نخستین مرکز "پِت اسکن"  در اصفهان راه اندازی شد

اصفهان - ایرنا - نخستین مرکز تصویربرداری پیشرفته "پِت اسکن" استان اصفهان روز پنجشنبه در مجتمع تخصصی و فوق تخصصی فارابی اصفهان و با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت افتتاح شد.

به گزارش ایرنا، این دستگاه پت اسکن (PET scan) با اعتبار یک میلیون و ۸۰۰ هزار دلار توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت، تامین و به‌منظور آماده سازی فضا و تجهیزات جانبی مورد نیاز این مرکز حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

پت اسکن یک روش تصویربرداری پیشرفته به‌منظور تشخیص دقیق، مشاهده متاستاز (گسترش)، بررسی موثر بودن درمان و تشخیص عود سرطان در بیماران است.

پیش از این بیماران مبتلا به سرطان در اصفهان برای استفاده از دستگاه پت اسکن ناچار به عزیمت به استان های دیگر مانند تهران و حتی در برخی موارد به خارج از کشور بودند.

افتتاح مرکز جامع سنجش سلامت منابع انسانی در اصفهان

همچنین امروز با حضور معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نخستین مرکز جامع سنجش و ارتقای سلامت منابع انسانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در بیمارستان فارابی اصفهان افتتاح شد.

این مرکز به‌منظور پیشگیری از فرسودگی شغلی و حفظ و ارتقای سلامت نیروی انسانی بخش‌های مختلف حوزه سلامت به‌ویژه کادر درمان در فضایی به وسعت یکهزار و ۵۰۰ متر مربع و با اعتبار ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان راه اندازی شد.

مرکز جامع سنجش و ارتقا سلامت منابع انسانی اصفهان دارای بخش‌های مختلف مانند شنوایی سنجی، بهداشت حرفه ای، طب کار، بهداشت محیط، بینایی سنجی و روانشناسی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مراسم افتتاح این ۲ طرح در بیمارستان فارابی گفت: مرکز پت اسکن در بهبود روند درمان بیماران مبتلا به سرطان بسیار موثر است که با اعتبار یک میلیون و ۸۰۰ هزار دلار خریداری شد.

شاهین شیرانی با بیان اینکه پیش از این بیماران سرطانی در اصفهان برای استفاده از دستگاه پت اسکن ناچار به رفتن به شهرهای دیگری مانند تهران بودند، افزود: این دستگاه اکنون در اصفهان در حال بهره برداری است و با هزینه مناسب به مردم خدمت رسانی می کند.

وی با اشاره به افتتاح مرکز جامع سنجش و ارتقای سلامت منابع انسانی در بیمارستان فارابی اظهار داشت: با توجه به اولویت سلامت جسمی و روحی کارکنان اداره ها این مرکز با هدف انجام معاینه های بدو خدمت و دوره ای راه اندازی شد.

شیرانی همچنین با بیان اینکه طرح توسعه بیمارستان فارابی اصفهان در مجلس تصویب شده و در قانون بودجه آمده است، افزود: امید است بتوانیم هرچه زودتر عملیات اجرایی بیمارستان ۸۰۰ تا یکهزار تختی که مقرر است جایگزین بیمارستان های فرسوده اصفهان شود را آغاز کنیم.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: یکی از مهمترین اتفاق هایی که در باره بیماران خاص و صعب العلاج افتاده مربوط به تامین بودجه های مورد نیاز و فهرست این بیماری هاست.

زهرا شیخی با بیان اینکه انواع سرطان زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارد، افزود: پارسال پنج هزار میلیارد تومان و امسال هفت هزار میلیارد تومان در کشور برای بیماران خاص و صعب العلاج در نظر گرفته شده است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس تصریح کرد: یکی از نگرانی های موجود در این زمینه همکاری بین بیمه های مختلف است که با پیگیری های انجام شده در حال برطرف شدن است.

بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت در سفر یک روزه خود به اصفهان علاوه بر افتتاح ۲ مرکز پت اسکن و جامع سنجش سلامت در بیمارستان فارابی، مشکلات پیش روی حوزه سلامت، میزان پیشرفت طرح های عمرانی دارای مصوبه سفر رییس جمهوری و سایر طرح های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را بررسی و از روند پیشرفت برخی از پروژه های این دانشگاه بازدید خواهد کرد.

بررسی وضعیت ارائه خدمات، نیروی انسانی، تجهیزات پزشکی و آمبولانس چهار شبکه بهداشت و درمان شرق اصفهان (کوهپایه، هرند، جرقویه و ورزنه) از دیگر برنامه های سفر معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت به اصفهان است.

بیش از ۲۰۰ طرح بهداشتی ودرمانی در سطح استان اصفهان در حال احداث است که پروژه های بزرگ درمانی شهر اصفهان در بیمارستان‌های چمران، فارابی، امام حسین(ع)، فیض، شهید بهشتی و الزهرا(س) قرار دارد.

استان اصفهان دارای بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان است که امور بهداشتی و درمانی ۲۶ شهرستان با چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است.

بیمارستان فارابی در شرق کلانشهر اصفهان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha