۲۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۰۳
کد خبرنگار: 911
کد خبر: 85167374
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مهارت آموزی منجر به کشف و پرورش استعدادها می‌شود

قزوین - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین گفت: مهارت آموزی منجر به کشف و پرورش استعدادها می شود، یعنی همان کاری که انبیاء می‌کردند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در قزوین، آیت الله عبدالکریم عابدینی در دیدار با سرپرست و کارکنان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین افزود: امیرالمؤمنین (ع) در خطبه اول نهج‌البلاغه می‌فرماید پیغمبران آمدند تا گنج‌های پنهان، نهفته و ناشناخته وجود آدم‌ها را آشکار کنند.

وی ادامه داد: فنی و حرفه‌ای نیز از یک جهت به همین معناست، حال این گنج می‌تواند گنج توحید و معرفت خدا باشد، گنج عبادت و بندگی خدا باشد یا گنج جوانمردی، اخلاق و انسانیت باشد، همه ما این گنج‌ها را داریم اما این گنج‌ها در وجود برخی از ما می‌میرند.

امام جمعه قزوین اضافه کرد: بزرگان بسیاری داریم که برکات وجودشان عالم را پر کرده است، در مقابل آن نیز افرادی هستند که استعدادهایشان گم شده و مرده است، پیغمبران کارشان این بوده تا وجود انسان‌ها را زیر و رو کنند و زمینه رشد و پیشرفت را به وجود بیاورند.

نماینده ولی‌فقیه در قزوین بیان کرد: بنابراین یکی از رسالت‌های شما به رسالت‌های انبیاء شباهت دارد، اگر هر کاری خدایی شود و نیات خدایی شود موفقیت‌آمیز خواهد بود، خداوند می‌فرماید من شما را فقط برای بندگی آفریده‌ام، بندگی فقط نماز خواندن و روزه گرفتن نیست، بندگی این است که همه کارهای ما رنگ خدا را بگیرد.

آیت الله عابدینی خاطرنشان کرد: آدم اگر بخواهد همه کارهایش رنگ بندگی به خود بگیرد، کار بی‌حاصل انجام نمی‌دهد، برای مثال تولید غذای غیر مفید یا مواد غیر مفید بندگی نیست، هر کاری که خدمت به خلق باشد و برای جامعه فایده داشته باشد بندگی است.

وی تاکید کرد: در کنار مهارت‌آموزی تعهدپروری را هم باید در دستور کارتان قرار دهید، این مدرکی هم که می‌دهید باید جنبه بین‌المللی داشته باشد که البته فرمودید همین‌طور است، برای مثال درجات افراد نظامی ما بین‌المللی است، مدرکی هم که شما صادر می‌کنید باید طوری اعتبار داشته باشد و تبلیغ شود که مردم بدانند این مدارک تشریفاتی نیست و پشت سر آن تجربه، مهارت و فایده نهفته است.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اظهار کرد: فرصت‌های کشاورزی، دامداری، زنبورداری، صنایع‌دستی و علی‌الخصوص گیاهان دارویی که این روزها اهمیت خاصی دارد، این‌ها موارد خاصی است که بستر آن در روستاها فراهم است و باید با مهارت آموزی به شکل حداکثری مورد استفاده قرار گیرند.

وی با بیان اینکه مهارت‌آموزی غیر از دانش است،افزود: مهارت‌آموزی به معنای کار عملی است.

این مسوول گفت: شما قلب تپنده مهارت‌آموزی جامعه هستید، خودتان هم باید آموزش دیده باشید و دائم سطح مهارتتان را ارتقا دهید، اگر این تجربه کارآموزی و مهارت‌افزایی را بتوانید غیر از روستاها و محیط‌های آموزشی، با استفاده از رسانه‌ها به خانه‌های مردم هم ببرید بسیار مطلوب است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha