به گزارش ایرنا، فرهاد شیبک روز یکشنبه در نشست هماهنگی نظارت بر حمل آرد خبازیهای کلاله اظهارکرد: ۱۴۳ نانوایی دولتی، ۴۷ نانوایی نیمه دولتی و ۲۱ نانوایی سوپرآزادپز در مناطق شهری و روستایی شهرستان فعال است که به ترتیب نان با قیمتهای ۱۰ و ۲۰ هزار ریال در نانواییهای نوع یک و ۲ و با قیمت بین ۵۰ تا ۷۰ هزار ریال در نانواییهای سوپرآزادپز عرضه میکنند.
وی افزود: در نتیجه تشدید نظارتها بر عملکرد نانواییها برای جلوگیری از افزایش صفوف مقابل خبازیها، در چند روز اخیر برای ۱۱ واحد به دلیل کم فروشی، رعایت نکردن دستورعملها و تعطیلی خودسرانه پرونده تعزیراتی تشکیل شد.
فرماندار کلاله گفت: با توجه به تشدید نظارتها، صفوف مقابل نانواییهای شهرستان کاهش یافته و مردم بدون نگرانی میتوانند نان مصرفی خود را خریداری کنند.
وی افزود: دولت سیزدهم که با شعار مردمی بودن و فساد ستیزی وارد عرصه شده است برای جلوگیری از هدر رفت آرد، طرح هدفمندی مدیریت آرد و نان را در کشور اجرایی کرد.
شیبک ادامه داد: دولت به منظور تامین نان مردم، یارانه ۱۰ برابری به آرد میدهد تا نانوا بپزد و به مردم عرضه کند اما برخی افراد بهدنبال سودجویی از این مساله هستند.
وی تاکید کرد: برای جلوگیری از تخلفات افراد فرصت طلب، نظارت بر خبازیها تا حمل آرد، روزانه توسط تیمهای بازرسی ادارات و بسیج شهرستان انجام میشود و کارخانجات بدون حضور ناظر، آرد را به شرکت حمل تحویل نمیدهند.
فرماندار کلاله گفت: هشت ماشین حمل آرد در این شهرستان فعالیت میکنند و تمام مراحل حمل آرد از ابتدای بارگیری در کارخانه تا زمان تحویل به خبازی توسط نیروهای بسیج نظارت و ثبت میشود.
شهرستان کلاله با بیش از ۱۳۰ هزار نفر جمعیت ساکن در ۲ نقطه شهری و ۱۲۰ روستا و هزار و ۷۵۲ کیلومتر مربع وسعت در شرق استان گلستان واقع است.
نظر شما