کیلوگرم مواد مخدر در کاشان ضبط شد.
زارعی افزود:اجرای طرح یاری گران زندگی در سطح شهرستان کاشان شروع شده و بر مبنای آن و بعد از ابلاغ احکام، کانون فرهنگی شامل دهیار،اعضای شورای روستا و مسوول شبکه بهداشت و تعدادی از معتمدان روستا در کنار یکدیگر قرار گرفته و برای کمک به افراد گرفتار مواد مخدر برنامه هایی انجام می دهند.
وی اظهار کرد: پدیده اعتیاد به عنوان بزرگ ترین منکر قرن حاضر نامگذاری شده ،باید اقدامات فرهنگی و پیشگیری انجام شود تا جامعه سالم داشه باشیم،خانواده ها ارتباطات فرزندان با دوستانشان را رصد کنند و سطح آگاهی فرزندان را ارتقا دهند.
فرماندار ویژه کاشان بیان کرد:ایجاد آرامش و نشاط در سطح خانواه ها افزایش یابد، نبود نشاط در خانواده ممکن است فرزندان را به سمت مواد مخدر سوق دهد.
نظر شما