اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری به دنبال ایجاد مدرسه تاجرپروری است

شهرکرد- ایرنا- رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: راه اندازی مدرسه تاجرپروری یکی از مهمترین برنامه‌های این اتاق است و در همین زمینه تفاهم‌نامه این طرح با ادارات کل آموزش و پرورش و فنی و حرفه‌ای بسته شده است تا بتوان آن را ظرف یک ماه آینده فعال کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، شهرام زارع فارسانی روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: این مدرسه ویژه نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال است و در این فضا آموزش‌های لازم در خصوص راه‌اندازی کسب و کار و فنون تجارت و بازرگانی ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: اتاق بازرگانی استان در تلاش است تا روند صادرات محصولات تولیدی استان را تسهیل کند که در همین خصوص با رایزنی‌های انجام شده مقرر شده است تا یک فروند هواپیما برای صادرات ماهی و خوراک آبزیان به استان اختصاص داده شود.

اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری به دنبال ایجاد مدرسه تاجرپروری است

زارع تصریح کرد: استان در خصوص هفت محصول فولاد، ورق فولادی، بادام، گز، خوراک آبزیان، پتروشیمی و سیمان پتانسیل و قابلیت‌های بسیاری دارد که بسیاری از این محصولات خاص و منحصر به استان است که در نباشیم این محصولات از گمرک استان صادر شود و دست واسطه‌ها به ویژه در خصوص صادرات بادام حذف شود.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در دوره قبل هیات مدیره اتاق بازرگانی استان ۳۸۶ کارت بازرگانی در استان صادر شده بود، تصریح کرد: این تعداد ظرف ۴۰ روز گذشته به ۵۵۰ مورد افزایش یافت و درصددیم ظرف چهار سال آینده به یک هزار کارت برسد.

زارع خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی و بسترسازی برای جذب سرمایه‌گذار از دیگر اموری است که در اتاق بازرگانی استان پیگیری می‌شود.

دولت سیزدهم تعامل مناسبی با بخش خصوصی دارد

اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری به دنبال ایجاد مدرسه تاجرپروری است

نایب رییس اول اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست اظهار داشت: در دولت سیزدهم تحولات خوبی در خصوص تعامل بین دولت و بخش خصوصی شکل گرفته و این تعامل سازنده نقش مهمی در کاهش مشکلات و پیشبرد بهتر امور داشته است.

امین مالکی افزود: برای توسعه اقتصادی استان نیاز به تکمیل زیرساخت‌های موجود است چرا که برخی از شهرها و نواحی صنعتی استان هنوز از زیرساخت‌های مناسبی برخوردار نیست و همین موضوع جذب سرمایه‌گذار را با چالش روبرو می‌کند.

وی تصریح کرد: با همت استاندار تلاش بسیاری برای ایجاد زیرساخت‌ها در استان به ویژه در حوزه راه‌ها، حمل و نقل و تامین آب شکل گرفته که این موضوع نوید روزهای بهتری را برای توسعه اقتصادی استان می‌دهد.

نائب رییس دوم اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان نیز در این نشست به وظایف و رسالت‌های این اتاق اشاره کرد و گفت: اتاق بازرگانی حلقه ارتباطی بین دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی است و در همین راستا هشت کمیسیون در اتاق استان راه اندازی شده است.

سید سعید فیاضی افزود: از صدور کارت بازرگانی تا آموزش و پژوهش و ارتقای سطح دانش تُجار و بازرگانان از وظایف و رسالت‌های اتاق بازرگانی است که این مهم به جد پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: بخش خصوصی و تولیدکنندگان استان با مشکلاتی نظیر بیمه، مالیات، تسهیلات و تامین سرمایه در گردش مواجه هستند که این مشکلات با همراهی خوبی که بین پارلمان بخش خصوصی و دولت وجود دارد تا حد زیادی برطرف می‌شود.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۱ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد که در بخش تولید دارای ظرفیت‌هایی برای صادرات کالاهای مختلف است.

امسال حجم صادرات از استان در این مدت نسبت به مدت سال گذشته افزایش داشته است. این در حالی است که ارزش دلاری کالاهای صادراتی از استان در سالجاری که ۱۳ میلیون و ۵۸۱ هزار و ۸۹۵ دلار ثبت شده در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که معادل ۲۱ میلیون و ۸۲۵ هزار و ۲۲۱ دلار بود، کاهش داشته است.

در این مدت یک‌هزار تن کالا به استان وارد شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۲۱۷ هزار و ۶۶۳ کیلوگرم بود، افزایش چشمگیری داشته است اما از نظر ارزش دلاری تغییری نداشته است.

بیشتر کالاهای وارداتی به استان مواد اولیه و ماشین‌آلات کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی استان است و صادرات شامل انواع لوازم‌خانگی، کاشی و سرامیک، خوراک آبزیان، مغز بادام، محصولات فولادی و آلومینیومی و موکت است که این کالاها به مقصد کشورهای عراق، افغانستان، ترکیه، عمان، ارمنستان و تاجیکستان بوده است.

به گزارش ایرنا، در چهارمحال و بختیاری ۷۴ واحد تولیدی صادرکننده فعال است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha