حمیدرضا حسینی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز کرد: پنج مرکز عرضه گوشت و فرآوردههای گوشتی ناسالم در سه ماه نخست امسال در این استان پلمب شد.
وی افزود: ۳۷ پرونده در زمینه تولید و عرضه محصولات دامی و پروتئینی غیربهداشتی طی بازرسیهای کارشناسان دامپزشکی از مراکز عرضه و تولید استان سمنان در مراجع قضایی تشکیل شده است که برای ۱۳ پرونده حکم صادر شد و ۲۴ پرونده در دست اقدام است.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: ۲۶ محموله غیرمجاز در زمینه خوراک، دارو، حمل فرآوردههای خوراکی و غیرخواراکی، حمل غیرمجاز دام و طیور سه ماه نخست امسال در استان سمنان توقیف شد که بیشترین محموله توقیفی مربوط به حمل فرآوردههای خوراکی و و غیرخوراکی دامی است.
حسینی تاکید کرد: تامین امنیت غذایی شهروندان در اولویت کاری ادارهکل دامپزشکی استان سمنان است و نظارتها برای تامین امنیت غذایی مردم با جدیت دنبال میشود.
وی تصریح کرد: شهروندان میتوانند هر گونه تخلف و موارد مشکوک را با تماس با شماره ۱۵۱۲ به کارشناسان دامپزشکی استان به منظور بررسی موضوع اعلام کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: نظارت بر واحدهای عرضه، مصرف و توزیع فرآوردههای خام دامی استان با هدف تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی، به صورت مستمر انجام میشود.
ارزآوری سه میلیون و ۵۰۵ هزار دلاری فرآوردههای دامی
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: بیش از سه میلیون و ۵۰۵ هزار دلار محصولات و انواع فرآوردههای دامی و دامپزشکی استان بهار امسال صادر شد.
وی بیان کرد: ۷۴ گواهی بهداشتی بین المللی به منظور تسهیل صادرات محموله های تولیدی این استان اعم از دام و فرآورده های خام دامی صادر شد.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان افزود: کشورهای خاورمیانه و آسیای شرقی، آذربایجان، افغانستان و راق از جمله مهمترین مقصد محمولههای صادراتی استان سمنان است.
بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار راس دام سبک و حدود ۱۰۰ هزار راس دام سنگین در استان سمنان وجود دارد.
۴۹۹ واحد با ظرفیت ۱۴ میلیون و ۲۵۱ هزار و ۹۷۴ قطعه در بخش صنعت طیور استان سمنان فعال است.
نظر شما