به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمدرضا هاشمی روز شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان سمنان در سالن جلسات اداره کل آموزش و پرورش استان افزود: ۹۸ و سه دهم درصد مردم استان سمنان از نعمت سواد بهرهمندند که این میزان از نرخ میانگین کشوری بالاتر است.
وی با قدردانی از اقدامات در حوزه برگزاری امتحانات در استان که با بسیج همه امکانات استان انجام شد، تاکید کرد: برنامههای غنیسازی اوقات فراغت ایام تابستان در استان در راستای ایجاد نشاط اجتماعی، به صورت ویژه مدنظر باشد و دستگاه های اجرایی امکانات در اختیار خود را برای این مساله بکار گیرند.
استاندار سمنان با بیان اینکه فقط یکوهفت دهم درصد مردم استان از نعمت سواد محروم هستند، بیان کرد که در بحث سواد آموزش و ریشهکنی بیسوادی در استان همچون گذشته اقدامات با جدیت دنبال شود.
وی ابراز کرد: تولید محتوا در حوزه سوادآموزی برای افراد بیسواد توسط آموزش و پرورش تولید و از طریق رسانهها برای جامعه هدف اطلاعرسانی شود.
وی اظهارامیدواری کرد: برای اینکه همانند سایر حوزه ها که استان در سطح کشور پیشرو و سرآمد است، جشن بیسوادی در سمنان به صورت نمونه در کشور برگزار شود.
استاندار سمنان یادآور شد: منابع درآمدی اصلی آموزش و پرورش از محل سه درصد شهرداری ها، نیاز است تا به صورت تخصصی پیگیری و بررسی و در راستای پیشبرد اهداف و اقدامات آمورش و پرورش جذب شود.
استان سمنان ١٣٢ هزار دانشآموز در بیش از یکهزار واحد آمورشی دارد.
استان سمنان و گامی کوتاه تا ریشهکنی کامل بیسوادی
نرخ بیسوادی در استان در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال از سه درصد به یکوهفتدهم درصد در دولت سیزدهم کاهش یافت.
وضعیت نرخ باسوادی استان سمنان در بازه سنی ۱۵ تا ۴۹ سال، آخرین بار در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفت که طبق برآوردها فقط یک و هفت دهم درصد جمعیت استان در این گروه سنی بیسواد شناخته شدند.
طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ جامعه هدف سوادآموزی گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال ، ۱۳ هزار و ۷۳۳ نفر برابر با سه درصد جمعیت استان سمنان بیسواد بودند که اکنون به یک و هفت دهم درصد کاهش یافت.
نرخ باسوادی در استان سمنان نسبت به میانگین کشور بالاتر است و میانگین نرخ باسوادی در استان در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال حدود ۹۸ و سه دهم درصد است.
یکهزار و ۲۰۰ نفر از سوادآموزان ایرانی و اتباع خارجی در دوره سوادآموزی و انتقال و تحکیم در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ شرکت کردند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، دورههای سوادآموزی شامل سه دوره آموزش است، دوره سوادآموزی اولیه به مدت پنج ماه، دوره انتقال به مدت هفت ماه و دوره تحکیم سواد به مدت ۶ ماه، برای سوادآموزان به طول میانجامد.
نظر شما