به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد حسین زاده روز پنجشنبه در مراسم نکوداشت تذهیب کاران بزرگترین قرآن هنری جهان در محل مجتمع فرهنگی - هنری امام رضا(ع) مشهد افزود: تبلیغ دین خدا سعادتی است که نصیب هر کس نمی شود، استاد علی اکبر اسماعیلی قوچانی و تذهیب کاران همراهش نیز توانسته اند در این راه بزرگ قدمی بردارند و توفیق الهی نصیبشان شود که باید قدر آن را دانست.
وی بیان کرد: در جهانی زندگی می کنیم که تعداد مسلمانان آن به ۲ میلیارد نفر رسیده و همه به کتاب قرآن تمسک می جویند و این کتاب قرار است راه و روش زندگیشان را نشان دهد، از زمان بعثت رسول اکرم(ص) تاکنون بسیاری از معلمان قرآن، علما و مفسرین و هنرمندان تلاش کردند این کتاب آسمانی را به مردم معرفی کنند.
به گفته وی، اگر نبود زیبایی های کلام قرآنی و محبتی که حضرت محمد (ص) در دل مردم ایجاد کرد، تعداد مسلمان از دو نفر در ابتدای ورود اسلام تا به دو میلیارد نفر کنونی نمی رسید.
حسین زاده افزود: اولین مسلمانان فشارها و تحریم ها و سختی های زیادی را از جانب مخالفین اسلام تحمل کردند تا اسلام گسترش یافت، بزرگی این کتاب و رسوخ آن در دل مردم به حدی است که دشمنان خدا قرآن را آتش می زنند و برخی کشورها نیز مجوز رسمی برای قرآن سوزی صادر می کنند یا کاریکاتور شخصیتهای بزرگ اسلام را می کشند.
وی ادامه داد: مضحک ترین اقدام بشر آنجاست که برخی به اسم آزادی بیان با دین خدا و قرآن ستیز می کنند، اما اگر در برابرشان پرچم همجنس گرایان آتش زده شود یا از هولوکاست حرفی به میان آید، با عاملین آن شدیدترین برخوردها انجام می گیرد.
استاد قوچانی خادم ارزشمند قرآنی است
معاون فرهنگی و اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: استاد قوچانی و همراهانش از کسانی است که مشمول نسیم های جانبخش قرآنی در دوران زندگیشان شده اند و در این موسم به خوبی خدمتگزاری کرده اند، آنان خادمان خوب و ارزشمند قرآنی هستند که ما نسبت به شخصیت، وقت شناسی و رصد فرهنگی آنان ارادت داریم.
حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد افزود: امروز بزرگترین قرآن هنری جهان اسلام که توسط استاد اسماعیلی و همراهانش کتابت و تذهیب شده است، روایتی برای آیندگان خواهد بود و متواضعانه از دستگاه های فرهنگی و متولیان تقاضا داریم که این سرمایه انسانی و این انگیزه ها و شوق ها را ثبت و ضبط کنند.
به گفته وی، آیندگان باید بدانند که چنین قرآن ارزشمندی توسط چه کسانی با چه انگیزه ها و دغدغه هایی و با چه ابتکار عمل هایی رصد و سرمایه گذاری شد و به ثمر نشست.
حجت الاسلام گنابادی نژاد بیان کرد: خراسان رضوی ظرفیتهای خوبی در همه هنرها بویژه هنر خوشنویسی و تذهیب دارد و در قله هنرها قرار گرفته که امید است با ثبت این آثار با فوریت بتوانیم تصمیمات لازم را بگیریم و آنها را برای همیشه تاریخ ماندگار کنیم.
در پایان این مراسم از استاد علی اکبر اسماعیلی قوچانی و ۲۲ تذهیب کار همراهش با اعطای لوحی قدردانی شد.
نظر شما