۲۱ تیر ۱۴۰۲، ۱۵:۲۱
کد خبرنگار: 936
کد خبر: 85167911
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نظارت مستمر بر فعالیت نانوایی‌ها در اصفهان ضروری است

اصفهان- ایرنا- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی اصفهان گفت: بررسی و نظارت مداوم و مستمر بر نانوایی‌ها باید مورد توجه جدی قرار گیرد و در صورتیکه واحدی از خبازی های عملکرد مناسب داشت باید تشویق شود و در غیر این صورت قطعا باید برخورد لازم انجام شود .

به گزارش ایرنا، محسن ضیائی روز چهارشنبه در جلسه کارگروه آرد و نان استان اصفهان اظهار داشت: پخت نان با کیفیت از مهمترین حقوق شهروندان است که همه باید در راستای احترام به این حق تمام تلاش خود را به کار بگیریم .

وی ادامه داد: ساماندهی، تامین و توزیع آرد با کیفیت و نظارت کمی و کیفی و همچنین کنترل بر فرایند انواع پخت نان باید از اولویت های مهم کارگروه ساماندهی آرد و نان این استان است و همگی باید در راستای رضایتمندی مردم و شهروندان تلاش کنیم.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی اصفهان افزود: رصد و پایش وضعیت گندم، آرد و نان استان همچنین بررسی نقاط قوت و ضعف هوشمند سازی یارانه آرد و نان باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، جلسه کارگروه آرد و نان استان اصفهان با حضور مدیر کل امور اقتصادی استانداری و سایر اعضا کارگروه آرد و نان شامل تعزیرات حکومتی، صمت ، بازرسی سازمان جهاد کشاورزی ، اتحادیه های مربوط ، انجمن صنفی و کارخانجات و شرکت حمل و نقل در دفتر مدیریت غله و خدمات بازرگانی برگزار شد.
در این جلسه در این زمینه موضوعات مهمی از جمله رصد و پایش وضعیت گندم، آرد و نان استان، بررسی نقاط قوت و ضعف هوشمند سازی یارانه آرد و نان، بررسی چگونگی تبدیل آرد واحدهای خشکه پز به آرد آزاد پز، بررسی شکایات مردم از عدم کیفیت مطلوب پخت تعداد از نانوایان، بررسی وضعیت حمل و نقل آرد، بررسی سهمیه آرد شهرستان‌های استان، بحث و تصمیم گیری شد.

چهار هزار و ۸۰۰ واحد نانوایی ثبت شده و ۲۰ واحد کارخانه تولید آرد در استان اصفهان وجود دارد.

با اینکه ظرفیت تولید آرد کارخانه‌های استان اصفهان یک میلیون و ۲۰۰ هزار تُن است اما بطور میانگین، تنها با ۶۰ درصد از ظرفیت خود فعالیت می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha