مشاور وزیر جهاد کشاورزی: الگوی کشت قراردادی به ۶.۵ میلیون هکتار می‌رسد

یزد _ ایرنا- مشاور وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی گفت: میزان الگوی کشت قراردادی در سال زارعی آینده به ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار می رسد.

به گزارش ایرنا "سید مجید موسوی" روز سه‌شنبه در مراسم معارفه رئیس جدید سازمان جهاد کشاورزی استان یزد افزود: در نظر داریم در سال زراعی آینده ۲ میلیون هکتار از اراضی آبی و چهار میلیون اراضی دیم را مشمول طرح کشت قرار دادی کنیم و ۵۰۰ هزار هکتار هم دانه های روغنی و جو به این کشت اختصاص می یابد.

وی با اشاره به اهتمام جدی دولت سیزدهم برای تحقق و توسعه الگوی کشت در کشور تصریح کرد: یکی از سیاست‌های اصلی این دولت که هم‌اینک نیز دنبال می‌شود همین است که در دوره های قبل هم همواره بحث بوده اما در هیچ دوره ای به اندازه دولت سیزدهم این موضوع پیگیری نشده است.

وی خاطرنشان کرد: در استان‌های مختلف کشت قرار دادی در حال اجراست به طوریکه در سال زارعی گذشته یک میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار کشت قراردادی گندم انجام شده است که در سال قبل ۲۰۰ هزار هکتار بود.

وی عملکرد استان یزد در الگوی کشت قراردادی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: امیدواریم همچنان ادامه داشته باشد.

خرید افزون بر ۶ میلیون تن گندم تضمینی از کشاورزان

موسوی تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار تاکنون ۶ میلیون و یکصد هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۸ درصد رشد داشته است و پیش بینی می شود این رقم به ۸.۵ میلیون تن برسد.

وی رفع تداخلات و بررسی وضعیت صدور اسناد کشاورزی را از دیگر سیاست های وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد.

استاندار یزد هم با بیان اینکه تولید پایدار و بهره ور از برنامه های اصلی استان در بخش کشاورزی است گفت: باید تلاش کرد در همه تولیدات این حوزه خودکفا شویم.

مهران فاطمی افزود: به مقوله دانش بنیان در حوزه بخش کشاورزی در استان کمتر توجه شده است بدین ترتیب باید به سمت دانش بنیان در حوزه کشاورزی حرکت کرد.

در این مراسم محمد علی حاتمی زاده بعنوان سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان یزد معرفی و از خدمات سید ابوالفضل وکیلی رئیس سابق این سازمان قدردانی شد. حاتمی زاده بیش از این معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی یزد بود.

به گزارش ایرنا اصلاح الگوی کشت و کشاورزی قراردادی طرح مهم دولت برای ارتقای جایگاه کشاورزی به ویژه در محصولات اساسی و استراتژیک است که با عملیاتی شدن آن بسیاری از دغدغه‌های کشاورزان پایان می یابد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha