به گزارش ایرنا، جشن بین المللی غدیر امروز جمعه همزمان با عید ولایت با حضور دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و مهمانان داخلی و خارجی به زبان های فارسی، انگلیسی و عربی در مجموعه فرهنگی آموزشی علی بن ابیطالب (ع) اصفهان برگزار شد.
عضو شورای عالی جشن بینالمللی غدیر در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: توسعه مبانی اسلام و شیعهشناسی از طریق زبان در میان گروههای مختلف و به ویژه قشر جوان از اهداف برگزاری این مراسم است.
زهره قاری افزود: قشر نوجوان و جوان در ارتباط فرهنگ دینی و اسلامی خود، با جوانان دنیا نیز باید از طریق زبانهای خارجی مختلف ارتباط برقرار کرده و این فرهنگ را به اشتراک بگذارند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حتی برخی از طلاب و دانشجویان خارجی در حال تحصیل در کشور ما شناخت درستی از ایرانیان ندارند خاطرنشان کرد: ارتباطات فرهنگی متقابل و پایدار میان دانشجویان، طلاب و دیگر اقشار ایرانی و خارجی حاضر در این جشن شکل می گیرد.
وی با اشاره به حمایت نهادهای مرتبط از برگزاری این جشن اضافه کرد: مشکلاتی برای دعوت از مهمانان و انتقال آنها از قم و تهران به اصفهان داشتیم که تا حدودی با مساعدت سپاه رفع شد اما دیگر نهادها و ارگانها حمایت چندانی از برگزاری این مراسم نداشتند.
عضو شورای فرهنگی جشن غدیر اصفهان نیز در این مراسم با بیان اینکه زبان باید در بستر فرهنگ ارائه شود اظهار داشت: تلاش ما این است که از هر یک از زبانهای خارجی در قلمرو و چارچوب فرهنگ دینی استفاده کنیم چراکه از مهمترین کاربردهای زبان، بحث انتقال مفاهیم دینی است.
محمدرضا حضوربخش افزود: اینگونه محافل در تهران و قم بسیار برگزار می شود اما با وجود افراد مسلط به زبانهای مختلف چینی، روسی، فرانسه و غیره جای آن در اصفهان خالی است و اغلب فعالیتها به شکل پراکنده برگزار می شود.
وی ادامه داد: کمک به ایجاد خاستگاه و مامنی برای دانشجویان رشتههای زبان، زبان آموزان نوجوان و جوان، دانشجویان دانشگاهها یا مؤسسه جامعه المصطفی بعنوان یکی از اهداف برگزاری این جشن است تا هم گروههای خود را یافته و بهتر بتوانند اهداف فرهنگی، آموزشی و تبلیغی خود را در یک گروه منسجم دنبال کنند.
وی با بیان اینکه سخنرانی ها این جشن در ارتباط با جمعیت شناسی شیعیان و به زبانهای مختلف ارائه شد، ادامه داد: این مراسم بصورت زنده و لایو هم پخش شد و از طریق رایزنی با جوامع شیعی خارج از ایران از جمله مراکز اسلامی و شیعی در آمریکای لاتین، کانادا، آمریکا و مراکز مهمی شیعی در انگلستان و استرالیا استقبال به نسبت خوبی از برنامه بعمل آمد.
وی گفت: افق و زاویه دید ما محدود به فضای داخلی کشور نیست و با برنامه ریزی و برگزاری این جشن به صورت بینالمللی بدنبال این هستیم تا مخاطبان از طیفهای مختلف حضور داشته باشند.
نظر شما