نازنین ملایی در گفتوگو با ایرنا درباره اردوی تیم ملی روئینگ در چین پیش از اعزام به بازیهای آسیایی، اظهار داشت: در حال حاضر افشین فرزام سرمربی تیم ملی پیگیر این موضوع است و هنوز دقیق نمیدانم که با برگزاری اردوی روئینگ در چین موافقت کنند یا خیر؛ اما ما باید یکماه قبل از بازیها به پیست برویم و به این اردو نیاز داریم.
وی افزود: در این مدت تمرینات خوبی را سپری کردیم، از آمادگی لازم برخورداریم و رکوردهای قابل قبولی ثبت کردیم. اگر اردوی یکماه در هانگژو پیش از بازیهای آسیایی برگزار شود، نتایج خیلی خوبی را نسبت به دوران قبل در بازیها رقم بزنیم. هرچند شانس مدال ما بالاست؛ اما باید رنکینگهای خود را افزایش دهیم.
بانوی المپیکی قایقرانی درباره مسابقات جایزه بزرگ مسکو، گفت: روسیه پیست خیلی خوبی دارد و امکانات مسکو زمین تا آسمان با ایران فرق دارد. در کل حضور در این مسابقات در کنار کشورهای مدعی چون روسیه و بلاروس بسیار خوب بود.
وی ادامه داد: ما با صدرصد آمادگی در این مسابقات حضور نیافتیم و طبق برنامهریزی با بازیهای آسیایی پله پله در هر رقابتی شرکت میکنیم. در هرصورت با ۷۰ درصد آمادگی نتایج خیلی خوبی گرفتیم و برای ما جای امیدواری داشت.
ملایی یادآور شد: رقابت بعدی که باید شرکت میکردیم کاپ جهانی سوئیس بود و یک سری از مسائل پیش آمد و اعزام ما به این رقابتها با تصمیم فدراسیون و کادر فنی لغو شد. اگر به کاپ جهانی میرفتیم میتوانستیم با دست پر برگردیم. هنوز متحیرم که چرا به این مسابقات اعزام نشدیم.
وی اضافه کرد: کاپ جهانی یک و دو برگزار شد و ما به کاپ ۳ نتوانستیم برویم. رقیبان مطرح اروپایی و آسیایی در این مسابقات شرکت میکنند و میتوانستیم در این کاپ رکوردها را آنالیز کنیم که آنها در چه سطحی هستند.
بانوی المپیکی قایقرانی عنوان کرد: حتما سهمیه المپیک را میگیریم و در روئینگ این سهمیه حتمی است؛ اما اینکه با چه رنکینگی و چند نفر انتخاب شویم، اهمیت زیادی دارد. اگر این دوره هم قسمت باشد در تک نفره برای سهمیه تلاش میکنم و وارد المپیک میشوم و برای بهتر شدن رنکینگم تلاش زیادی خواهم کرد.
وی خاطرنشان کرد: در قایقرانی همواره مشکلات زیادی دارید و ۱۶ سال است که میگوییم پیست استاندارد نداریم که مشکل اساسی ماست. تمامی تستها را در پیست ۱۰۰۰ متر انجام میدهیم که میزان ضربان قلب و عملکرد ما متفاوت میشود. در دنیا فدراسیون روئینگ و آبهای آرام جداست و به همین دلیل شرایط آنها متفاوتتر میشود.
ملایی گفت: چون در ایران رشتههای مختلف قایقرانی یکی است سهمیه، بودجه و امکاناتی که به این فدراسیون میدهند باید برای همه رشتهها تقسیم شود و متفاوت خواهد شد. وقتی روئینگ به صورت مجزا یک فدراسیون شود، بودجه اختصاصی به ما تعلق میگیرد و اردوها و امکانات ما بیشتر میشود.
نظر شما