به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا قاسمیفرزاد شامگاه چهارشنبه در آیین گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن افزود: همه روزها، روز صنعت و معدن است چرا که تلاشگران این عرصه هر لحظه با تولید، کشور را رو به جلو هدایت میکنند.
وی اظهارداشت: در دوران پیش از انقلاب اسلامی استان همدان یک کارخانه بیشتر نداشت که در زمینه مونتاژ لوازم خانگی فعال بود اما امروز با یک عزم و اراده خاص، چرخ صنعت استان با شتاب فراوان رو به جلو حرکت میکند.
استاندار همدان تصریح کرد: امروز به همت دولت سیزدهم با همه وجود از تولید و تولیدکنندگان حمایت میکنیم و تلاش داریم تولید به سمت صنایع فناوری برتر هدایت شود.
قاسمیفرزاد عنوان کرد: اگر امروز همه دنیا در مقابل ملت استوار ایران اسلامی ایستادگی کرده است به دلیل همت بلند مردم و فعالان اقتصادی است.
وی تاکید کرد: ذخایر معدنی و نیروی انسانی در کشور فراهم است و تنها باید هنر کار جمعی در استان و کشور تقویت شود.
استاندار همدان با اشاره به اینکه دولت همه توان خود را برای حمایت از تولیدکنندگان به پای کار آورده است، بیان کرد: غار علیصدر به عنوان بزرگترین غار آبی جهان مسیر خطرناکی داشت که به همت دولت سیزدهم تا چند وقت آینده عملیات چهار بانده کردن راه آن آغاز میشود.
قاسمیفرزاد اظهارداشت: گرههای کور اقتصادی به همت دولت مردمی در حال گشایش است و در حوزه صنعت و معدن در کنار تولیدکنندگان ایستادهایم.
وی ادامه داد: اقتصاد پویا مستلزم ایجاد شرایط مناسب برای افزایش صادرات است که بدون شک دیپلماسی دولت با سایر کشورها این شرایط را فراهم می کند.
استاندار همدان با بیان اینکه به طور قطع روز به روز آینده اقتصاد و تولید استان همزمان با کشور بهتر خواهد شد، تصریح کرد: در هم تنیدگی قوانین، دست و پای تولیدکنندگان را بسته است و باید با یک تسهیلگری خاص مشکلات پیش روی تولیدکنندگان را برطرف کنیم.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: بر اساس یک راهبرد و برنامه مدون و سنجیده شده، کارهای استان همدان پیش برده میشود و در این برنامه جایگاه تولید و صنعت به طور ویژه دیده شده است.
حمیدرضا حاجیبابایی با اشاره به اینکه برخی از مشکلات پیش رو، صنعتگران و تولیدکنندگان را اذیت میکند، افزود: استان همدان یک ظرفیت بسیار بالایی در بخش صنعت و تولید دارد و "اندیشه توانستن" در این استان پرورش یافته و به بلوغ رسیده است.
وی اظهار داشت: همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران در همه عرصههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، گردشگری و سایر بخشها حرفهایی برای گفتن دارد و تولیدکنندگان آن با دیدی باز و پویایی خاص، با همه مشکلات رو به جلو پیش میروند.
حاجیبابایی با اشاره به اینکه ایجاد تراموا در رینگ دوم شهر همدان موجب کاهش ۷۰ درصدی ترافیک شهری میشود، بیان کرد: راهاندازی پتروشیمی ابنسینا، با اعتبار ۲۰ هزار میلیارد تومان مصوب شده است و سهمیه دریافت ۸۰ هزار تن پلیاتیلن از جنوب کشور و منطقه عسلویه را دارد.
وی ادامه داد: تعداد کارگاههای تولیدی استان روز به روز در حال رشد است و با این روند روبه رشد با کمبود کارگر مواجه هستیم.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: تا یک ماه آینده پروژه چهاربانده کردن مسیر گردشگری همدان-غارعلیصدر با اعتبار ۸۴۰ میلیارد تومان آغاز میشود.
قائم مقام دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت نیز گفت: واحدهای صنعتی و تولیدی کشور باید به دنبال بازار عرضه کالا باشند.
آرمان خالقی افزود: همه مشکلات ما واگذاری تسهیلات و نقدینگی نیست و باید تلاش کنیم از ایجاد رکور اقتصادی جلوگیری شود.
وی با اشاره به اینکه سبد مصرف کننده ما کوچکتر و درآمد دولت و پروژههای عمرانی کمتر شده است، افزود: بازار کشور همین است و باید تولیدکنندگان به فکر عرضه محصولات خود به بازارهای فرا مرزی و بینالمللی باشند.
خالقی اظهارداشت: دیپلماسی اقتصادی و گشایش روابط دیپلماتیک اقتصادی گره کور مشکلات تولیدکنندگان را برطرف می کند.
وی تاکید کرد: همدان در دسته استانهای اقلیم سردسیر کشور است که تولیدکنندگان آن در فصل زمستان با مشکلات کم گازی و در تابستان با مشکل قطعی برق مواجه است.
قائم مقام دبیرکل خانه صنعت و معدن و تجارت گفت: کارهای تشکُلی و اقتصادی در بین تولیدکنندگان و صنعتگران ضعیف و موجب چند دستگی و ایجاد موانع پیشرفت شده است.
وی اظهارداشت: با توجه به موقعیت جغرافیایی در استان همدان زمینه تأمین کالای مورد نیاز بازار غرب کشور و همچنین بازار کشور عراق فراهم است.
وب افزود: باید فضای فعالیت اقتصادی برای واحدهای تولیدی ایجاد و از سازوکارهای اداری دوری شود.
در پایان این آیین از فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان، صنعتگران برتر، پیشکسوتان صنعت و کارمندان نمونه حوزه صنعت و معدن استان همدان تجلیل شد.
نظر شما