هاشم علایی روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در سال گذشته، ۲۵ واحد راکد و غیرفعال در شهرکها و نواحی صنعتی استان اردبیل به چرخه تولید بازگشته که از این حیث، شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل در میان ۳۱ استان کشور موفق به کسب رتبه دوم کشوری شده است.
وی افزود: احیای این واحدهای راکد با استفاده از ظرفیتهای این شرکت و با کمک مسئولان و دستگاههای اجرایی امکان پذیر شده است که با بازگشت مجدد این واحدهای تولیدی به چرخه تولید، زمینه اشتغال مجدد برای بیش از ۹۰۰ نفر فراهم شده است.
کسب رتبه دوم شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل در راه اندازی واحدهای راکد
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان همچنین از کسب رتبه دوم این شرکت در راه اندازی واحدهای راکد و غیرفعال در سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: از جمله اقدامات مهم شرکت شهرکهای صنعتی در راستای حل مشکلات واحدهای تولیدی، تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و استفاده از ظرفیت کلینیک کسب و کار استان است که با تشکیل این کارگروه، بازدیدهای هفتگی از واحدهای تولیدی در روزهای پنجشنبه هرهفته در دستورکار این شرکت قرار گرفته تا نسبت به حل مشکلات آنان در همان محل واحدهای تولیدی اقدام شود.
وی ادامه داد: در کلینیکهای کسب و کار که متشکل از کارشناسان و مشاوران کاربلد استان هستند، مشکلات واحدهای تولیدی به صورت میدانی مورد احصاء و آسیب شناسی قرار گرفته و راهکارهای مناسب برای رفع موانع و مشکلات آنان پیشنهاد میشود.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل، کاهش بروکراسیهای اداری را یکی از الزامات جذب سرمایه گذاری و افزایش تولید و اشتغال در استان برشمرد و ابراز امیدواری کرد با اقداماتی که به منظور حمایت از تولید و اشتغال انجام میشود روند سرمایه گذاری در استان تسهیل و افزایش یابد.
استان اردبیل دارای ۲۰ شهرک و نواحی صنعتی است.
نظر شما