نرخ بیکاری در استان کرمانشاه ۵.۲ درصد کاهش یافت

کرمانشاه- ایرنا- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: کرمانشاه تا سال گذشته رتبه نخست بیکاری در کشور را داشت اما امروز این آمار کاهش یافته و این استان ۶ پله کاهش نرخ بیکاری دارد.

به گزارش ایرنا؛ «عبدالوحید محمدی» روز یکشنبه در نشست با مدیران بانک‌های استان کرمانشاه در استانداری افزود: کاهش ۵/۲ درصدی نرخ بیکاری در استان بی سابقه بوده و امیدواریم با تلاش روزافزون دست‌اندرکاران این آمار در آینده نزدیک بسیار بهبود یابد.

وی با بیان اینکه بهبود ۶ پله‌ای رتبه بیکاری کرمانشاه باعث شده کرمانشاه از جایگاه اول کشور به جایگاه هفتم برسد، اظهار کرد: کاهش نرخ بیکاری همراه با بهبود جایگاه استان بی سابقه است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: در فصل بهار رونق کشاورزی آمار نرخ بیکاری در کشور را کاهش می‌دهد؛ اگرچه کرمانشاه نیز معمولا در فصل بهار با کاهش نرخ بیکاری مواجه است اما این کاهش در سنوات گذشته معمولا با جابجا شدن رتبه استان همراه نبوده است.

محمدی با اشاره به روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه و رسیدن این استان به رتبه هفتم بیکاری کشور افزود: این آمار نیز سزاوار کرمانشاه نیست و باید باز هم جایگاه استان را بهبود دهیم , آن را به پایین‌ترین حد ممکن برسانیم.

وی گفت: کاهش نرخ بیکاری در کرمانشاه خارج از توان یک شخص خاص یا حتی یک تیم متخصص است و این کاهش آمار با همکاری بخش‌های دولتی، خصوصی، بانک‌ها، دستگاه قضا، مجمع نمایندگان، سپاه و بسیج، دستگاه‌های نظارتی و سایر ارگان‌های مربوطه انجام شده است.

یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در استان کرمانشاه اهدا شده است

محمدی افزود: در جریان سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات به این استان اختصاص داده شده است.

وی ادامه داد: از این مقدار تسهیلات تا کنون یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آن پرداخت شده و برای یک هزار و ۱۸۰ میلیارد تومان دیگر نیز با بانک‌ها به توافق رسیده‌ایم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه از جذب ۲۷ درصدی تسهیلات تبصره ۱۶ که از میانگین کشور بالاتر است خبر داد و گفت: حرکت به سمت راه‌های تامین مالی جدید مخصوصا از طریق بورس، تغییر رویکرد ستاد تسهیل، تعامل سازنده با کشور عراق و تبادل هیات‌های اقتصادی و تجاری که در آینده نزدیک منجر به سرمایه‌گذاری‌های قابل توجه در استان خواهد شد را از جمله اقدامات برجسته به شمار می‌آید.

محمدی با بیان اینکه مقرر شد با همکاری شهرداری، شورای شهر و بخش خصوصی در هریک از مناطق هشتگانه شهرداری کرمانشاه یک میدان میوه و تره بار ایجاد شود، تاکید کرد: مشابه این برنامه را برای شهرستان‌ها نیز داریم و امیدواریم در هر شهرستان نیز یک محل به زودی جانمایی شود.

تدوین تقویم گردشگری شهرستان‌ها

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه همچنین از تمرکز بر موضوع گردشگری در استان خبر داد و گفت: در این بخش نیز مقرر شده تقویم گردشگری شهرستان‌های استان را تدوین کنیم و تقریبا هر ماه یک روز به گردشگری یک شهرستان، متناسب با شرایط و ظرفیت‌های آن شهرستان اختصاص یابد.

محمدی همچنین بر ایجاد بازارهای خاص در هر شهرستان متناسب با محصولات شاخص آن شهرستان نیز تاکید کرد و گفت: برای مثال در شهر سنقر فرش و تخمه، در صحنه گیلاس، در پاوه انار، در کرند صنایع دستی داریم و می‌توان در هر شهرستان کسبه‌ای که در زمینه این محصول خاص فعالیت دارند را در یک خیابان متمرکز کرد تا زمینه گردشگر پذیری نیز فراهم شود.

وی ادامه داد: برای شهر کرمانشاه نیز ایجاد بازار مبل، لوازم خانگی و همچنین بازار صنایع دستی در یکی از بازارهای قدیمی شهر در دستور کار است.

به گزارش ایرنا؛ استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت در ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۰ روستا دارد.

بر اساس آخرین آمار رسمی، استان کرمانشاه ۹۸ هزار بیکار دارد که از این تعداد بیش از ۳۸ هزار نفر معادل ۳۹ درصد دانش آموختگان دانشگاهی هستند که به دلیل نداشتن مهارت کافی، نتوانستند شغلی پیدا کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha