به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر یدالله زارع زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در سنندج اظهار کرد: نظام رتبهبندی دانشگاههای جوان جهان تایمز بر اساس ۱۳ شاخص عملکردی، دانشگاههای با قدمت کمتر از ۵۰ سال را در چهار حوزه ماموریتی اساسی شامل آموزش، پژوهش، انتقال دانش و چشمانداز بینالمللی ارزیابی میکند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه نانیانگ سنگاپور و دانشگاه فنی هنگ کنگ رتبههای اول و دوم دانشگاه های جوان جهان را به خود اختصاص دادند، افزود: بیشترین تعداد دانشگاههای جوان جهان از کشورهای ترکیه و هندوستان هستند و جمهوری اسلامی ایران با حضور ۳۹ دانشگاه در مقام سوم قرار دارد.
زارع زاده گفت: در مجموع ۶۰۵ دانشگاه جوان در رتبهبندی سال ۲۰۲۳ شرکت کردند که در ایران، دانشگاه علوم پزشکی کردستان با کسب رتبه دوم کشوری بعد از دانشگاه علوم پزشکی مازندران قرار گرفت.
مدیر امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: این دانشگاه پیش از این نیز در رتبهبندی دانشگاههای آسیایی (نظام رتبهبندی بینالمللی آموزش عالی تایمز در سال ۲۰۲۳) رتبه ۷۱ را در میان دانشگاههای آسیایی به خود اختصاص داد.
وی با تبریک این موفقیت گفت: درخشش دانشگاه در رتبهبندیهای بینالمللی مرهون تلاشهای بیدریغ جامعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان است.
سه هزار و ۲۸۰ دانشجو در ۴۳ رشته و هشت مقطع تحصیلی در پنج دانشکده دندانپزشکی، پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان مشغول به تحصیل هستند.
در حال حاضر ۷۴ دانشجوی خارجی در این دانشگاه در رشتهها و مقاطع مختلف مشغول به تحصیل هستند که ۲ درصد دانشجویان این دانشگاه را شامل میشود.
نظر شما