به گزارش خبرنگار ایرنا، سکینه سادات پاد بعدظهر روز چهارشنبه در جریان سفر به سردشت و در حاشیه بازدید از کلینیک تخصصی جانبازان شیمیایی، اظهار کرد: کارهای ارزشمندی در قبال مستند سازی فجایع تاریخی بیماران شیمیایی سردشت صورت گرفته اما استیفای حقوق مردم ظلم دیده سردشت در دولت سیزدهم و در مجامع بین المللی به صورت ویژه پیگیری خواهد شد.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی از همه ظرفیتهای خود برای احقاق حقوق مردم کشورمان استفاده میکند، افزود: تلاش میکنیم گزارشهای جدید و متنفاوتی را از جنایت مرتکب شده از طرف رژیم بعثی و متحدانشان به مجامع حقوق بشری ارایه کنیم.
دستیار رییس جمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی اضافه کرد: همچنین در قبال شکایتهای حقیقی و حقوقی در داخل کشور نیز به دنبال طرح شکایت علیه این جنایت بزرگ در کشور خواهیم بود و تا جبران تمام آسیب های وارده به منطقه مرزی خود، پیگیر آن خواهیم بود.
به گزارش ایرنا، سکینه سادات پاد، دستیار رییس جمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی به مناسبت هفتم تیرماه، سالگرد بمباران شیمیایی سردشت از سوی رژیم بعثی عراق به همراه هیات دیپلماتیک ژاپن به این شهر سفر کرده است.
در این سفر تعدادی از رسانههای بینالمللی نیز دستیار رییس جمهور را همراهی میکنند.
رژیم بعث عراق در هفتم تیرماه سال ۶۶ و با استفاده از بمبهای شیمیایی چهار نقطه پرازدحام سردشت را بمباران کرد که در این حمله ناجوانمردانه ۱۱۹ نفر از ساکنان غیرنظامی شهر شهید و بیش از هشت هزار نفر نیز در معرض گازهای سمی قرار گرفته و دچار مصدومیت شیمیایی شدند.
بمباران شیمیایی شهر مرزی سردشت فجیعترین تهاجم شیمیایی بود که آثار و مشکلات بسیاری به وجود آورد و سردشت اولین شهر قربانی جنگ افزارهای شیمیایی در جهان پس از بمباران هستهای هیروشیما نامیده شد.
شهرستان مرزی سردشت در جنوب استان آذربایجان غربی واقع است.
نظر شما