بیشترین تلفات غرق‌شدگی مربوط به رودخانه‌ها است

تهران - ایرنا - سازمان پزشکی قانونی با شروع فصل تابستان و روزهای گرم سال همچنین افزایش سفر و تمایل به شنا با ارائه آمارهایی درباره افزایش تلفات غرق شدگی در این فصل هشدار داد و اعلام کرد: بیشترین تلفات غرق‌شدگی مربوط به رودخانه‌ها است و دریاها در رتبه دوم این آمار قرار دارد.

به گزارش ایرنا از سازمان پزشکی قانونی کشور، در سال گذشته هزار و ۱۵۲ نفر بر اثر غرق شدگی در کشور جان خود را از دست دادند که با وجود کاهش ۱.۱ درصدی نسبت به سال قبل از آن همچنان رقم بالایی را به خود اختصاص می‌دهد.

از کل تلفات غرق شدگی در سال گذشته، ۹۳۹ نفر مرد و ۲۱۳ نفر زن بودند در حالی که تعداد مردان فوت شده بر اثر غرق شدگی در سال قبل از آن یکهزار و هشت نفر و تعداد زنان ۱۵۷ نفر بوده است.

در سال ۱۴۰۱، بیشترین تلفات غرق‌شدگی به ترتیب در استان‌های مازندران با ۱۶۱، گیلان ۱۱۹، خوزستان ۹۸ و فارس با ۹۷ فوتی گزارش شده است.

در سال گذشته یکهزار و ۱۵۲ نفر بر اثر غرق‌شدگی در کشور جان خود را از دست دادند که با وجود کاهش ۱.۱ درصدی نسبت به سال قبل از آن همچنان رقم بالایی را به خود اختصاص می‌دهد

بیشترین تلفات در تابستان

بر اساس آمارهای موجود در سال ۱۴۰۱ از کل تلفات غرق شدگی، ۵۵۶ نفر در فصل تابستان جان خود را از دست داده‌اند که ۴۸.۳ درصد از تلفات غرق شدگی کل سال را در برمی‌گیرد همچنین در این سال بیشترین آمار غرق شدگی با ۲۶۹ نفر در مرداد و کمترین آن با ۳۲ نفر در بهمن ثبت شده است.

رودخانه‌ها همچنان در صدر

بر اساس اعلام پزشکی قانونی، برخلاف تصور عموم، بیشترین تلفات غرق‌شدگی همواره مربوط به رودخانه‌ها است و دریاها در رتبه دوم این آمار قرار دارد. در سال گذشته، ۳۰۳ نفر (۲۶.۳ درصد از کل موارد) در رودخانه‌های کشور جان خود را بر اثر غرق‌شدگی از دست دادند که این امر توجه و احتیاط بیشتر هموطنان را برای شنا و آب‌تنی در رودخانه‌ها می‌طلبد تا پس از این شاهد وقوع حوادث ناگوار در این موارد نباشیم.

برخلاف تصور عموم بیشترین تلفات غرق‌شدگی همواره مربوط به رودخانه‌ها است و دریاها در رتبه دوم این آمار قرار می‌گیرنددر این مدت، ۲۵۰ نفر نیز در دریاها جان باختند که ۲۳ نفر از آنان در مناطق ایمن سازی شده و مجاز و ۲۲۷ نفر در مناطق غیرمجاز جان خود را از دست دادند که بیانگر تاثیر اقدامات انجام شده در مناطق ایمن سازی شده، لزوم توجه به بیشتر به توسعه این مناطق و اهمیت ویژه استفاده هموطنان از این مناطق برای شنا در دریا است.

پس از دریاها، استخر کشاورزی با ۱۶۷، استخر شنا با ۱۲۶، کانال با ۸۴، دریاچه مصنوعی و سد با ۷۰، حوض و حوضچه با ۴۵، چاه با ۳۴ و دریاچه طبیعی با ۱۷ فوتی بیشترین آمار تلفات غرق شدگی را داشته‌اند. ۵۶ نفر نیز در سایر مکان‌های آبی جان باخته‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha