به گزارش ایرنا، حسن انصاری روز سه شنبه در نشست کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی سلامت، زنان و خانواده شهرستان خمین، افزود: سند کنترل خشونت به تمام دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: با توجه به عدم اعلام مشکل در اجرای این سند از سوی دستگاههای اجرایی، اجرایی نشدن سند نتیجه کوتاهی نهادهای متولی است.
انصاری تاکید کرد: با دستگاههای اجرایی که در این زمینه با بهزیستی خمین همکاری نکنند برخورد جدی خواهد شد.
معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان خمین ادامه داد: کاهش آسیبهای اجتماعی زمان بر است و نیاز به برنامهریزی بلند مدت دارد.
وی با تاکید بر اعلام آمار افراد متوفی که در مناطق روستایی دفن می شوند، اظهار کرد: خمین از شهرستانهای موفق در زمینه ثبت متوفیان است و اقدامات خوبی در مناطق روستایی برای محصورسازی آرامستانها انجام شده است.
رییس بهزیستی خمین نیز در این نشست گفت: در آسیبهای اجتماعی تمام دستگاههای اجرایی دغدغهمند هستند اما در زمان اقدامات عملیاتی این دستگاهها کنار میکشند.
جواد حمزه لو ادامه داد: سرریز تمام مشکلات و آسیبهای اجتماعی شهرستان فقط به سمت اداره بهزیستی است.
مسئول اورژانس اجتماعی خمین نیز در این کارگروه گفت: آموزش تابآوری، پیشگیری از خودکشی، پیشگیری از اعتیاد و پیشگیری از اعتیاد کودکان برای زنان سرپرست خانواده در دستور کار اورژانس اجتماعی این شهرستان است.
سمیه ناصری زاده افزود: ۹۰ درصد از خشونتها ریشه در اعتیاد به مواد مخدر دارد و تمرکز اورژانس اجتماعی شهرستان بر پیشگیری از اعتیاد و تابآوری هدفگذاری شده است.
وی ادامه داد: جلسات مشاوره برای افراد درگیر در اختلافات خانوادگی از سوی اورژانس اجتماعی شهرستان برگزار و بیماران اعصاب و روان به مراکز درمانی ارجاع شدند.
ناصری زاده، توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی با حمایتهای مادی و پرداخت تسهیلات و سبدهای معیشتی را از دیگر اقدامت برای کاهش خشونت و حمایت از افراد در معرض آسیب خشونت در خمین عنوان کرد.
مسئول اورژانس اجتماعی خمین با هشدار در زمینه افکار و اقدام به خودکشی در این شهرستان گفت: بیشترین آمار خودکشیها بین دختران در سنین ۱۴ و ۱۵ ساله است که از رابطه با جنس مخالف دچار آسیب شدند.
خمین در جنوب استان مرکزی است و این شهرستان ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما